А по соца какъв секс имаше... Преди 89-та оргазмите – повече!

Жените се радвали на повече сексуално удоволствие тогава
16 авг 2017 21:45,
100
А по соца какъв секс имаше... Преди 89-та оргазмите – повече!
Снимка: flickr

Жените са се радвали на по-голямо сексуално удоволствие по време на социализма. Това твърди авторитетният американски ежедневник "Ню Йорк Таймс" в свой материал, посветен на интимните ласки в Източния блок, цитиран от "Телеграф".

Американското издание цитира сравнително социологическо проучване сред жените от Източна и Западна Германия, проведено след обединението през 1990 г., което установило, че дамите от ГДР имали два пъти повече оргазми, отколкото западните госпожи.

"Когато американците мислят за комунизма в Източна Европа, те си представят ограниченията за пътуване, мрачните пейзажи от сив бетон, нещастните мъже и жени, кретащи на дълги опашки, за да пазаруват в празни магазини, и служби за сигурност, навиращи си носа в личния живот на гражданите. Докато голяма част от това е вярно, нашият колективен стереотип за комунистическия живот не разказва цялата история.

Някои вероятно си спомнят, че жените от Източния блок се радваха на много права и привилегии, които не бяха известни в либералните декомрации тогава, включително големи държавни инвестиции в тяхното образование и обучение, пълното им включване в работната сила, щедри отпуски по майчинство и гарантирана безплатна грижа за децата. Но има едно предимство, което получи малко внимание: Жените се радваха на повече сексуално удоволствие по време на комунизма", пише "Ню Йорк Таймс". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: оргазмисоциализъмсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
ТКЗС преди 6 години
хахаха мария, мария... )))
13
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходеха космясали жените по време на соца, а срежим на ток и вода много не се и къпеха, та понамирисваха.
12
16
 
5
 
! Отговори
Ани преди 6 години
При соца жените казваха: Нищо на Мъжете!Оргазмът беше забранен със закон. Това беше разложение идващо от запад.
11
7
 
4
 
! Отговори
ние не сме глупави преди 6 години
Ню Йорк Таймс и тогава и сега си е един рупор на социализма.Ако си спомняте International Herald Tribune който се продавае свободно при соца?Или пък Morning Star който се субсидираше от БКП и не се разпространяваше на Запад?
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A при демокрацията пенсионерите роват в кофите за огризки от храна а който не си плати тока идва частен съдия изпълнител и го изхвърля на улицата.
9
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука пенсиите плюят по цял ден младежта .....Сега пак по соца къв сексс имало. Да им се чудиш ...на приказките. Така е човек , като остарее все младите са му виновни :)))
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше, защото имаше режим на тока и два канала телевизия. Вечер като спрат тока от 8 до 10... какво да правиш.
7
0
 
1
 
! Отговори
Край преди 6 години
От друга страна ако питат Сузанита, Гери Никол или Николета нещата и сега са си добре. Щото за да не си плащат комунистите измислиха любовта - добре че я отмениха.
6
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ама по онова време никой не се притесняваше за работата си как ще си плати тока водата парното нямаше ипотечни кредити частни съдебни изпълнители педелвайси в парламата и тиквенски управници. Всяка вечер след работа жените правеха салатката кюфтенцата пържените картофки и кебапчетата сядахме на двора изстудявахме домашната ракиика пускахме шабан шаулич на магнетофона и се стресирахме до козирката. А сега се чудиш на кой дупетат и министър да му *** макята
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По въпроса са интервюирали белокосите жени. Сега няма никакъв секс за тях.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По време на соца жените са били хора,а не секс кукли калкулатори.И тогава са гледали кой колко има ама сега се осират от меркантилност.
3
0
 
34
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
нормално е...безгрижен живот = редовен секс...
2
1
 
43
 
! Отговори
Истина преди 6 години
Истина е. Тогава не се говореше толкова за секс, той просто се случваше естествено. Сега непрекъснато се говори, та чак става досадно.
1
3
 
64
 
! Отговори
Край преди 6 години
Нормално е. Преди 90г. нямаше такова бясно състезанието за материални придобивки. Мъжете не знаеха какво е да не им стане. Телевизора беше с две програми и до към 11.30. После си легахме.При соца си живеехме в бавната лента, сигурно и спокойно.

Спонсорирани публикации