Звезди от Стар Академи и Биг Брадър се събраха за футболен мач

Звезди от риалити шоутата забавляваха заедно публиката в Пловдив на футболен турнир между пивовари и журналисти
9 май 2005 16:28,
Звезди от Стар Академи и Биг Брадър се събраха за футболен мач
Ники Кънчев и Ути Бъчваров се представиха на ниво, въпреки тромавия си вид. Звездите от Стар Академи не се задържаха дълго на сцената, подгонени от дъжда. Снимки: Булфото

С красив и ефектен гол на търговския директор на „Каменица“ АД - Йохан де Смет Ван Дам завърши футболната среща между журналистите и пивоварите, съобщи Tialoto.bg.

Това се случи в събота на стадион „Тодор Диев“ в Пловдив, на откриването на националният любителски футболен турнир на "Каменица" за Купата на феновете.

При общ резултат 3:1 пивоварите от „Каменица“ АД съкрушиха екипа на спортните журналисти в чийто състав играха Краси Минев от БТВ, Томислав Русев от радио "Гонг", Еди Папазян от вестник "24 часа".

В отбора на Каменица, обаче също имаше жуналист в лицето на Ники Кънчев, както и актьора – кулинар Ути Бъчваров.

Треньори на отборите на журналистите и „Каменица“ бяха съответно Димитър Пенев и съдията Атанас Узунов.

На полувремето публиката бе забавлявана от звездите от „Стар Академи“, които не се задържаха дълго на сцената и подплашени от проливния дъжд набързо се прибраха в автобуса си.

Освен тях на стадиона присъстваха Зара, Найден и Зейнеб от „Биг Брадър“ , като това бе и първата официална проява събрала звезди от двете шоута по Нова Телевизия.

В първенството по канадска борба за фенове най-накрая Зара и Зейнеб премериха сили със залог романтична вечеря с Ути, но задължително приготвена от него.

За разлика от прохождащите сега звезди, на финала група „Хиподил“ не се уплашиха от проливния дъжд и забиха безкомпромисно, подкрепени от десетки литра бира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание