"За любовта и най-смешната нощ" с участието на Цветана Манева

Боряна Братоева, Силвия Петкова и Петър Антонов разказаха за новата постановка
27 ное 2023 10:57, Красимир Ангелов
1

С наближаването на коледните празници драматургът Яна Борисова отново подарява на публиката едно вълшебно преживяване наречено "За любовта и най-смешната нощ".  В него главни действащи лица са актьорите Боряна Братоева, Силвия Петкова и Петър Антонов, които дадоха подробности в "България сутрин".

Боряна  призова зрителите, които искат да дойдат на това представление, да заповядат малко по-рано пред Младежкия театър, и да се запознаят и с друга постановка на Яна Борисова, а именно "Място наречено другаде". Постановката е носител на наградата "Икар" и "Аскеер" за 2023 година за драматургичен театър. "Място наречено другаде" ще бъде представяно за първи път на е на 1 декември в Младежкия театър "Никола Бинев" от 19 ч.

Постановката "За любовта и най-смешната нощ" засяга любовта и нейните прояви.

 "Любовта е обединител на всичко", отбеляза Петър Антонов. "Най-хубавото, което зрителите могат да очакват на 29 декември, са новите текстове на Яна Борисова, забавни, смешни и много вълнуващи. Основната тема ще е любовта и всички смешни моменти, в които попадаме, когато сме влюбени", добави той.

"Яна пише много вълнуващо и красиво. Драматичните моменти за героите от постановката се превръщат на сцената в много забавни, това е майсторството на Яна Борисова. Дълбоките човешки чувства са излети комично. За мен е изключителна радост, че съм поканена да участвам в тази постановка. Посланията в текста на Борисова са много дълбоки и докосващи човешкото", посочи Силвия Петкова.

Цветана Манева се завърна на сцената по молба на Яна Борисова, за да участва в тази постановка. Актьорите споделиха, че са много благодарни за това, че могат да бъдат на една сцена с нея.

Представлението ще се състои на 29 декември в Sofia Live club от 20 ч. Важно е хората да се снабдят с билети предварително, защото се изчерпват бързо, припомни Петкова.

"За мен е изключително вълнуващо да участвам в тази постановка, защото ние като актьори преживяваме всяка емоция на сцената", каза Боряна Братоева пред Bulgaria ON AIR.

Силвия Петкова покани зрителите с думите: "За да говорим за любовта, а не за битовизми. Защото емоциите са общочовешки и общовалидни, независимо в коя точка на света си и си струва да се говори за тези чувства, емоции и ситуации. А най-хубавото при Яна Борисова е, че тя обхваща множество случки в любовта."

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
azis she ychastva li?