Седем жени, един мъж в "Любовта на Анатол"

Представлението в Театрална работилница "Сфумато"
16 апр 2018 11:52, Петя Славова
1

Седем жени са привлечени от магнетичен мъж и застават на пътя му, докато самият той се стреми да открие голямата любов. Тази сюжетна линия е в основата на постановка "Любовта на Анатол", която ще се играе на 18 април и 2 май в театрална работилница "Сфумато".

"Това са 7 различни ситуации от нашия живот. Всеки от нашите зрители ще се припознае в тези сцени. Има цели сюжети, които са се случвали на всеки един от нас. Започва се от по-млада любов и се стига до един брак, който не е сигурно дали се случва или не", разказа актьорът Сотир Мелев, който влиза в ролята на Анатол.

Представлението на 18 април ще бъде премиерно за актрисата Василена Винченцо, която се намесва в последния етап от живота на Анатол.

"За мен е много важно, че любовта се състои между двама. Интересно е за изследване къде се пресичат очакванията на двамата и какво става след това ако се пресекат и ако не се пресекат", посочи тя в "България сутрин".

Режисьорът на постановката Антон Угринов отбеляза, че в седемте сцени са изследвани седем мита за любовта.

"Всеки път си мислим, че ще е различно, че искаме да знаем истината, а когато я разберем се оказва, че не сме искали да я знаем. 7 различни гледни точки и митове за любовта. Направих това представление преди 3 години и разбрах, че не съм си взел никаква поука от това", каза той в студиото на Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казано по-просто любовния триъгълник е станал седмокрил еднохуйник!