Обама разкрива тайни за НЛО преди да напусне Белия дом

Примерът му ще последва и британският премиер Дейвид Камерън
27 май 2016 15:44,
80
Обама разкрива тайни за НЛО преди да напусне Белия дом
Снимка: Reuters, архив

Барак Обама ще направи сензационно изявление, свързано с НЛО и извънземните преди да напусне президентския си пост, съобщава "Мирър", позовавайки се на медии в САЩ.

Президентът на САЩ е под натиск, тъй като подобни обещания даде кандидатът на демократите за президент Хилъри Клинтън.

Стивън Басет, директор на организация, занимаваща се с конспиративни теории, твърди, че президентът има много какво да каже. А каже ли го, и Дейвид Камерън ще последва примера му почти веднага.

Басет се бори в продължение на 20 години за информация по темата от Белия дом. Сега той е истински развълнуван.

"Това ще се случи тази година и ще обиколи първите страници на вестниците по света. "Ще разберем истината тази година. Не съм сигурен кой ще спечели изборите, но Обама ще остане в историята като президентът, казал истината. Ще трябва да му дадат Нобелова награда за това", продължава Басет.

Шефът на изборния щаб на Хилъри Клинтън Джон Подеста също заговори за разкриване на тайни за НЛО.

Идеята на Хилъри Клинтън е предшествано от едно участие на съпруга й Бил в предаване през 2014 г. Тогава той беше попитан дали е виждал НЛО или тайнствената Зона 51. Тогава той отговори "донякъде", но добави, че не е виждал мъртви извънземни в Зона 51.

"Ще го направя. НЛО имат ново име - НВФ, необясними въздушни феномени. Ще искам да видя всичко по темата и да го направя публично", закани се Хилъри Клинтън в национален ефир.

"Ако няма нищо, нека хората знаят, че е така. Ако пък има, освен ако не е въпрос за националната сигурност, трябва хората да знаят", аргументира се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Разкриването на информация за извънземни не значи че Обама ще каже:" Да имаме контакт с извънземни" и пр. Очаквам разкритието да е от типа: " Нямаме никакви доказателства за съществуването на извънземни", това си е пак разкритие или " засичали сме сигнали от далечни съзвездия" и пр.
9
1
 
8
 
! Отговори
Чичко Чук преди 7 години
Елате в нашата педиферма :) Гарантирано удоволствие!
8
4
 
30
 
! Отговори
БГ Мирър преди 7 години
Една жена на пазара каза, че Боко Тикварев - Будата ще разкаже как е ритал топка на Марс и 3-*** извънземни са го "галили по главата".
7
6
 
8
 
! Отговори
Куриозити преди 7 години
Добър завършек на мандата на краваря от Белия дом , който покачи дълга им само с 8 трилиона. Bинаги е хубаво да се взираш какво става на Марс докато под краката ти кораба потъва.Но истината за извънземните трябва да се запати все някак си, а краварския матрял ръкопляска одобрително.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
spored men shte izlajat v tova koeto shte kajat ili shte spestqt nai vajnata i cenna informaciq horata nebiva da zabravqme 4e po losho ot lajata e polovinata istina
5
1
 
21
 
! Отговори
JFK преди 7 години
Да не вземе някой отегчен библиотекар да думне Обама точно преди да се разприказва?
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извънземните излизат на дневен ред, само когато трябва да се прикрият бездарността на управляващите и повсемесното крадене. Хората вече им става ясно за какъв балон става ясно и на дневен ред се изкарват неща, които са манипулирани с години. Нещо за расекретяване на документите за убийството на Кенеди? Нещо за нарастващите външни дългове на най-развитите държави?
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз също мога да ви разкажа много за НЛО-то, но няма да го направя поне не докато не ме изберете за президент. Демокрация - мнозинство на глупостта. Да, най-голямата справедливост на света.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Барак Обама ще направи сензационно изявление, свързано с НЛО и извънземните преди да напусне президентския си пост, съобщава "Мирър", позовавайки се на медии в САЩ."Кое ще е сензационното в това изявление- че извънземните съществуват, че САЩ и още няколко нации притежават катастрофирали техни кораби и тела, това всички го знаят.
1
2
 
11
 
! Отговори
сс преди 7 години
ще разкрия всеобщата тайна която всички я знаят но много я отхвърлят а той просто ще я потвърди...