Милошев се разграничи от спора между Халваджиян и bTV

Категорично не сме част от конфликта и не могат да ни замесват, заяви той
Обновена: 18 апр 2012 12:14 | 17 апр 2012 20:30,
44
Милошев се разграничи от спора между Халваджиян и bTV
Евтим Милошев. Снимка: Булфото

Все още предстои развръзката в разразилия се конфликт между bTV и "Глобъл Вижън", зад който стоят братята Магърдич и Джуди Халваджиян.

Миналата седмица двете страни отправиха взаимни обвинения след свалянето на "Господари на ефира" и "Пълна лудница", закани за съд, а накрая чрез декларации се разбраха да покажат договорите си публично.

От bTV уточниха, че все още очакват писмено съгласие от "Глобъл Вижън" за да ги оповести преди пресконференцията.

Продуцентът Евтим Милошев, от името на Dream Team, днес се разграничи от спора със специална декларация.

"Категорично се противопоставяме на опитите да бъдем въвлечени в спор, в който Dream Team не е страна. Смятаме, че такива конфликти уронват авторитета на телевизионната индустрия като цяло. Телевизионният бизнес може да се развива само в почтено партньорство между двата най-важни субекта - телевизионен канал с чувство за обществена отговорност от една страна и силен независим продуцент от друга.

Упражняването на контрол върху медии или върху журналисти представлява сериозна обществена опасност. Екипът на Dream Team категорично не би допуснал външна намеса в съдържанието на своите телевизионни проекти.

Дългогодишната ни успешна работа с bTV е факт, защото никой никога не си е позволявал да цензурира предаванията ни и винаги сме имали чисти финансови отношения с bTV. В тяхно лице имаме коректен партньор, с който съвместно създадохме най-популярното телевизионно шоу "Комиците", най-успешното риалити шоу "Сървайвър" и най-гледания сериал в българската телевизионна история след 1989 година - "Столичани в повече".

В заключение изразяваме надежда, че bTV и "Глобъл Вижън" ще съумеят да разрешат противоречията си в полза на
обществения интерес, на зрителите и на доброто име на телевизионната индустрия", пише в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
8
 
! Отговори
Стоян Тошев преди 12 години
Магардич ***, каде са ти принципите, махни се от ефира на БТВ! Всички продуценти разкриха жалката манипулация на клана Халваджан. Алчни лицемери не ща да гледам в ефира
19
4
 
12
 
! Отговори
:( преди 12 години
Е как да не е нагласено като нямаше конкурс за водеща и оп Марйка стана ама пък и гадже стана на Рачков!!!Е кое не е нагласено че изритахте адреналинката избрана ушким с конкурс пък взехте старата която е гадже на сина на шефа пфффф смешници!!!
18
4
 
3
 
! Отговори
Bochko преди 12 години
Евала! Мръсните интрижки на Бозаджан не успяха и те ще изгният от мъка на Малдивите, хахаха, Бозаджан, изгубихте битката, скрийте се и Магърдич да си скрие муцуната от Талантите, че такова лицемерие границия няма!
17
0
 
11
 
! Отговори
revlio преди 12 години
до 17ПОД ПРИКРИТИЕПОД ПРИКРИТИЕПОД ПРИКРИТИЕ
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами Анонимен кой друг сериал е по успешен от Столичаните от 1989 та до последните години?! Стъклен дом ли?! илии Женени с деца в България?!
15
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Комиците", най-успешното риалити шоу "Сървайвър" и най-гледания сериал в българската телевизионна история след 1989 година - "Столичани в повече"ЩЕ ПАДНА ОТ СТОЛА...ОТ СМЯХ!!!
14
1
 
40
 
! Отговори
не гледам БТВ! преди 12 години
Аз мога да мисля, следователно не гледам БТВ!
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бля-бля-бля.Високопарните думи на г'син продуцента стават за скеч в "Комиците"Колко сме морални,боже,боже.Да,да,ама не.Опитът е обратно пропорционален на качеството на продукта ,който създавате.Овълчили сте се,драги "творци".Яко сте се овълчили.Заливате зрителите с помия.
12
1
 
29
 
! Отговори
e преди 12 години
Парите побъркаха хората, само с глупости ни занимават. Да си вземат парите и да заминават на безлюден остров и да ни освобождават от присъствието си .
11
11
 
50
 
! Отговори
Мен преди 12 години
"най-популярното телевизионно шоу "Комиците"" - лелееее, това е баси клупавото нещо, със изключително глупави скечове, шеги за деца до 3-ти клас и в 90% от случаите слаба актьорска игра. Въобще не разбирам на какво се смеят тези хора, които сигрурно са платили за да бъдат там и да ги гледат наживо. Сценаристите определено са за уволнение - аз като се напия говоря и правя къде-къде по-смешни неща. Пълна... глупост за тези "Комици"
10
0
 
28
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Туйй Битивито,е много...богата телевизия,че има пари да плаща на Халвата и на тоз...убавец Еффтимчо,за пръдтръц-пръдукциите им.Много...убав *** са,в замотаване главите на ошашавеното население и отклоняване вниманието им от...насъщните нужди и ограбващите ги...фактори.Защо са...разпърдя дружбата на Хълвата с...таз дружина,ни знам.За сега...тимана Еффтимчо,продължава...борбата за замотаването,сам
9
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...тоя не беше ли гащите на Славчовия ***?
8
2
 
29
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Кратко и точно - това е положението. Беше супер отначало, когато пародираха други предавания, но вече прекалено задълбаха в ролите в този "сериал" и остана само простотията.
7
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е, че двете предавания се развалиха последните години. "Пълна лудница" беше интересно в началото, като имаше "Гази сутрин", "Хвани богат", "Часът на татко" и т.н. След това с започването на сериала бяха добри в началото, но след това изпростяха съвсем.
6
17
 
6
 
! Отговори
do 6ti преди 12 години
ти плямпаш глупости без да си запознат с рейтинги и какво точно е произведено след 89та,помисли около 30 секунди,ше помогне
5
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
... и най-гледания сериал в българската телевизионна история след 1989 година - "Столичани в повече".Евтимчо, може ли а паднеш толкова ниско, че да плямпаш глупости. Как можа да изплямпаш такава идиотия???!!!!
4
1
 
39
 
! Отговори
калейчо преди 12 години
"между двата най-важни субекта - телевизионен канал с чувство за обществена отговорност от една страна и силен независим продуцент от друга."-...Божеее...прибери си вересиите!!...Бурса тв енд партнерс поуицай КООП..тц тц тц тц..да му имаш езика на този .........
3
2
 
56
 
! Отговори
kaleicho преди 12 години
тоя пак се оказа Пу.ьо....Застани като мъж..и защити гилдията за да не сте *** на разни олигарси и "независимите" им телавизии...ама докато още тече ще смучем...пък после ...ще СМЪРДИМ...!!!...Пфуу..аман от такива...!!!
2
3
 
40
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Май и двете страни си правят реклама че малко поовяхнаха
1
3
 
48
 
! Отговори
ops преди 12 години
Май за парички ще да се карат тези!