Македонец триумфира в българския Биг Брадър

Лестер стана любимата реалити звезда на България
17 дек 2012 22:47,
556
Македонец триумфира в българския Биг Брадър
Лестер си тръгна като попедител. Снимка: Булфото

Македонецът Лестер спечели Биг Брадър и стана най-любимата реалити звезда на България.

Сънародничката му Цеце не скри сълзите си и приемаше поздравленията на останалите съквартиранти в студиото в Нови хан, докато македонецът си взе сбогом в къщата, с най-добрия си приятел Найден и му обеща да продължат вечерта заедно на купон.

В типичния си стил Лестер реши да напусне къщата като се покатери през оградата, но след молбите на Биг Брадър да мине през вратата, защото е по-безопасно, македонецът се отказа.

„Никога не сме си мечтали, че македонец може да вземе голямата награда”, призна Цеце. Найден пък бе лаконичен, че за него е все едно дали победителят е той или Лестер.

Първа шоуто напусна Стойка, въпреки яростната защита на водещата Марта Вачкова. Стойка прочете коледна проповед пред зрителите на шоуто, решена като приказка, но бе твърде отрицателна към останалите си съквартиранти, с които направо се подигра.

Тризначките не скриха радостта си от изгонването, докато Лили бе видимо натъжена.

След нея си тръгна Боби, който бе изпратен до вратата от Найден и Лестер, които доволно се усмихваха. Спортистът не премълча, че е разочарован от неуспеха си, а македонката Цеце мистериозно изчезна от публиката секунди преди той да се появи в студиото до Ники Кънчев, но после отново седна развълнувана до Лили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
1
 
14
 
! Отговори
До kumanovo преди 11 години
Ако Македонско се върне в България, ще ви подкрепяме до край!
395
1
 
18
 
! Отговори
ss преди 11 години
Паметта на дедите зове - От Дунав до Бяло море и от Охрид до Черно море - това е България !
394
4
 
3
 
! Отговори
kumanovo преди 11 години
gledam deka i kaj vas ima glupi no i pametni luge kako i kaj nas,no so posledniot cekor na bugarskiot politicki vrv vo brisel-da i se zabie noz na makedonija vo grb e defenitivno greska,pa zar grcite vi se pobliski od nas-so ovaa makedoncite pocnuvaat da ve mrazat i ga ve gledaat za neprijateli,za zal narodite ni bivaat se podalecni,ama za toa se krivi politicarite-karakacanov,dimitrov,borisov i eden kup nasi makedonski
393
2
 
21
 
! Отговори
Милена Шкодрова преди 11 години
Не обръщайте внимание на публикациите в македонските медии, те са оръжие в ръцете на официалната традиционно анти-българска политика там! Оставете ги да се давят в собствената им пяна на лъжи и омраза! Няма по-съкрушителен удар срещу вечните им празнословни опити да ни очернят! " Трябват дела, а не думи!"Пак им показахме как се прави!
392
1
 
0
 
! Отговори
малта преди 11 години
До кико тогава ще направят реалити big brother mad family
391
1
 
18
 
! Отговори
Н преди 11 години
Освен, че Никола е страхотно момче, дали вота не се дължи и на друго? А именно, че Македония е голямата ни болка. Колко българи има там, с промити мозъци..А щеше да е хубаво да си бяхме едно цяло.Но уви..Политика.И все пак, надявам се макетата да започнат да се осъзнават, да почетат малко истинска история и да попитат де що имат баби, дядовци, пра баби и пра дядовци, какви са те :)
390
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че обикновените македонци са като нас българите, гледат и те като нас как да оцелеят в тези трудни времена! Там антибългарската пропаганда се прави от малцинство просръбско настроени македонци с промити от сърбите мозъци, които са сложени още по времето на Югославия на високи властови позиции и сега продължават да са на власт и определят политиката на БЮРМ. По същия начин у нас работи комунистическата пропаганда- служи си с лъжи, изопачава истината и е с промити от Русия мозъци. Даже преди дни писах, че комунистическата пропаганда у нас по лъжи и демагогия е надминала дори македонската антибългарска пропаганда двете са си лика прилика, служат си с откровени лъжи, демагогия и изопачаване на историята! Тези македонци, които пишат в нашите сайтове са точно такива с промити мозъци, но няма да се учудя, ако се окаже, че това не са македонци, а са си наши българи, Кутевци например, нарочно пишещи се като македонци за да разпалват етническа омраза и да пречат на правителството, като настройват хората срещу ГЕРБ пресен пример е помията която преди дни се изля в този сайт, че Борисов не подкрепи съседите ни за дата на преговори за влизане в ЕС! Защото *** са майстори по активните мероприятия още по времето на дивия сталински комунизъм, когато фабрикуваха всякакви лъжи за да вкарат някой недоволен от тях в затвора!
389
1
 
3
 
! Отговори
малта преди 11 години
До ЯНИ ПАПАДОПУЛОС ай стига ревахте и вие бе аман от вас
388
1
 
1
 
! Отговори
Петърчо преди 11 години
До Анонимен (436) Ахам изработена е. Преди няколко дни Плевенлиев и Бойко решиха да се правят на националисти и се съюзиха с гърците а днес Вежди и гръцкия му колега казват "Македония не е добро дете". Но това всичко ще се оправи ако видиш ли в Бай ти Брадър победи някакво си македонче. Поне да беше помислил преди да пишеш.
387
1
 
18
 
! Отговори
Милена Шкодрова преди 11 години
До Анонимен, пак съм аз, забравих да си напиша името! Спечели Никола, внукът на български войник! Не се гаси туй, що не гасне! Това е победа на гласът на кръвта, над гласът на изкуствената омраза и разделение! България е над всичко, истината е над всичко!Дерзайте, не се страхувайте! Този вот е жест на признание, любов и донякъде на реабилитация и болка! Няма по-голямо публично признание от това, няма по-масово изразена гражданска позиция от тази!
386
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Победата на македончето ,е ИЗРАБОТЕНА ,....с политически цели!
385
1
 
1
 
! Отговори
Деси преди 11 години
До ей гръка - Яко ме изкефи коментар 432 :)
384
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-зле сме ,...и от македонците !Това беше МЕРИЛО ,.....до къде сме стигнали,оказва се ,че още не сме ---тръгнали!!?
383
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е интересно как изведнъж изчезват коментарите в мрежата, та и цели теми! Сутринта имаше коментари в една друга интернет медия, където аз също коментирах победата на Никола, но 10 минути след това изчезна цялата тема!!! Какво става! Ще напиша и тук какво мисля! Браво на Никола, заслужаваше да спечели дори и само заради качествата и поведението си! А съм горда от вота на българите, с този вот показахме, че любовта към всичко българско и родно е по-силна от политическите граници!
382
4
 
13
 
! Отговори
ей гръка преди 11 години
Вземете си платете дълговете, пък тогава имай претенции! Македония е българска! България на 3-и морете
381
1
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 11 години
До Дияна Сайта е собственост на 24 Вести която пък е собственост на хора близки до опозицията в Македония. А те са сърбоманите които ти и всички българи толкова "обичате". Та защо не се учудвам от реакцията. А защо пишат така ли? За да създават проблеми на властта като в спора с Гърция прибавят и България. Ето защо има Спаска , 3-то Полувреме и.т.н. Иначе как си обясняваш че точно тези които сега управляват сложиха в центъра на Скопйе паметник на Тодор Александров?
380
1
 
7
 
! Отговори
@ преди 11 години
Ако всички балканци имат неговия характер, политиците ще умрат от глад.Просто си заслужаваше да спечели , пожелавам му да стане известен певец, има страхотен музикален талант.
379
2
 
26
 
! Отговори
с преди 11 години
Никола сам напомни за българският си произход (все едно е възможно да бъде друг) като каза че дядо му е бил български войник , и че ако го гледа татко му е много горд като го вижда в униформа на Българска Армия !
378
1
 
22
 
! Отговори
Дияна преди 11 години
Ето реакцията на нашите братя македонци: Бугарите плачат - Македонец победи во бугарскиот Big Brotherстатия обикаляща новинарските сайтове в момента, плачели сме че той победи, че нали ние гласувахме за него......grid.mk/read/news/126633893/1342255/bugarite-plachat-makedonec-pobedi-vo-bugarskiot-big-brother
377
2
 
10
 
! Отговори
Черноземски преди 11 години
Като гледам коментарите половината сте проспали в училище предмета история на България , ако въобще сте ходили на училище .Македония беше , е и винаги ще бъде част от БЪЛГАРИЯ.Образовай те се срамно е да не знаете историята на собствената ви държава. Македония е българска ! Да живее България !