Башар Рахал ще ни запознава с "Големите загадки"

Актьорът ще е водещ на поредицата
20 сеп 2012 10:48, Петя Славова
11
Башар Рахал ще ни запознава с "Големите загадки"
Башар Рахал. Снимка: bTV

С "Големите загадки" ще ни запознава Башар Рахал. Актьорът ще е водещ на научно-популярната поредица, която стартира на 22 септември по bTV.

Може да я гледаме всяка събота от 18:00 часа. Звездата от „Стъклен дом” ще представя на зрителите темите и специалистите, които ще споделят своите теории в предаването.

В първото издание на предаването зрителите ще научат повече за мистериозната Шеста раса или както някои хора ги наричат – „Индиго”. Дали тези хора са новите господари на земята, в какво се изразяват свръхчовешките им способности – отговори на тези въпроси ще се опитат да дадат едни от най-изтъкнати български експерти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
дарина георгиева преди 11 години
предаването е супер, супер е и водещият.
9
1
 
0
 
! Отговори
do 3 преди 11 години
Tova e Bylgariq nqma po to4no opredelenie a ti si ot 6 tata grupa 4ukundurite sigurno
8
3
 
3
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Аз със сигурност съм бил дете-бираспастърма!Хи-хи-хи!P.S. Цялата работа покрай "децата-индиго" яко смърди на шарлатания и стабилен комерс.Като са толкова хитри тези дечица, защо не стават президенти и министър-председатели?Ей ги нашичките прзиденти и боковци - деца-***!Аха, сетих се! Те са толкова умни, че се прикриват и така си умират - умни, но неразкрити!
7
1
 
6
 
! Отговори
еееее най после преди 11 години
нещо, което ми прикова вниманието , изгледах го с интерес.
6
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
много добър старт, интересно поднесени теории, добър водещ, който не ти натрапва неговото виждане за нещата, а те води и те кара да мислиш. липсваше ни едно такова предаване, браво на екипа и успех !
5
0
 
4
 
! Отговори
кики преди 11 години
Предаването е хубаво и интересно. Малко с рецептата за познаване на индиговите деца беше странна. Специално на мен ми привлече внимание последователното разглеждане на теории от извесни учени добре проследени във времето. Успешно стартиране на предаването и екипа пожелавам.
4
4
 
0
 
! Отговори
DOT преди 11 години
Тоя да ги гледа осиновеното помиярче (миличко куценце) и не се весва по ТВ
3
4
 
29
 
! Отговори
dpa преди 11 години
btv е отвратителна турско-помашко-ориенталско-***-ислямска чалгия.КАК ОЩЕ НЯКОЙ Я ГЛЕДА???!?!?! И ЗАЩИ НЕ Е ЗАБРАНЕНА ИЛИ ЛИНЧУВАНА???!?!?ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ТАЗИ МЕДИЯ ДА УПОТРЕБЯВА ДУМАТА БЪЛГАРИЯ - ЗАЩОТО ТЯ Е СВЕЩЕННА. ТЕЗИ ЧАЛГАРИ НЯМАТ ПРАВО ДА Я ЦАПАТ, КАТО Я ИЗГОВАРЯТ.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно е спал с продуцента.
1
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставка на тоя!