Македонец триумфира в българския Биг Брадър

Лестер стана любимата реалити звезда на България
17 дек 2012 22:47,
556
Македонец триумфира в българския Биг Брадър
Лестер си тръгна като попедител. Снимка: Булфото

Македонецът Лестер спечели Биг Брадър и стана най-любимата реалити звезда на България.

Сънародничката му Цеце не скри сълзите си и приемаше поздравленията на останалите съквартиранти в студиото в Нови хан, докато македонецът си взе сбогом в къщата, с най-добрия си приятел Найден и му обеща да продължат вечерта заедно на купон.

В типичния си стил Лестер реши да напусне къщата като се покатери през оградата, но след молбите на Биг Брадър да мине през вратата, защото е по-безопасно, македонецът се отказа.

„Никога не сме си мечтали, че македонец може да вземе голямата награда”, призна Цеце. Найден пък бе лаконичен, че за него е все едно дали победителят е той или Лестер.

Първа шоуто напусна Стойка, въпреки яростната защита на водещата Марта Вачкова. Стойка прочете коледна проповед пред зрителите на шоуто, решена като приказка, но бе твърде отрицателна към останалите си съквартиранти, с които направо се подигра.

Тризначките не скриха радостта си от изгонването, докато Лили бе видимо натъжена.

След нея си тръгна Боби, който бе изпратен до вратата от Найден и Лестер, които доволно се усмихваха. Спортистът не премълча, че е разочарован от неуспеха си, а македонката Цеце мистериозно изчезна от публиката секунди преди той да се появи в студиото до Ники Кънчев, но после отново седна развълнувана до Лили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
5
 
8
 
! Отговори
88 преди 11 години
нищо чудно това момче да си има проблеми в Македония, за това че е спечелил бълграско шоу. толкова са им промити мозъците на тия, че няма спасение..
415
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За македонците не знам, но аз съм чист българин и не само не мразя сърбите и румънците, но и ги обожавам! Дори жена ми е сръбкиня и обичам Заставите.
414
1
 
0
 
! Отговори
maratonkata преди 11 години
lester i nayden dostojni finalisti.borislav e naj gadnoto sustestvo koeto se e rodilo na tozi svjat.
413
4
 
14
 
! Отговори
Анета преди 11 години
БРАВО НА БЪЛГАРИЯ, ИЗБРАХА НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ОТ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ! ДА МУ Е ЧЕСТИТО ПЪРВОТО МЯСТО НА НИКОЛА! А, СТОЙКА И БОРИСЛАВ ПОКАЗАХА, ЧЕ СА НАЙ - ЗЛОБНИТЕ И ДОЛНИ ХОРА- СРАМ ЗА "ГОЛЕМИТЕ" АКТРИСА И СПОРТИСТ!
412
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво, 4е самохвалството фалша и хвалепръдството на Стойка беше наказано!
411
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много малко съм гледала от предаванията,но това момче имаше такова излъчване,че исках то да спечели.Браво на тези,които са го подкрепили!Има ли значение какъв е?От всички там, той най-много заслужаваше победата!Непринуден,скромен,любвеобилен,харизматичен....
410
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сърбите и хърватите са много повече стока от макетата. Познавам много хора от Банско и Благоевград, и ако онези във Вардарска са същите като тези от Пиринска, не са стока!
409
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4естно казано мислех,4е Найден ще е победителя,харесвам Лестер, но ми се струва леко пресилено ,той да е победител.Моето мнение е,4е на Лестер му беше по-лесно да е добър,след като предварително не познаваше другите.
408
3
 
10
 
! Отговори
) преди 11 години
kumanovo, не ви мразим.Разбираме, че искате да сте самостоятелна държава,но защо затваряте очи пред истината? Какво ви направиха сърбите, че забравихте от къде сте?
407
4
 
10
 
! Отговори
kumanovo преди 11 години
do 457-ete gledate,se dodeka ima takvi bugari nie ke se mrazime,vas nikoj ne ve navredi,ama luge nie so sila bugari ne mozeme da bidneme,tocno e deka sme bliski a ma nie sme bliski i so srbite,ama toa ne ne pravi nitu bugari nitu srbi,nego prostum-makedonci,fakt e deka sme braca i da si se sakame kako braca a ne da se asimilirame,i ete ako sakate i adam i eva se bugari-samo bidete zadovolni,
406
1
 
6
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Българите избраха Македонец,правителството отреза Македония
405
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като изкъпеш един македонец остава много *** вода и чист българин.
404
4
 
35
 
! Отговори
7777 преди 11 години
Лично за мен победител наравно с Лестер снощи стана и Цецето.Едно прекрасно македонско девойче дойде и ни показа какво значи възпитание,доброта,гордост и искреност, и което е най-важно осмели се в едно такова шоу да покаже чувства.Показа с женска мекота и финес как трябва да се държи една жена към мъжа който харесва, ненатрапчиво и с мярка.Това е жена, безрезервно даваща подкрепа на мъжа до нея, визирам рождения ден но Боби, та тя бе във вихъра си , като едно истинска домакиня,която очаква гости, та кой ли мъж с ума си не би я харесал...е, само Борислав разбира се...В очите и видях сълзи на обида когато в студиото обсъждаха поведението на Борислав,когато му задаваха въпроси за нея, а той се гънеше и не даваше конкретен отговор, стана ми жал за нея, видях я сякаш хваната в капан, в капана на собствените си чувства, в капана на Боби и не на последно място в капана на сценаристите на ББ,в борбата за по-висок рейтинг.И се запитах каква е вината на това момиче, и защо се чувства така неловко, та тя просто искаше да даде любов на един мъж, който обаче копнееше за ПОБЕДАТА. Кураж Цеце, ще срещнеш мъжа за теб, но това не е Борислав, просто той не е от твоята класа.Но това което най-много ме изуми са сълзите и емоцията, които показа при победата на Лестер,та тя се радваше сякаш самата тя бе спечелила,пълната и безрезервна подкрепа, която показа към сънародника си, подкрепа,която двама българи в чужбина не биха си дали един на друг, което е много жалко за нас...нали българи?
403
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Необходимо ли е да се набляга на определение то македонец , той е Българин както от Тракия или от Мизия.
402
2
 
19
 
! Отговори
До kumanovo преди 11 години
И Димитър Чуповски не може да промени това, което преди векове хората са ни завещали като наследство. Чети книжнината, чети в манастирите, чети архивите. Ако Самуил сам се е наличал "цар на българите" никой не може да го нарече с друго име. Историята не се твори сега, тя е факс, случил се в миналото. И там е имало само българи, заселили местността Мизия, Тракия и Македония
401
4
 
2
 
! Отговори
kumanovo преди 11 години
do 451-koga mislev na glupi luge mislev na takvi kako tebe,te molam napisi na wikipedia dimitar chupovski i se ke ti bide jasno a i so godinite ke vidis deka nekoj te lazel-debelo
400
1
 
6
 
! Отговори
me преди 11 години
И понеже съм с около седмица назад в БъгБрадър, ще повторя думите на Есил:"Покрай цялото това оцеляване, забравихме, че трябва да възпитаваме децата."И бих добавила, забравихме и че трябва да отглеждаме хора, а не животни, които са готови на всичко за пари и слава. Животът е твърде кратък, за да го прекараш в преследване на най-низкото и най-преходното и докато го правим, винаги ще бъдем нещастни и недоволни. Само непреходното - любовта, съзидетлността, добротата могат да ни направят щастливи
399
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По повод спора дали Македония е Българска ще цитирам някои от водещите БГ историци, които казват, че в данъчните архиви на Отоманската империя, които са изключително подробни никъде не се споменава името македонец, навсякъде по тези земи се пише за българи, това лесно може да се провери и да се приключи тоя излишен спор. Създаването на македонска нация е взето с решение на Великите сили в Европа, които се страхували от нарастващата мощ на Българската държава и решават през 50-те години на миналия век да се създаде тази изкуствена държава! Коминтерна също взима такова решение и нашите управляващи комунисти започват натиск върху местното население да се откаже от българското си гражданство и да се пишат македонци. Тъй като хората отказвали, започнали масови репресии. Привиквали са ги в милицията и са ги пребивали до смърт само и само да се пишат македонци! Това е една от най-черните страници в българската ни история на продажната БКП заедно с атентата на църквата Св. София при който са убити над 300 човека, висши офицери и войници ветерани - герои от Балканските войните, когато избиват, извършен пак от комунистите.
398
2
 
21
 
! Отговори
me преди 11 години
Да е жив и здрав, Никола и браво на България, че избраха най-достойният! Защото на фона на останалите съквартиранти, които се държаха като разбеснели се животни, Никола и Цеце просто блеснаха с добротата, искреността и възпитанието си. Надявам се животът да не ги промени и да продължат да бъдат толкова сладки и след шоуто. И мисля, че е крайно време да си преоценим ценностите. За какво живеем - да ядем, да пием и да оцеляваме, или да сме щастливи, достойни и горди от себе си.
397
1
 
22
 
! Отговори
ВМРО преди 11 години
И защо след като баща му е дал хубавото българско име Никола ( вероятно кръстен на комит Никола - бащата на цар Самуил ) продължавате с това тъпо Лестер .Македония е БЪЛГАРСКА ! Да живее България !