bTV завежда дело срещу Халваджиян

Телевизията го маха и като лице на „България търси талант“
Обновена: 22 апр 2012 13:53 | 22 апр 2012 13:53,
257
bTV завежда дело срещу Халваджиян
Магърдич Халваджиян. Снимка: БТА

След десетдневно изчакване на писмено съгласие от страна на Global Vision bTV да оповести договорите за предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, телевизията прекратява публичната дискусия по частния търговски спор между двете страни.

Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път, като екипът на медията ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура.

Това заявиха от пресслужбата на телевизията.

Още по темата
От bTV припомниха, че на 12 април са се съгласили да участват в обща пресконференция, след като договорите между страните да бъдат предварително публично оповестени.

"Телевизията даде по-дълъг от обичайния едноседмичен толеранс за официална реакция от страна на продуцента, но до вчера, 21 април, съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в bTV. За медията това е ясен знак, че продуцентът не желае да даде на телевизията възможност да се защити от клеветите му по друг начин, освен в съда", заявяват от медията.

След като Мъгърдич Халваджиян не прие поканата на bTV да се оттегли достойно от всичките си съвместни проекти с телевизията, bTV прекрати едностранно договора му като жури на „България търси талант“ - във връзка с гореописаните факти, заради многобройни договорни нарушения в качеството му на жури и на представляващ компанията Global Films, изпълнителен продуцент на „България търси талант“.

Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на bTV, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу bTV през изминалата седмица, допълват от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Та нали именно под команда на израел, бе извършен арменския геноцид!
183
1
 
0
 
! Отговори
Цветелина преди 11 години
Господари на ефира са слуги на властта. Имат наглостта да говорят за цензура от Първанов, който е никой в България, като в същото време изпълняват политически поръчки на Бойко Борисов. Миришете много силно, Господари на слугинажа. И сте много много глупави, вие изобщо не сте на нивото на най.голямата телевизия че да водите война с нея. С вас и без вас - все тая. И сериалчето ви не струва, съгласна съм че съсипахте труда на добрите сценаристи, като долу някой коментира.
182
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова сте жалки Халваджиян изобщо да се опитвате да се наричате журналисти. Халваджиян са едни беззъби дребнави псевдорепортерчета, които както разбрахме, даже нямат професионализма да вземат ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА, когато си пускат поръчковите материалчета. Вие не сте нищо повече от едни търгаши и никой няма да страда нито за вас, нито за жалките ви предавания. Най-голямата смешка е, че накрая ще идете в Нова ТВ, която СЪЩО обвинихте в цензура преди 3 г., когато помирисахте милионите на БТВ :-)
181
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 11 години
Стига са ни занимавали!
180
0
 
4
 
! Отговори
do 172 преди 11 години
Правилно! Написах коментар, че жената на Халваджиян е измислена, има 1 тон претенции и нито грам класа и взеха, че го изтриха за нарушение на правилата. Хубаво, но самият факт как ще изтриете?
179
0
 
3
 
! Отговори
Ало, бТВ-то.. преди 11 години
Ало, бТВ-то...А нещо за г-н Инджев да кажете...Милите те.. цензура нямало.. ай сиктир :)Онзи непрокопсаник от Сирищник ще ви разгони фамилията.. *** като сте абдали и му се вързвате.. ай де ви е честито
178
0
 
6
 
! Отговори
Искаме преди 11 години
само Куролюба бенатова и др. *** от *** бтв да ни лъжат за Катуница!!!
177
0
 
0
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Те те,т'ва щях да питам Халваджиян сам ли си ги е подписал тези договори? Значи дали са му милиони,ми всеки ще ги вземе....Славунчо я корми тая телевизия сума ти години що не разкрият неговите параметри,въобще като са почнали,да изуват *** та поне сеира да е пълен..........
176
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Магардичо, спри да плюеш телевизията във форумите бе, гледай си там продуцентството, ако изобщо скоро имаш работа и поръчки. И си оправи сериала, звънни на Митовски и Гочев за някоя консултация, че вече стана негледаем, а е толкова интересен сценария, само един продуцент и режисьор може да съсипе труда на талантливи сценаристи
175
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Красигерговците буквално счупиха глупомера, опитвайки се да изнудват доскорошния си партньор с призив да разкрие финансовите параметри по договорите им отношения, които всъщност са формирани със съгласието и на bTV. Нешо повече - телевизията демонстрирта желание да отнеме от зрителя още две от най-хитовите продукции - "България търси талант" и "Седем часа разлика", само и само да забие нож в гърба на най-новите си врагове.
174
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bolkan Turkish Television
173
3
 
0
 
! Отговори
Аладар преди 11 години
Ей голем ПиАр си правят тези от " България търси талант" ! Браво ! Поне могат да направят една рекламна агенция.Големи са !
172
6
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Стига му толкова гушене на този арменец , има и други по кадърни от него.
171
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Халвата го закъса тоя път.
170
0
 
24
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Не гледам БТВ, защото обичам България.
169
1
 
14
 
! Отговори
Да, да преди 11 години
БТВ не е телевизия, а помия !
168
0
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Отдавна не глeдам bTV и изобщо не знам за какви предавания става дума. Какво ме интересуват - май целия спор е да си направят реклама и да си върнат някой и друг заблуден зрител.
167
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Телевизиите все повече се обезкървяват.Зрителите имат богат избор и много източници на информация.Не гледам предаванията *** Халваджиян.Лежи на стара слава и не прави нищо стойностно.Почти всички предавания по нашите телевизии не предлагат нищо добро.Пошлост,показност и просташко поведение.Където пък се опитват да бъдат по-възпитани нещата стават захаросани и елементарни.Телевизиите имат дефецит на добри професионалисти.От всички телевизии на куп има едно две предавания,които струват.
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма част от телевизиитени са машини за пари, като дори и "новините" ни са купени, а в "журналистическите разследвания" се избягва да се говори с имена на фирми или марки (щото така ще изгубят евентуални рекламодатели).Техните журналистически разследвания само отразяват, без да има някакъв резултат, като например:- защо цената на горивото/тока/газтта и т.н. се вдига постоянно, въпреки че международните цени падат/инвестиции не се правят (освен на думи) и т.н., че ми свърши полето за писане..
165
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хвани единия, па удари другия!