Преместиха Стоянка Мутафова в реанимацията на ВМА

Там още е и Стефан Данаилов
15 ное 2019 10:43, Петя Славова
27
Преместиха Стоянка Мутафова в реанимацията на ВМА
Снимка: архив, Булфото

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова е била преместена в реанимацията на Военномедицинска академия снощи, съобщава "24 часа".

Още по темата

97-годишната Мутафова бе в болница "Лозенец", където оперираха възпалената й жлъчка на 21 октомври. Тя получи сепсис и бе с висока температура, която бе овладяна с много усилия за около десетина дни.

"След операцията тя излезе в доста добро състояние. Каза ми, че ме обича и беше доста комуникативна. Малко по-късно обаче се наложи тя да бъде интубирана и вдигна висока температура. Сега се възстановява, но бавно", разказа преди дни дъщеря й Мария Грубешлиева - Муки. Тя и в момента е при нея. Данни за състоянието на голямата актриса ще има следобед.

В реанимацията на военна болница е и Стефан Данаилов, като неговото здравословно състояние остава без промяна. Актьорът бе приет във ВМА, заради проблеми с белите дробове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
15
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТИЯ ДВАМАТА КАНДИДАТИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ КОЙ ЩЕ ПЦУВИСА ПЪРВИ ДО КРАЯ НА ГОДИНА!!!
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То реанимацията на вма се слави като хоспис така или иначе.
2
1
 
32
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Единственото позитивно в коментара ти , е че нищо не ти се разбира. Природата си знае работата, който няма какво да каже е неспособен на членоразделна реч, дори в писмен вид!Дано се оправят бързо и двамата!
1
20
 
9
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 4 години
Винаги съм предпочитал да гледам Стоянка Мутафова пред Лили Иванова.Стояна ще ме разсмее и развесели,а Лили.... ще ме разплаче с нейните тъжни песни.