Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?

Плеймейтката припадна заради нервен срив
Обновена: 10 окт 2012 23:14 | 10 окт 2012 23:10,
151
Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?
Съквартирантите свестяват Златка. Снимка: ВИП Брадър

Златка, Бони и Къци ще се борят за оставане в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно след номинациите тази вечер.

Черната Златка беше първата номинирана, тъй като беше капитан на отбора, който загуби в битка с другия отбор на съквартирантите, чийто капитан беше Никол. Играта беше за познаване на известни личности.

За първи път от началото на шоуто съквартирантите се номинираха очи в очи, а не както досега – в изповедалнята.  Къци събра най-много точки за изгонване.

Според съквартирантите той се е разболял от нездравословната атмосфера в Къщата. По думите им той е „най-милият” човек, добър баща и евентуалното му излизане от ВИП Брадър би повлияло добре на здравословното му състояние.

Никол, която стана глава на Къщата за седмица, имаше право да номинира един човек и тя реши това да е Бони. Като причина синоптичката изтъкна, че певицата е единственият човек в Къщата, с когото е имала конфликт.

Сред аргументите за номинации имаше и изказвания от рода „номиниран, защото пие много кафе”, „защото спортува”, „защото си мери кръвното доста често” или „защото е като затворена птичка в кафез”.

От предаването тази вечер стана ясно, че вчера, навръх рождения ден на Багата,  Златка е припаднала в Къщата в резултат на нервен срив. Причината била съжителството под един покрив с бившето й гадже Багата.

След прегледите за щастие се оказало, че плеймейтката е физически напълно здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: номинациивип брадър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
37
 
! Отговори
мак преди 11 години
Къци според мен е сдържан и културен човек и затова тази сбирщина от интриганти и самовлюбени дребни хорица с мегасамочувствие не го иска. Орлин също ми харесва.
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този тип предавния се гледа само началото и финала.
66
4
 
5
 
! Отговори
дуди преди 11 години
даваи *** народе,гласуваите за всички тея ***.не мога да повярвам как са ви промили.утре *** и къци ще ни оправят живота.само това ви интересува.а това,че държавата загива на кои му пука,важното е сайр да има,и всяка вечер да си чоплим семки пред телевизора,и да гледаме къцииииииииииииии............
65
0
 
24
 
! Отговори
ляля преди 11 години
Юлиан и Фънки са големи инфантили. Държат се като гамени осмокласници, толкова им е акълът. Постоянно се подиграват на другите, особено на Къци, ама като тръгнат да ги номинират гледат като наа,кани. За Фънки не съм изненадана, ама имах по - добро мнение за Юлиан.
64
1
 
10
 
! Отговори
Viki преди 11 години
V 4ujbina sam i nemoga da glasuvam.... no ako mojex, s udovolstvie bix dala vota si za Katsi Vaptsarov!!! Toi e edin mnogo vazpitan, dobar i sdarjan 4ovek!!!
63
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таз Никол била много послушна ! Кака й Патрашкова раздава команди ,а Николчета козирува и изпълнява. Браво!
62
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-гадното е, че Къци съвсем не е най-слабият, нито в къщата, нито извън нея. Но *** успяха да изманипулират всички в къщата и да го превърнат в черна овца. В много тежка ситуация е в момента, съчувствам му искрено. Може обаче нещата в скоро време да се променят. Не за пръв път най-номинираният печели това шоу.
61
1
 
15
 
! Отговори
Неспокойна преди 11 години
Хора, от снощи съм на антидепресанти заради тези номинации и заради това кой ще напусне къщата.
60
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз харесвам само Къци, Орлин и Никол.
59
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Типично по български - простаците се нахвърлят на най-слабия, Къци. Но след това няма накъде - ще започнат да се ядат един друг след като Къци напусне.
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, замазват ви очите с простотии от сутрин до вечер! Опомнете се! Вкарват в такава "матрица", докато шепа хора си пълнят джобовете на гърба на народа....
57
1
 
24
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
Селянката като я номинират и започва с ци..... си номера.
56
3
 
2
 
! Отговори
Baceto преди 11 години
Тия омрази не свършиха ли? Хах...споко в 'по-напредналите' държави дават къде къде по-големи простотии.
55
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оф мноо сте досадни с тия коментари колко било тъпо предаването кви били тия и тн. Като ти е просто- не го гледаш и тва е. А иначе Бонка трябва да иэчеэва.
54
7
 
21
 
! Отговори
жорката преди 11 години
Споделям мнението ти. Къци, Никол и Орлин са едниствените нормани хора и се чувстват нездравословно в тази атмосфера на двуличе. Мисля, че же изгонят ЗДравка географията и тя прави циркаджийски номера да я съжаляваме. мариана попова много ми падан в очите - само клюкарства, и критикува, един път не е помела или измила чинии....
53
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Загубих си цели 3 минути да чета тая боза ... Печелившо телевизионно предаване, като това е показателно за народа ни.
52
2
 
52
 
! Отговори
Меги преди 11 години
Това шоу е много показателно.Интелигентните и фини хора като Къци биват грубо подигравани от простаците.Определено той ми е фаворит.Харесвам също и Никол и Орлин.Бонка да си ходи!
51
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Към Къци и Никол добавям Орлин
50
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тази смешна пародия Бай Брадър само Къци и Никол са стойностни хора. Всички останали са леш като хора и са толкова ВИП колкото аз съм трамвай. Може ли да са ВИП Фънки, Златка, Юлиан Константинов, Николай, Владо Пърдела и прочие. Това е утайката на обществото.
49
2
 
21
 
! Отговори
щирлиц преди 11 години
Еманация на човешката простотия...