Намериха заместници на Анна Цолова и Виктор Николаев

Генка Шикерова и Константин Караджов поемат сутрешния блок
Обновена: 4 сеп 2013 14:10 | 3 сеп 2013 07:36, Петя Славова
71
Намериха заместници на Анна Цолова и Виктор Николаев
Генка Шикерова. Снимка: Булфото

Генка Шикерова и Константин Караджов са най-вероятните водещи на "Тази сутрин" по bTV и вероятно ще излязат на екрана още в сряда, съобщи "24 часа".

Евгени Генчев, който е бил водещ на "Здравей, България" по Нова тв също е бил спряган за екранен партньор на Шикерова. След като напусна медията, той започна работа в екипа на Лора Крумова за предаванията "Тази събота" и "Тази неделя".

По-вероятно е обаче Генчев да стане продуцент на сутрешния блок. Новите водещи започват работа заедно с депутатите - в сряда, когато народните представители се събират за пръв път след ваканцията си. Очакват се протести и контрапротести пред парламента, както и кратък парламентарен контрол, в който депутатите ще задават въпроси на правителството.

Заради всички тези предстоящи събития Шикерова и Караджов имат нагласата, че първият им ден като водещи ще продължи по-дълго от обичайното време.

Анна Цолова и Виктор Николаев, които напуснаха Би Ти Ви в края на август, също ще водят сутрешен блок, но на Нова тв. Има вероятност техният дебют също да е в сряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Ни мъ кефиш, Цолова ев по-...
14
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че махнаха посредствената и неподготвена Ана и мрънкалото Виктор! Много дразнеха!
13
20
 
16
 
! Отговори
bo преди 10 години
Ами почнах да гледам Нова и Първа....Това комуниста ,...удари му шамар без да го питаш, няма да сбъркаш! Толкова са нагли, че подобно дебелокожо животно в природата няма! Хора, то си е нормално да ги мразиш тези Руски ***...това е естествения ход на историята! Нали виждате т.н. контрапротест....Пенсионери, *** и ***....виждаме капацитета на тези които уж ни управляват. Че и имената им руски , *** тъпирщината!!!
12
4
 
0
 
! Отговори
krazu bull преди 10 години
До АнонименБраво, Браво!!
11
15
 
33
 
! Отговори
Желева преди 10 години
Виктор и Цолова не са журналисти за мен, не може да водиш блок в една от най-големите телевизии и да взимаш страна . Към едни гости се отнасяха добре и с услужливи въпроси а към други злобно и овтратително. Това е криворазбрана журналистика.
10
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честно казано бТВ не гледам от както определиха протестиращите срещу *** и беззаконието в Катуница като "***". И няма да си потъпча мнението заради това че днес се опитват да се изкарат наши приятели(на протестиращите). Васил Левски също е организирал незаконни обири на турската хазна и в очите на османците може да е бил определян като "***" но в очите на истинските българи Васил Иванов Кунчев е ГЕРОЙ! Така е и в Катуница - хората които въстанаха срещу Киро *** са герои
9
16
 
33
 
! Отговори
До Нова телевизия преди 10 години
Нова телевизия , ще си вкарате автогол с тези двамата протестиращи - Цолова и Николаев !Като бяха в Бтв, още сутринта като видех озверялата Ани Цолова и разбирах ,че Правителството не си е подало оставката :)Или дръжте да бъдат безпристрастни журналисти или ги махайте ,защото ще си изгубите аудиторията като Бтв.
8
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
айде без нова тв
7
33
 
16
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Значи сутрин ще гледаме вече Нова телевизия!
6
1
 
41
 
! Отговори
пенсия преди 10 години
Никой не е незаменим. ПП Само дякон Левски, но това е друга епоха. Сега сме в епохата на мекерета и ***.
5
22
 
33
 
! Отговори
Няма да ги гледам преди 10 години
Значи повече няма да гледаме НОВА щом двамата слуги на ГЕРБ се преместиха там ,че и сутришния блок ще водят. Ужас. Не ми се гледа пак намръщената Цолова и намръщения Николаев!Да си вземат поне плакатите и вувузелите за първото предаване,вече всички знаем ,че са от протестиращите гербери.
4
0
 
12
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
E vie pyk basi snimkata deto i slojihte :D
3
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами тази не е ли сериозно грозничка, та да ни се блещи всеки ден от телевизора ?Ами Бойко има пари, има си Нова телевизия (инкогнито) и "дърпа" кадрите на Босфор ТВ !
2
3
 
30
 
! Отговори
barry8 преди 10 години
Добре че я махнахте изпращялата Хвани Цицолова! Успех на Генка Шикерова и Константин Караджов!
1
5
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ейй,не се..изтъркаха тези...лица.Дайте нови образи,че да видим малко...промяна.Те и НОВА,без акъл,с киселата Ани и дечкото Виктор;до там я...докараха в борбата за...зрители.