Потанцувай с "Dance It!"

Започна седмото издание на Танцовата работилница
1 апр 2013 16:44, Петя Славова
1
Потанцувай с "Dance It!"
Снимка: "Dance It"

Рекорден брой участници - над 160, от България, Македония, Турция и Сърбия, се включиха в Танцовата работилница "Dance It!".

Събитието започна тази сутрин с класовете по класически балет, модерен балет, съвременен танц, хип хоп и характерен танц.

В рамките на интензивна едноседмична програма, от днес до 7 април включително, всички регистрирани, професионалисти и напреднали аматьори, ще посещават майсторските класове, водени от световноизвестни инструктори и хореографи от САЩ.

Програмата ще завърши със спектакъл на 7 април в Театър "София", в който всички участници ще представят новопридобитите умения. Освен нови умения и техники, всички участници ще се борят и за пет стипендии за обучение в известни училища и школив САЩ, изцяло на разноски на Фондация "Танцово Изкуство - Илиев"и с подкрепата на Фондация "Америка за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 11 години
Нищо ново под небето!От 23 г България произвежда само певачки , танцьори, сервитьори, дом прислужници и др. прислуга, а никъде не се говори за кравари, овчари,трактористи, инженери и прочее почтени професии....ей за това сме зле.Ние сме народ като в баснята"Щурец и мравка "-цял половин век песни и танци и искаме да ядем и истинско сирене и мляко, доматите да не са гръцки ,обувките да не са китайски и т. н. и т. н.....