Вече са известни тримата номинирани за изгонване от Стар Академи

Талантите започнали да се отпускат и затова Журито ускорило с една седмица номинациите
19 апр 2005 17:27,
Вече са известни тримата номинирани за изгонване от Стар Академи
Вчерашният концерт беше последен с 14 студенти Снимка: Dnes.bg

Вече са известни тримата номинирани за изгонване от Стар Академи. Информацията ще бъде обявена официално тази вечер и до 22:30 ч. има мораториум за публикуването й от продуцентите на шоуто.

Предвид извънредната ситуация с ускорените с една седмица спрямо предвиденото номинации Директорът Димитър Станчев свика Журито на Академията в непривична среда. Вместо на сцената, основните преподаватели обсъдиха в Учителската стая първите номинации.

Решението бе взето единодушно – заяви Директорът за предаването “На кафе”. „Всички преподаватели наблегнаха на сходни мотиви за номиниране – Талантите започнаха да се отпускат, тъй като знаеха, че им остава цяла седмица до първите номинации! Това “зарази” Академията с лагерна атмосфера и ние – преподавателите, трябваше да вземем мерки. Искам да подчертая, че Директорът не номинира, той само изслушва аргументите на Преподавателите /в случая – основните/ и води разговор с тях”.

Тази вечер ще има предаване на живо, което ще протече по следната схема – водещата Мария Илиева ще влезе първо зад сцена /апаратната/, а после – за първи път, и в самата Академия. Тя ще обсъди с Директора “ускорените” номинации. Директорът ще прочете поред имената на Талантите, които остават в Къщата. Ще завърши с имената на тези, които са номинирани.

Утре – 20 април, от Академията ще се проведе трети за седмицата лайф. На него 14-те участника в шоуто ще спасят един от тримата номинирани пред очите на всичките 14, след което зрителите ще започнат да гласуват наказателно за изгонването на един от оставащите двама. Кой – ще разберем следващия понеделник!

Според лицензодържателя на “Стар Академи” – Endemol, изтеглянето на номинации с една седмица не е необичайна ситуация, а просто едно от многото ситуационни решения, които Директорът на Академията има право да взима. “Във всички държави правилата са динамични, последната дума е на Директора, в случая изцяло заставаме зад нея.” - коментират от Endemol.

Уникални снимки от шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание