Световна звезда влиза във VIP Brother

"Брадър" маратон от есента, спрягат министри и депутати за Къщата
Обновена: 10 юли 2012 16:09 | 10 юли 2012 16:09,
120
Световна звезда влиза във VIP Brother
Светлана Василева и Нико Тупарев са сигурни в успеха на двойния сезон на шоуто. Снимка: Булфото

Истински "Брадър" маратон очаква зрителите на Нова тв от есента, съобщиха от медията.

Телевизията ще гони рейтинг не с един, а с два сезона на риалити формата.

Първо ще тръгне VIP Brother, като изпълнителният продуцент Нико Тупарев обяви, че за първи път в българското издание ще гостува световна звезда. По негови думи сме я гледали само по чужди телевизии и списания.

Очаква се през следващия месец спекулациите кой ще влезе в Къщата да достигнат своя апогей. Засега се знае, че е преговаряно с над 80 родни звезди, като сред тях има бивш министър, евродепутат, писателка, футболна съпруга и др. Кои обаче ще подпишат договор ще стане ясно на по-късен етап.

"Искаме да съберем такава група хора, които да изненадат зрителите и да са тотално различни от тяхната представа за тях", заяви Тупарев.

След ВИП-изданието ще тръгне и Big Brother, като тепърва продуцентите и телевизията ще разкриват повече подробности.

Шоуто направи своя дебют у нас през 2004 година и досега зрителите са видели 8 сезона - четири Big Brother, три  VIP Brother и един Big Brother Family.

Вече тръгнаха и залозите кой ще бъде водещ на вечерното издание, познато досега с името "Голямата уста". Сред най-спряганите имена за наследник на фолкпевицата Камелия и Венета Райкова е Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не вземат да вкарат Ев. Минч., Азис и "Съчки, съчки" заедно. Със сигурност ще гледам поне 5 мин., след това ще метна телевизора от 5 етаж и ще псувам минимум 2 часа без да завтарям.
36
0
 
7
 
! Отговори
резил преди 11 години
"Брадър" маратон от есента, спрягат министри и депутати за КъщатаЕ само това не им се беше случвало! Че никакви ги няма в парламента - знаем го! Ама 2-3 месеца да си развяват голите *** на екрана и да ги луша народа как *ърдят и хъркат...... мани, мани!за това ли сте избирани, бе?
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местим бре, яко местим. Тъй го заместих по тоя повод, че му скъсах главата като на млада ярка. И кой още се вълнува от простотията на безмозъчните продуценти на VB. По-оригинално ще е ако продуцентите влезнат в къщата и си спретна масова оргия и се плющат на влакче.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миличка, не си добре с информацията. Такова шоу вече има и се държи на екран към 20 години.. Парламентарен контрол се нарича. Само 1 път седмично е ама изпълва душата ми. Препоръчвам ти го :)
33
12
 
2
 
! Отговори
безделник преди 11 години
аз пък ще го гледам
32
0
 
9
 
! Отговори
....? преди 11 години
Нико ТупареФ,...... да влезе САМ В КЪЩАТА,...ПОНЕ ЗА 5 ГОДИНИ!
31
0
 
4
 
! Отговори
Еlektra преди 11 години
Предлагам камерите на нова да се преместят в Народното събрание. Толкова много випове на едно място. Простотия до край. И най вече рейтингът ще се дигне и ще хвръкне .Тъкмо народът да види нещо истинско, без нагласа.
30
0
 
14
 
! Отговори
Пълна гнусота! преди 11 години
Кой ги гледа още тези гнусотии!? Не разбраха ли, че подобни *** предавания събуждат най-животинските и престъпни инстинкти на, и без това крайно изпростелия, български народ! Или, може би, точно това е целта им! Нямат ли акъл да направят някаква качествена продукция, ами се занимават с подобни вулгаризми???
29
1
 
10
 
! Отговори
И АЗЕ преди 11 години
По-добре ----напишете нещо за Кардашиян ,...до къде стигнахме ---егати?
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
значи, който и да вкарат в къщата, никога повече няма да гледам тази простотия! може би, ако вкарат група *** и дъртия рашков с фамилията и двадесетина помияра заедно с фидосова, цачева, като ги оставят само на помия и една кутия контрабандни цигари за всички на ден, ще погледам малко!
27
0
 
12
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Нико Тупарев е жив престъпник ,излага гилдията в Бг !Никаква КОРЕКТНОСТ ,ПЪЛЕН ИЗМАМНИК!
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Туй ша и Джъстин Бипър. Нема кой друг да и. В краен случай и Бойко Борисов може да влезе.
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак няма да има какво да се гледа по българските канали, пък после защо децата били ***, а какви да са като гледат тъпотиите
24
4
 
10
 
! Отговори
666 преди 11 години
Аман от тази просташка ТВ!Аз наистина не гледам нищо по Нова, но лошото е, че има деца с неизградена ценностна система и тази ТВ с пълна сила ги опростачва.Нека СЕМ да забрани това нереално риалити, точно с този мотив! НЕ НА НОВА!!!!
23
1
 
12
 
! Отговори
ураааа преди 11 години
Защо не - по добре в Брадъра отколкото да се правят,че уж нещо работят! Ако може всичките да влязат и да не излязат от там
22
1
 
22
 
! Отговори
God преди 11 години
Честито! Ще има двойна доза простотия тази есен. Явно само турски сериали не стигат...
21
1
 
17
 
! Отговори
1 преди 11 години
ГАДОСТ!!!!
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Oф, пак ли?
19
0
 
18
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Министрите и депутатите се преработиха и ще си отдъхват в къщата - върховни глрупости за реклама и печалби на телевизите,които за нищо не ни служат.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
че кой друг освен такива като тях ще влезе