Skype ни отряза напълно за "Неограничена Европа"

В списъка са включени 28 страни, но България и Румъния – не
172
Skype ни отряза напълно за "Неограничена Европа"
Снимка: БГНЕС

От 1 октомври 2010 г. Skype премахна България от списъка с държави, включени в пакета “Неограничена Европа“.

Това е услуга, която позволява неограничени телефонни разговори до почти всички страни в Европа.

В списъка са включени общо 28 страни, но България и Румъния вече не са там.

На този етап от компанията не са дали обяснение защо са изключили България и Румъния от пакета “Неограничена Европа”, а Русия е включена там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още по темата: Skype
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами то човека точно ни беше оприличил катотоалетна, ама ние му се сърдим. Като гледам няма за какво.
161
0
 
0
 
! Отговори
bivsh chujdenec преди 13 години
Eto vijte kvo e lubov kum rodinata i kum rodnoto .. :D ogranicheniq si mai ti dragi, neznam kak moje chovek roden i otrasnal v BG da govori taka za synarodnicite si, ei ti nqmash pravo da se narichash bylgarin i da pishesh na kirilica ... E takiva kat toq muhlio dokato ima verni jivota shte ni e "shit"
160
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Аз вече няма да използвам скайп в знак на протест-все пак има много други програми, които са и по-добри!
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
predstavq6 li si,da vodi6 li4en razgovor po Skype i nqkak1v *** da te podslu6va ot nay-blizkoto MBP,tova e edna ot malkata golqma pri4ina.
158
0
 
7
 
! Отговори
МоРсКи преди 13 години
Голяма работа.. то има много други начини все пак сме в България!
157
0
 
24
 
! Отговори
Easytohack преди 13 години
Правите си регистрация в скайп през vpn(холандски или немски-страна където е активна услугата) и при въвеждане на данните не спаменавате никаде нищо за БГ.После се конектвате през въпросния и се обаждате на воля.Enjoy....
156
0
 
2
 
! Отговори
до 142 преди 13 години
явно си много ограничен и ***.Тогава ако си искал да четеш не си го правилОт извора имаше литература, главно от руските книжарници
155
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 13 години
aide mazen4o,zaminavai za syriq
154
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
щото нас не брои за нищо , това си е истината .
153
3
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 13 години
Сега ще можем ли да говорим по Скайпа или не?
152
1
 
2
 
! Отговори
23 преди 13 години
ренесанса започва от БГ
151
0
 
28
 
! Отговори
156 преди 13 години
На кой му пука за Скайп-а. Важното е МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ да си цакат високите цени за разговори. Не бих с е учудил да се окаже, че в Скаип има и български инвестиции. Всички цени са ни по европейски, защо е нужно да имаме нещо безплатно. С нашите доходи !!!Да го .... бедните, дето Скаип им дава безплатни разговори. Ние си ги плащаме, щото сме по готини ( *** ). Аре да сте здрави всички
150
3
 
9
 
! Отговори
Чужденец преди 13 години
Даа, точно затова някои далновидни хора като нас трупаме колосални печалби и си живеем живота. За българите е по- важно да се прецакват помежду си, отколкото да си оправят страната, а от там и стандарта на живот. Тези техни недостатъци ни дават възможност да плащаме неприлично ниски заплати и да трупаме големи печалби. А те нека си лаят.
149
15
 
15
 
! Отговори
Чужденец преди 13 години
На българите им дай един евтин компютър за 600 лв. (задължително на изплащане, че е по-фьешън) сглобен с най- боклучавите части и по цял ден да плющят в скайп и фейсбук и по порно сайтове. И после се оплкавате, че ви бил тежък живота. На интелектуално спънатите хора, много ясно, че живота им ще е shit.
148
12
 
1
 
! Отговори
ах преди 13 години
какво ми пука за българския народ, не отговарям за всички простаци, отговарям само и единствено за себе си, а определено не съм ***!
147
12
 
8
 
! Отговори
чудая се преди 13 години
какво и било прекрасното на България, винаги си е била смрадлива гнусна ***!
146
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 149 е виждал съм бройки на Работническо дело, някога, но никога не съм ги чел, нито един ред дори ! благодаря, че ти ме нарече неук ***. четях с удоволствие - зайченцето бяло ! знам я наизуст.
145
24
 
26
 
! Отговори
3dfx преди 13 години
България имала най-внушителната история в Европа... :D Ха-ха.През половината от 1300 годишната си история, България я е нямало на картата... А най-жалкото е, че докато, по времето на Ренесанса, цивилизованите държави на запад от нас са се развивали в научно, културно, архитектурно и каквото още се сетиш отношение, България си е седяла в Средновековието...След това - аха да тръгне в правилната посока - хайде 45 годину комунизъм...Откъде идва това абсурдно българско самочувствие - нямам идея..
144
4
 
29
 
! Отговори
мазен преди 13 години
Българите са разединен народ и винаги като искаме да им дерем кожата ние успяваме. Ако ще и тройно да вдигнем цените на тока, водата, разговорите в мобилните мрежи, интернета и тнт. българите ще ни търпят, защото нямат гражданско общество и не могат да функционират заедно. Българите се мразят един друг и не могат да се обединят и да водят съдебни искове, да организират съюзи, НПО-та и др., които да пазят правата им.
143
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
142-ри, съмнявам се е си виждал изобщо истински брой на Работническо дело. Дори да допусна, че е било так, то става ясно че и тогава си си бил същият неук ***. Защото тогава е имало и други списания и вестници, но явно си бил беден за да се абонираш. Сега си си същия голтак, дори си по зле..