Български комици ще подгреят шоуто на Майкъл Уинслоу

Забавата е на 20 март в НДК
Обновена: 17 мар 2014 14:10 | 14 мар 2014 14:08, Александър Попов
0
Български комици ще подгреят шоуто на Майкъл Уинслоу
Майкъл Уинслоу. Снимка: БГ Саунд Стейдж

Млади български комици ще подгряват шоуто на Човека с 10 000 гласа - Майкъл Уинслоу, което ще бъде на 20 март в НДК. За първи път на софийска сцена ще има толкова грандиозен спектакъл от типа "Стендъп комедия".

Един след друг пред публиката ще излязат Борислав Тодоров, Боги Бейков, Васил Ножаров и Иван Кирков. Четиримата са известни на столичната аудитория от група „Смешниците“, а в изявите си са натрупали опит от повече от четири години.

В продължение на 45 минути те ще дадат всичко от себе си, за да забавляват и разсмиват публиката и да покажат, че най-смешните хора у нас, са смешни на световно ниво, като госта от Америка - Майкъл.

Иван Кирков е носител на титлата „Комедиант на годината“ от първото издание на наградите проведено през февруари тази година.

В "Смешниците" членуват над дузина комици, които приемат и въвеждат в тънкостите на занаята всеки с чувство за хумор и желание за изява. Обиждат се, като ги нарекат актьори, най-големият им страх е някой да ги вземе на сериозно, а девизът им е "Който се смее последен, е закъснял за началото".

Боги Бейков е един от първите stand-up комици в България. С опит в България, участия в Лондон и Ню Йорк той успешно комбинира музикални изпълнения, импровизации и имитации.

Със своите близо двугодишни ежеседмични изяви като част от "Смешниците", Боби Стефанов е най-опитният. Държи още титлите за най-висок, най-брадат и за комикът с най-много котки - титли, които никой друг дори не опитва да му оспорва.

Появата на такъв колям комик като Майкъл Уинслоу на българска сцена ще даде тласък на развитието на жанра у нас, коментират „Смешниците“. Уинслоу е един от американските корифеи, когото всички помнят и от ролята му на сержант Ларвел Джоунс от филма „Полицейска академия“. Неговото гостуване тук се дължи на продуцентите от „БГ Саунд Стейдж“ и „Кийн актс“.

Билeти са продават в мрежата на Ивeнтим и в билетния център на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари