Стефан Данаилов: Не падам духом, ще се върна на сцената!

Актьорът отсече, че злополуката няма да го сломи
27 авг 2019 09:10, Петя Славова
40
Стефан Данаилов: Не падам духом, ще се върна на сцената!
Снимка: архив, Булфото

Въпреки злополуката и последвалата операция, Стефан Данаилов е готов да се появи отново на сцената. Актьорът пострада след падане в дома си в Приморско и счупи тазобедрена става.

В момента той се възстановява и споделя, че се чувства добре. "Ако знаете как се чувствах преди, заради тъпото си падане и потрошаване и още по-тъпото си поведение да не се обадя на доктора“, разказва Данаилов пред Нова тв и допълва: "Такава болка да не дава Господ никому да се случва”.

Още по темата

Той поясни, че два дни след случилото се е предпочел да си стои вкъщи и да го боли, вместо да иде на лекар. Защото "Ум робува, ум царува, ум патки пасе". Реших, че ми е неудобно, няма как да ме свалят по асансьора, аз не мога да ходя. Не бях на себе си. Пък и малко се държа лошо с моите хора, каквото кажа, това става. Всички ме попитаха "Ама как няма да отидеш?”. Казах "Няма да отида”. Психически не бях готов. Това ми беше оправданието."

Въпреки инцидента, актьорът разказа, че се държи и живее с любовта на хората. Усеща я покрай участията си в театъра из различни части на България.

"Не може да не те зарадва това, че има интерес, добро чувство и желание да ти помогнат кой с каквото може - независимо от ранг, политически пристрастия. Това е радостно нещо."

Стефан Данаилов отбеляза, че е човешко да падне духом, но уточни, че той няма време за това: " Аз съм на 76 години. Ако падна духом, по-добре да си вървя. Така че никакво намерение нямам да падам духом. Ще скачам, ще падам, ще съм на линия."

Звездата потвърди, че се крепи и с чувство за хумор. "Един хумор ми остана.  Нещо ме е наказало да ми се случи това, за да се случи нещо по-добро с мен. Аз никога не съм бил мързелив човек, известен съм с това, че съм работлив. Но това нежелание да се движа, да бъда Ламбо, особено след като ме удари Паркинсон... Това възмути всички приятели, казаха, че е срамота, а аз им казах да си гледат работата. Имам чувството, че това беше знак отгоре, че ми дават последен старт за нещо по-ново." А на въпрос сигурен ли е, че ще се върне на сцената, Данаилов отсече: "Как дали съм сигурен. Аз се завръщам!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
И аз не падам духом, ще гоня *** до дупка.
12
5
 
13
 
! Отговори
Преял Гербав преди 4 години
Чакаме бате Стефчо в парламента, пак да разиграва театро.
11
5
 
26
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Айде няма нужда. Предай се най после. Партизанин.
10
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ламбо е лош човек и е голям лъжец.
9
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цял месец ни занмавате с агента на ДС прекалявате други новини няма ли я вижте другите сайтове пълно е .
8
2
 
16
 
! Отговори
До Велински преди 4 години
Велински си отиде през 2012 година на 81 години. Майор Деянов е още жив.
7
6
 
20
 
! Отговори
aaa преди 4 години
Доскоро ни занимаваха със Стояна.Сега е ред на този.Но никой не казва как му е простатата, изхожда ли се достатъчно и ред други важни неща.Иначе КОМУНИСТЪТ е длъжен да се изправи и продължи.Сакън да се не свърши Бг. На всеки километър и така до края на света-дано дойде скоро!
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българина си обича комунизма и комунистите.Не му желая лошото на Данаилов...но си остава актьор на партията и промит комунист.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Духом не пада, но си е пропилял здравето. А от здравето по ценно няма. И сцената не може да го реабилитира. И постоянните новини за състоянието му. Нищо. Без здраве човек е кръгла нула.
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От *** мас и от Комунист власт, се вземат само с Н_О_Ж
3
6
 
27
 
! Отговори
Велински преди 4 години
Цяла България е притайла дъх заради сложната и единственна по рода си операция извършена на МастЪра.Дежурни репортери на БТВ и НТВ ни информират през пет минути как върви оздравяването на Ламби.Все пак е дете на партията.
2
4
 
33
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Майор Деянов започва да става досаден най-добре е да си гледа старините и да кара колкото оня горе му е отредил.
1
7
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Къде ще се връщаш бе алкохолик про паднал, Карлуково за тебе и усмирителна риза, да не буйстваш