Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда

X Factor "роди" първите си герои
Обновена: 10 сеп 2013 10:57 | 10 сеп 2013 09:18, Александър Попов
36
Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда
Снимка: X Factor

Още с първите два епизода от втория сезон на X Factor се "родиха" нови герои и голям хит.

Заслугата е на двама студенти в УНСС, които за секунди покориха публиката и вече се радват на голяма популярност в социалните мрежи. Борис Денински и Николай Гъгнев със сигурност не са най-добрите певци, но тяхното "Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда" вдигна всички на крака и присъствието им на сцената бе оценено от журито, което ги допусна до следващия етап - тренировъчните лагери.

Клипчетата с веселяшкото им изпълнение пък вече са хит и със сигурност ще бъдат сред лицата на шоуто.

 

Иначе началото на X Factor ни предложи до болка познат сюжет. Редуваха се кандидати за слава с възможности и такива, за които всеки се чуди откъде имат самочувствие да се появяват на сцена. Имаше и участници, които определено се подиграха с формата, но у нас се радваме на подобни фрикове, че някои дори стават звезди. Не е нужно да припомняме Валентина Хасан.

Впечатление направиха близначките Александра и Владислава Димитрови, както и рускинята Виктория, която демонстрира отлично сценично поведение.

Продуцентите наблегнаха и на образа на Петър, който е с разбито сърце след раздяла с гаджето си, и форматът трябва да го върне към нормалния живот. Дали неговата история или наистина таланта, но изпълнението му трогна до сълзи съдийката Саня Армутлиева.

Любо пък се разрева след изявата на 15-годишната Анна-Мария, чието бъдеще ще се решава от продуцентите на шоуто, тъй като няма нужните години да участва. В миналото издание подобна съдба имаше Богомил, който в крайна сметка остана на сцената и стигна до второто място.

Сред продължаващите е и фризьорът Чавдар, който не впечатли много с гласови възможности, но получи "Да" от журито. С препоръка на Мария Илиева на следващия етап да бъде с удебелени вежди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
22
 
! Отговори
bbb преди 10 години
господо слез на земята и си прибери версиите
12
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все едно слушам пияни на парти на УНСС да пеят
11
0
 
24
 
! Отговори
.... преди 10 години
*ати тъпата песен. Никакъв синхрон , никакви гласови данни , пълна пародя. С 2-3 изключения всички участници бяха отчайващо зле.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може хора, които изобщо не могат да пеят, да си вярват до такава степен, че могат и да ходят да се излагат там....това е ужасно, а още повече, ако родителите им ги подкрепят.
9
1
 
13
 
! Отговори
Хм преди 10 години
само рускинята ставаше и едно момче, което пееше песен на Васко Кеца...
8
0
 
19
 
! Отговори
kras79 преди 10 години
И от мен не, лиготии лош пример на младите,мръсен подъл хумор
7
20
 
8
 
! Отговори
Desi X. преди 10 години
Раздадоха се момчетата хахахах :D
6
3
 
29
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
ужасно изпълнение - нито гласови данни
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Po natatuk shte vkarat nqkoi sakat ili kiorav,shte go izkarat jertva i toi shte spe4eli
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много са зле :)
3
4
 
54
 
! Отговори
... преди 10 години
Как може някой да говори за тези ***?!? На тяхната възраст съм, но това което викаха на микрофона с всякаква липса на синхрон нито е забавно, нито запомнящо се. А това предаване трябва да прави по един психо тест преди да пуснат участниците на сцената. На къде върви тази държава...
2
3
 
52
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Голям хит, няма що!Толкова посредствени хора имаше на кастингите, че направо не зная това жури как ги хвалеше и как им се възхищаваше.Много слабо. Много!Дано по-нататък в шоуто да се появят по-талантливи и интересни лица, които наистина да могат да пеят, а не като тези двамата, да показват само простотия.
1
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпотия пълна.