Парис влезе, прави се на "просто едно обикновено момиче"

Почти цялата рода на Мира Радева в къщата
Обновена: 18 сеп 2013 14:05 | 17 сеп 2013 09:16, Александър Попов
33

Дъщерята на Мира Радева - Анна, със съпруга си Джеред. Снимка: VIP Brother

Дългоочакваната звезда на новия сезон на VIP Brother Парис Хилтън прекрачи прага на къщата в Нови хан под бурните аплодисменти на всички съквартиранти.

"Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук", заяви тя пред водещия Ники Кънчев.

"Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера, обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни – пред камера и в личният си живот", допълни визитката си милионерската наследница. Дали от учтивост, дали водена от бизнес нюх, тя разкри, че няма нищо против да открие свой магазин в България и призна, че ще остане тук няколко дни.

Парис влезе, прави се на "просто едно обикновено момиче"
Снимка: VIP Brother

Пръв в къщата я посрещна Стойко Сакалиев, който дори се опита да й бъде гид и да покаже помещенията в къщата, но Хилтън загуби интерес и се впусна в разговор с Мира Радева. Парис й направи комплимент за обувките, нещо от което със сигурност разбира.

Снощи влязоха всички така наречени ВИП-ове. Първи от втората група се появи някогашният любимец на публиката на ЦСКА Стойко Сакалиев. През последните години той съвсем се изгуби от погледа на спортната общественост, като продължи кариерата си в Малта. След него по килима мина еротичната актриса Еделвайс, която осигури на съквартирантите домашен любимец - кученцето й Феликс. Друга позабравена певица - Йоанна, също ще напомни за себе си и ще даде отговор още ли е "Лошото момиче на попа".

След Станка Златева зрителите ще гледат и друг голям български спортист. След като контузи дясната си ръка, Тервел Пулев прие поканата да участва в шоуто. Боксьорът е двукратен европейски вицешампион по бокс, а на Олимпиадата в Лондон взе бронзов медал. Той бе категоричен, че не обича да го сравняват с брат му Кубрат, както и прякора "Малката Кобра".

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която миналия сезон коментираше събитията в къщата, и Ирина Флорин също ще бъдат сред участничките. Най-драматична бе появата на дъщерята на Мира Радева - Анна, която влезе заедно със съпруга си Джеред. Тъща и зет не се бяха виждали до този момент, а прегръдката между майка и дъщеря предизвика много сълзи след дългата раздяла. Зевзеци пък коментираха, че не останаха роднини на социоложката извън Нови хан, след като предния ден тя влезе в шоуто с приятеля си.

Вечерта завърши с първото парти на VIP Brother, в което специалната гост звезда Парис Хилтън застана зад диджейския пулт и разгорещи съквартирантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
9
 
! Отговори
саона преди 10 години
Виждам известни и уважавани личности тук, но защо се занимават с такава "порнография"??? Чак толкова да са закъсали за пари, че да се излагат пред всички!? Или болно его и жажда за слава...?
24
3
 
3
 
! Отговори
maora преди 10 години
Bunch of fucking bullshit......
23
5
 
11
 
! Отговори
ЖОРО преди 10 години
А пък аз имам порно с Парис Хилтън и редовно си го гледам въпреки че Парис има малки цици порното е добро и ще и го набия в гъзягата без да я стискам за циците
22
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой гледа ли ги тия порнографии?
21
5
 
13
 
! Отговори
Бухал горе/долу преди 10 години
НОВА ТВ си кара така- Здравко и жена му , Иван и жена му ,Крум и жена му ..сега и Мира и родата...А който и гост да дойде,веднага усеща, че е като на сватба в " махалата " - гледа да не яде много бой !
20
5
 
33
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
А бе тя не се прави ! Тя си е проста ! НО по прости са тези дето пускат SMS - си ! Не е луд кийто яде баница , луд е който я дава !
19
3
 
26
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Между другото "сценарист на риалити шоу" вече напредва в личната ми класацията за най-противни твари. Вече се изкачи в предните позиции - някъде между лихвар и адвокат.
18
3
 
24
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Тоя шит дори не си струва усилието да си мръднеш пръста до копчето на дистанционното. Язък, че Тервел Пулев се е навил да се излага в тая гротеска.
17
2
 
21
 
! Отговори
кака Пена преди 10 години
Боже, боже. Това ли е VIP-a?
16
4
 
10
 
! Отговори
до Ачко Бачко преди 10 години
Ами че ака естествено, как да не ака, ама не като вас простосмъртни, подлучени и миризливи ***.Нейните миришат на ягодка и са като кози барабонки :D
15
2
 
69
 
! Отговори
Дичет преди 10 години
Родата на този "принц" гази децата ни по улиците, а ние сега ще го гледаме как яде и пие......какво ли им е на родителите на тези деца...тцтц......
14
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз вчера го пуснах за 10 минути. Първото което ми дойде на ум беше "сбирщина" :D
13
6
 
58
 
! Отговори
На Дога Снупитуу преди 10 години
А джуджето рапър е най-големият *** ! Въртя ся,*** са,повдига са на пръсти,белким Хилтъна го види,ама бря...не става ***....
12
3
 
124
 
! Отговори
dalms преди 10 години
Българските VIP-ове са толкова популярни, че като се съберат на едно място се налага да обясняват кой кой е и с какво се занимава.
11
8
 
38
 
! Отговори
Ачко-Бачко преди 10 години
Според вас Парис Хилтън дали ака и какво ака?
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е майката на реалитито, уе ууу-----------------------Марката продава, това е! Твърде много хора искат да са като Хилтън, толкова е лесно - имаш и пари и етикет, само трябва да си избереш в какво "да се развиваш".
9
8
 
43
 
! Отговори
wtff преди 10 години
По света има толкова много милионери, магнати... С какво внучката на Хилтън точно трябва да ме интригува, че не разбирам??Много е красива ли, много способна, или просто жадна за слава?Стига сте ни я пробутвали в световните медии, а сега и у нас!
8
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сваляйки гарда и с лека насмешка хвърлих поглед на Брадър-а.И,о небеса...Имам си любимци от участниците.Симпатяги и доста по- чаровни от чуждестранната гостенка.И така..Дъщерята на Мира Радева,Петър Чернев и Ирина Флорин донякъде.
7
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя гном бързо е забравил що за човек беше преди години.Отдавна залезе и сега е огладнял зверски,за това така се тика навсякъде.
6
5
 
49
 
! Отговори
Мето преди 10 години
Дъщерята на Мира в кое предградие го намери този...