Световна звезда влиза във VIP Brother

"Брадър" маратон от есента, спрягат министри и депутати за Къщата
Обновена: 10 юли 2012 16:09 | 10 юли 2012 16:09,
120
Световна звезда влиза във VIP Brother
Светлана Василева и Нико Тупарев са сигурни в успеха на двойния сезон на шоуто. Снимка: Булфото

Истински "Брадър" маратон очаква зрителите на Нова тв от есента, съобщиха от медията.

Телевизията ще гони рейтинг не с един, а с два сезона на риалити формата.

Първо ще тръгне VIP Brother, като изпълнителният продуцент Нико Тупарев обяви, че за първи път в българското издание ще гостува световна звезда. По негови думи сме я гледали само по чужди телевизии и списания.

Очаква се през следващия месец спекулациите кой ще влезе в Къщата да достигнат своя апогей. Засега се знае, че е преговаряно с над 80 родни звезди, като сред тях има бивш министър, евродепутат, писателка, футболна съпруга и др. Кои обаче ще подпишат договор ще стане ясно на по-късен етап.

"Искаме да съберем такава група хора, които да изненадат зрителите и да са тотално различни от тяхната представа за тях", заяви Тупарев.

След ВИП-изданието ще тръгне и Big Brother, като тепърва продуцентите и телевизията ще разкриват повече подробности.

Шоуто направи своя дебют у нас през 2004 година и досега зрителите са видели 8 сезона - четири Big Brother, три  VIP Brother и един Big Brother Family.

Вече тръгнаха и залозите кой ще бъде водещ на вечерното издание, познато досега с името "Голямата уста". Сред най-спряганите имена за наследник на фолкпевицата Камелия и Венета Райкова е Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
5
 
! Отговори
Тъпанар преди 11 години
до:бригантетъп спамер и тук ли ,ве,извратеняк гнусен
96
0
 
1
 
! Отговори
VIP BROTHER преди 11 години
facebook/VipBrotherBulgaria
95
0
 
1
 
! Отговори
луди хора преди 11 години
той и без това Нико не дава добри хонорари, само да станат зарецил е целта. След като за да подберат 10 човека са преговаряли с над 80, мога да си представя каква примамлива оферта им е предложил Нико
94
3
 
8
 
! Отговори
!!!!!!! преди 11 години
Не гледайте телевизия - от там денонощно Ви облъчват и манипулират! Целта е да сте колкото се може повече заблудени и слепи! Да живеете с по-тесен и ограничен мироглед. Така по-лесно ще Ви "управляват", ограбват и изнудват. ...А ще го приемате все по-смирено, послушно и спокойно! Аз си изхвърлих телевизорите преди 8 години и честно казано дори и за секунда не са ми липсвали....!Поздрави на всички читатели и мислете с главите си!Хубав ден!
93
9
 
2
 
! Отговори
Igra4a 97 преди 11 години
nqmam tarpenie da zapo4ne mnogo dobro tva predavane mnogo me kefi. dano da pokanqt nqkoi ot nashite zvezdi ot planeta, she bude super
92
1
 
8
 
! Отговори
nona преди 11 години
Малиииииии,каква простотия ще ни залива...така и не гледам много TV,сега още по-рядко
91
0
 
20
 
! Отговори
Валентин преди 11 години
Tъпарев,що не вкара жена си в Брадъра?
90
0
 
18
 
! Отговори
дядо преди 11 години
боли мъ фара,кой още гледа простотиите на Нико ***
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо имам странното чуство че ще бъде Денис Родман наскоро обяви че е закъсал за пари,!?
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен ще вкарат и оня дето се прави на набожен сина на Данаилов иначе не си обяснявам как за два дена имам " честа" да му слушам тъпотиите и да го гледам по Нова Тв. Всякаква *** ще съберат
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, наистина първият сезон беше интересен и от там на там стана пълната простотия.Даже си спомням лятото на 2005, като бяхме на море в Приморско, специялно ходихме до пристанището да гледаме яхатата на Здравко, а след това и до заведението му, да видим самия него.
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иии...........световната звезда..................ееее...............Джъстиииииийн Биииибъър!
85
0
 
25
 
! Отговори
:) преди 11 години
VIP-ове хахаххахахаха , драма в България : Футболисти , Манекенки , Фолк Певци са ни виповете да си ги пазим хахахахха че са ни вери импортант.
84
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледала съм само първия Биг Брадър и малко от благотворителния Вип Брадър, в който участваше Део. Дори не помня имената на всички от първия, освен Здравко и Зара. В началото като нещо ново беше интересно, след това вече не беше интересно. Според мен е много глупаво да гледаш как някакви се разхождат като мухи без глави из някаква къща с камери. Селската простотия да я гледаш преекспонирана на екрана е проява на лош вкус. Честно казано не виждам нищо "социално", нито "експеремнтално" в това.
83
0
 
11
 
! Отговори
Metalizer преди 11 години
"Венета Райкова е Азис."Така било значи ...
82
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мадона със сигурност влиза в Къщата, в момента преговарят с Обама, който ще гласува на президентските избори на живо в изповедалнята, където ще е избирателната секция
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
koia li shte bade tazi zvazda??????????
80
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредните добре платени ексхибиционисти за освирепелия от простотия народ - воайор! Телевизията става все по-плебейско забавление, за ВИП плебеи!
79
5
 
19
 
! Отговори
the rabbit hole преди 11 години
Хора, ние ЖИВЕЕМ в Биг Брадър ! Световното корпоративно-фашистко управление (матрицата) Е истинския Биг Брадър, а ние сме 7 милиарда участници! Ако случайно не сте забелязали, камерите са навсякъде. Вероятно дори и пред вас има една! Това НЕ е теория на конспирацията е НАШИЯ "живот".!
78
0
 
9
 
! Отговори
астронома преди 11 години
Тая звезда си объркала траекторията.