Водещата на „Стар академи“ и Графа завъртяха гангстерска любов

Двете звезди страстно флиртуват в общо видео, дело на режисьора Валери Милев, който е бившо гадже на Мария Илиева
12 май 2005 18:45,
Водещата на „Стар академи“ и Графа завъртяха гангстерска любов
Графа и водещата на "Стар академи" представиха страстно ново видео. Снимка: Булфото
Ослепителната водеща на „Стар академи“ Мария Илиева и Графа се превърнаха в гангстерска любовна двойка в клипа към новото им общо парче "Крадена любов", съобщи Tialoto.bg.

Двете звезди страстно флиртуват с горещи погледи във видеото, дело на режисьора Валери Милев, който е бившо гадже на Мария Илиева.

Сред гостите на премиерата на „Крадена любов“ в елитен столичен клуб бяха куп звезди, сред които Андрей от "Сблъсък", Д-2, Васил Найденов, Румънеца, Deep Zone Project и Цецо Елвиса.

Да уважат колегите си пристигнаха и група Каффе, въпреки че трябваше да се приготвят за заминаване на финалния конкурс на Евровизия в Украйна. Премиерата не пропусна и новосформираното поп-фолк дуо Близнаците.

Специални поздрави и целувки Мария получи от Мис България Ивайла Бакалова. Технически гаф забави премиерата с половин час, тъй като организаторите на успяха да се справят с пускането на клипа. На помощ се притече дори и Орлин от Каффе.

Парчето се завърта по радиостанциите и телевизиите от другата седмица. „Крадена любов“ ще бъде включена и в предстоящия да излезе през есента нов албум на Мария Илиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание