Щерката на Сашо Диков ще води лайфстайл шоу

Предаването тръгва през пролетта по bTV
6 фев 2013 13:48,
112
Щерката на Сашо Диков ще води лайфстайл шоу
Петя Дикова Снимка: bTV

Ново лайфстайл шоу започва в ефира на bTV през пролетта. Водещ на предаването „COOL...T” ще е Петя Дикова. 

Всички теми в шоуто бъдат посветени само на известните хора в България и по света – тези, които феновете издигат в култ.

Всяка събота в рамките на 90 минути щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева ще представя на зрителите актуалните новини и събития около любимите им звезди от всички сфери на изкуството и шоубизнеса.

„COOL…T” ще избяга от портретните интервюта, като винаги ще търси новината и дори интригата, но без да е грозна и безвкусна, уточняват от телевизията.

Aвтори на материалите в предаването ще бъдат журналистите Марина Евгениева и Борислав Лазаров, както и международният редактор Апостол Николов.

Продуцент на предаването е Емил Дилчев, който също ще влиза в интимния свят на звездите чрез откровени интервюта от първа ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
Обикновен Пчелар преди 11 години
Пчелите измират от пестицидите използвани при отглеждането на царевица, слънчоглед и рапица. За твое сведение, въпросните пестициди ще бъдат забранени, за да се запазят пчелите. А, че клетките на молините оператори объркват пчелите и те немогат да си намерят кошерите не е научно доказан факт. Да знаем какво ще стане като изчезнат пчелите, но на този етап няма такава опасност.
88
1
 
0
 
! Отговори
0 преди 11 години
Сбогом български пчели, сбогом български мед! Пчелите са на повече от 40 милиона годиниПчелите в Ловешко масово са напуснали кошерите сиИзмирането на пчелите приближава световната екокатастрофаИзмирането на пчелите заплашва човечеството с гибелИзлъчванията от GSM-ите избиват пчелитеСАЩ законът позволява тестване на химикали и биологични агенти върху цивилното населениеШведите ОФИЦИАЛНО признават ТОКСИЧНИЯ КЕМТРЕЙЛС ,ЧЕ Е ИСТИНА И СЪЩЕСТВУВАЧовечеството представа си няма какво го грози с изчезването на пчелите по светаВанга ПЪРВО ЩЕ ИЗМРАТ ПЧЕЛИТЕ 1985
87
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 11 години
pyk misleh che sht uchastva v bg. mypet shou, kato miss Pigi
86
0
 
0
 
! Отговори
NoBtv преди 11 години
Защо триете мнения бе нещастници ? ,Бтв по-гледана ли ще стане ? *** телевизия, като КАвал 3 и Сашо Дискавърито !
85
1
 
2
 
! Отговори
NoBtv преди 11 години
"***...Т " Ащколсун Бтв. предполагам , че ще надминете по тъпотия и безвкусица "ЕЛИТ" от Кавал 1 и "Жълтини" от Кавал 3 , затъпяването на нацията ви е приоритет на вас !!!! За това ли изнудвахте Булсатком , с парите да правите качествени БОЗИ ! Машала- БосфорТВ !
84
0
 
5
 
! Отговори
Neznaina преди 11 години
Ужас...Как пък Петя, Микаела ... се оказаха най-талантливите?!
83
2
 
3
 
! Отговори
браво преди 11 години
90% не гледат би ти ви, ама изобщо, но коментират, другите пък пишат за "неграмотната" водеща с правописна грешка във всяка дума! вие дали сте на себе си, хора? по-злобни, ограничени и простовати от пишещите по форуми българи няма! колко от вас могат да се похвалят с умствен капацитет дори и на кокошка, владеят перфектно няколко езика, стигнали са до световноизвестни знаменитости и колко от вас познават "умни и кадърни млади хора", на които в би ти ви не им е даден шанс? бъдете поне малко щастли
82
1
 
3
 
! Отговори
до 96 преди 11 години
и с какво са известни майка и и баща и на тази превземка- че усърдно са обслужвали династия Живкови и затова сега трябва до края на света да им гледаме напъните им по телевизора. кой е сашо диков - син на борци против фашизма и капитализма, на младини участвал в обир, но вместо в ТВУ са го пратили да учи във ВИФ. Малък Тошко разказваше във ВИП-Брадър как сашо е лазел пред Иван Славков, за да го праща в командировки в чужбина. същия малък тошко там хвана за гърдите аня пенчева, която се хилеше
81
7
 
1
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
Много злоба, завис и негативизъм в коментарите, типично за българина. Като не ви харесва не гледайте тази телевизия. За всеки влак си има пътници. Май си заслужаваме съдбата...Достатъчно са известни и майка й, и баща й.
80
7
 
0
 
! Отговори
Хедонист преди 11 години
За Сашо Диков е грозно да оклеветявате дъщеря му, преди да се е появила на екрана и да оцените таланта й, но днес говорителите на Нова телевизия, изглеждаха, като невменяеми, сигурен съм, че синоптичката по новините имаше повече какво да каже от тях, за политическата обстановка в България и най-големите й дневни скандали!:) :) :) Иначе Нова телевизия и БТВ, действат, като едно цяло и агентурата им вече стана обща, добре че поне Карбовски се спаси от тях!:)
79
8
 
1
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Сашо е мъжкар и едва ли е помогнал на Петя,дал и е съвети как да работи като добър журналист ,но директно да ходи и да ходатайства за нея това не е вярно,момичето е много оправно и само се справя с живота.
78
1
 
3
 
! Отговори
до 91 преди 11 години
А знаеш ли колко умни и интелигентни момичета завършили с отличие в Англия са лишени от шанса си,само защото Петя е дъщеря на Сашо.Нямам нищо против,ама поне да води прогнозата за времето една година,пък тогава да и дадат да води предаване.
77
0
 
6
 
! Отговори
Актуални Заглавия преди 11 години
Изповедта на една ***...София, идвам! Ще пея по ***!
76
7
 
1
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Петя е много интелигентно и чаровно момиче и е много умна,завършила е университет в Англия с отличен успех,няколко пъти е коментирала наградите Оскар и се справя страхотно.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом ще става водеща в босфор тв-то, може. Подхождат си.Тези канали са ми последни в редичката, до чалгите и риболова, няма опасност да попадна на нея, да се развива.
74
0
 
5
 
! Отговори
Мила преди 11 години
Предлагам Петя ( която е симпатично момиче ) и други млади жени да станат медиицнски сестри и там да правят такива предавания. Има тежко болни, има по-леко болни, страхотен лайф-стаил. Невиждан брой млади хора искат това: да говорят и да са спокойни. А защо не искат да направят нещо за себе си ( ама истинско), както и за обществото. най-доброто- специалист по здравни грижи, или медицинска сестра.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ba taq ovtsa otkude nakude shte vodi predavane ,mali mali ma taqemnoo prosta i tupa amida vurvi da raboti na selo e po -dobre za neq maliiiii
72
0
 
1
 
! Отговори
bibona преди 11 години
uuuuu...da jivei 4algata u bulgaria i vsi4ki prostotii na ekran - baaaa mnoo zle kofti personi tupi i proZZZZti
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тая пишманка ще направи някоя полит.партия в скоро време. А може и евродепутат да стане. За скорошен директор на Телевизията пък въобще не й е проблем. Вива ла чалга във сичкото бг институции.
70
0
 
7
 
! Отговори
попфолкаджия преди 11 години
Да започне с АЗИС и да продължи с другите любими на народа попфолк звезди.