Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?

Плеймейтката припадна заради нервен срив
Обновена: 10 окт 2012 23:14 | 10 окт 2012 23:10,
151
Златка, Къци или Бони - кой ще излезе от Къщата?
Съквартирантите свестяват Златка. Снимка: ВИП Брадър

Златка, Бони и Къци ще се борят за оставане в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно след номинациите тази вечер.

Черната Златка беше първата номинирана, тъй като беше капитан на отбора, който загуби в битка с другия отбор на съквартирантите, чийто капитан беше Никол. Играта беше за познаване на известни личности.

За първи път от началото на шоуто съквартирантите се номинираха очи в очи, а не както досега – в изповедалнята.  Къци събра най-много точки за изгонване.

Според съквартирантите той се е разболял от нездравословната атмосфера в Къщата. По думите им той е „най-милият” човек, добър баща и евентуалното му излизане от ВИП Брадър би повлияло добре на здравословното му състояние.

Никол, която стана глава на Къщата за седмица, имаше право да номинира един човек и тя реши това да е Бони. Като причина синоптичката изтъкна, че певицата е единственият човек в Къщата, с когото е имала конфликт.

Сред аргументите за номинации имаше и изказвания от рода „номиниран, защото пие много кафе”, „защото спортува”, „защото си мери кръвното доста често” или „защото е като затворена птичка в кафез”.

От предаването тази вечер стана ясно, че вчера, навръх рождения ден на Багата,  Златка е припаднала в Къщата в резултат на нервен срив. Причината била съжителството под един покрив с бившето й гадже Багата.

След прегледите за щастие се оказало, че плеймейтката е физически напълно здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: номинациивип брадър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Една молба към "ВИП Брадър": Моля, спрете да показвате ВИП-те как само ядат, пият и пушат! Техният хладилник е пълен, но нашите са празни! И ние искаме да ядем като тях, нищо че сме прости и наивни!Интригите и глупостите им са храна за душите ни, но стомасите ни са празни и жадуват за поне една част от тяхното изобилие! А иначе ВИП-животът и разбиранията им много ни харесват, кога ли ще станем умни и нтелигентни като тях и да се издигнем в обществото?
47
5
 
58
 
! Отговори
Grigor преди 11 години
Какъв ВИП, какви звезди. То в тази къща само Къци е звезда!
46
1
 
10
 
! Отговори
G преди 11 години
ай донт гив а фак
45
3
 
25
 
! Отговори
другара Тодар Живков преди 11 години
Дреме ми за къщата,и да Златка,и за Багата и за цялата пасмина
44
6
 
7
 
! Отговори
ГОШО ТЪПИРА преди 11 години
ГОШО *** СЪМ АС И ПАК САМ С ВАС.
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
izgonete tazi ciganka nagla..
42
1
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Мене ме Бъ Хъ за къщата
41
3
 
17
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Де е...тази къща че и аз да се...облажа.Искам да посъбера...малко празни маркови шишета от пиячката,че да си налея в...тях ракията.
40
7
 
39
 
! Отговори
весо преди 11 години
*** вън!!!
39
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цяла нощ не спах от притеснение,да мисля кой ще излезе пръв от някаква къща.Не знам днес дали ще се успокоя.
38
4
 
33
 
! Отговори
vaipar31 преди 11 години
На кой му дреме кого ще изгонят.Защо занимавате хората с глупости?Този тип предавания и сериалите са измислени за да отвличат вниманието на хората от собствените им проблеми.Този тип предавания са за супер ниско интелигентни хора.
37
2
 
45
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Това е целта!Глупав народ лесно се управлява!По всички телевизии -турски сериали.Бойкотирала съм всичко турско-филми и стоки!!!Възрастните хора са като зомбита.По цял ден ги облъчват с турски филми,вместо да са по площадите и да стачкуват за по-високи пенсии.
36
0
 
24
 
! Отговори
ганди преди 11 години
Да излизат всички заедно и вкупом.
35
0
 
29
 
! Отговори
Време разделно преди 11 години
Време е някой да поеме политическата отговорност за престъпленията срещу българския народ.Доживотни присъди за тези,които допуснаха опростачването на на нацията с цел лесна манипулация.
34
0
 
2
 
! Отговори
Turk преди 11 години
hah tova 6te spasi bulgarina ! i turcite sa vinovni zaradi onazi jena .... pfff gluposti rabota... kak ubiwat va6i mozyci ... otdavno go vredqt s turskiqt omraz ...
33
2
 
13
 
! Отговори
Анон 2 преди 11 години
До АнонименСпоред мене марияна не беше искрена обаче, тя се държи по един начин пред хората и когато знае че е сто процента в ефир а после зад гърба на съквартирантите само мрънка упреци и им намира кусури. Напомя ми на соня к....
32
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много грозно и неуважително се държаха с Къци. На мен той най-много ми допада.
31
0
 
16
 
! Отговори
талибани в пазарджик преди 11 години
Това не е в авганистан, тези не са авганистанци! Това е в БГ в гр. Пазрджик това са "български" ***! youtube/watch?v=25EJIu_Rjdw&feature=youtube_gdata_player На къде отиваш Българио, кой ще носи отговорност за тази безотговорност през тези 23г.
30
0
 
36
 
! Отговори
Господин Никой преди 11 години
до господин президента и господин министъра на културата:Дайте орден Стара Планина на Ники Кънчев и Иван Гарелов за приноса им в циганизирането на държавата!
29
1
 
39
 
! Отговори
да преди 11 години
Да и аз смятам СЕМ или,който друг орган трябва да обърне внимание на Гаврата с химна и бони да се подведе под отговорност! като Мишо Шамара примерно! Или щото тя е *** ще се направим ни чули ,ни видели,че видите ли тя ще ни обвини в расизъм ,дискриминация и т.н!Мисля,че 3 дни бяха достатъчни някой да обърне внимание на подобна гавра с Държавен символ в национален ефир!До този момент с изпълнениеуто бонка ми беше симпатична, а сега.....!