Джаро се връща жив в "Под прикритие" 4

Снимките на новия сезон вече започнаха в Свети Влас
Обновена: 23 сеп 2013 14:06 | 20 сеп 2013 11:46,
37
Джаро се връща жив в "Под прикритие" 4
Снимка: "Камера"

Джаро се завръща жив в четвъртия сезон на хитовия сериал "Под прикритие", издадоха от екипа. Снимките за новия сезон са започнали днес, съобщиха от БНТ. Познатите на феновете на сериала герои Иво Андонов, Мартин, Куката и барманката Ади продължават да са част от сериала.

В новия сезон на криминалната сага зрителите ще се срещнат освен с досегашните си любими герои и с доста нови актьорски имена.

Екипът на сериала е избрал яхтеното пристанище в Свети Влас за началото на снимките.

От екипа обещават заплетена фабула, неочаквани обрати, сложни каскади и напрежение от началото до края.

Продуцентът Димитър Митовски ще бъде и режисьор на първата серия и издаде част от новата сюжетна линия. "Засега мога да кажа, че Джаро се завръща, той е жив. Завръща се по море някъде от чужбина, но откъде точно зрителите ще разберат, когато гледат сериала", каза той.

Захари Бахаров, Мариан Вълев, Ивайло Захариев и Миленита продължават участието си и в новите серии, а продуцентите загатнаха за изненади.

"Има много нови герои, много нови известни български и чуждестранни актьори по всяка вероятност ще видим на екран", подсказа продуцентът Иван Дойков.

Голяма част от снимките на сериала, освен в курорта Свети Влас, ще бъдат в Бургас и София, а част от сцените и епизодите ще се снимат и в чужбина.

По всяка вероятност първите серии от новия сезон на "Под прикритие" зрителите ще могат да гледат в края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: сериалДжаро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Нямам търпение да започне. :))
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очаквам четвърти сезон да се провали. Откъм сюжет филмът се изчерпа, няма смисъл да го развалят и превръщат в сапунка.
19
4
 
3
 
! Отговори
не се натрапвам преди 10 години
До Анонимен 12Българската действителност си е факт и си е навън, защо ти трябва да я вкарваш и в къщата си, че и да й чакаш продължението. Не се сърди, БГ сериалите са пълна глупост, а акттьорите заекват като си играят ролите, все едно са в някое читалище на село ...
18
1
 
9
 
! Отговори
e преди 10 години
косъма не трябваше да го махат
17
0
 
12
 
! Отговори
Куката преди 10 години
Няма Джаро, няма маро
16
1
 
25
 
! Отговори
??? преди 10 години
Алооо, коментиращите- за всички Вас Джаро е г-н Туджаров( да не би да сте му лични приятели ?) ............ :)
15
0
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
Кой е ***, ве - *** такъв...С какво Мартин да е убие Джаро (който е въоръжен и с преднина и възможност да организира засада зад някое дърво) - с пръсти ли (и неизрязани нокти)???Бил ми видял той кръв... И откъде се досети, че е на Марин? Откъде се досети, че е човешка - може в следващия епизод да бъде разкрито, че през гората е минал вълк и е изял сърна там горе. Тия пръски хич не ми се сториха много, че да се предполага, че някой е умрял от кръвозагуба
14
0
 
6
 
! Отговори
До всичките партийни преди 10 години
***:Аве, вие не гледахте ли точно ВЧЕРА 12-тия епизод на сезон 3???В него много ясно се вижда, че...1. не се разкрива никой да е убит от двата (Мартин или Джаро)2. вижда се, че полицаите викат линейка за Андонов (а не катафалка)3. вижда се как Джаро оставя жив Мартин и пръв се качва на снегомобила с револвер в ръка4. вижда се как Куката прерязва въжето, с което бяха вързани ръцете на Мартин и последния хуква да преследва Джаро без оръжие.Общо взето - големи примадони се навъдиха тук
13
0
 
0
 
! Отговори
герп преди 10 години
До Атакистти хич не си забавен
12
9
 
9
 
! Отговори
Anonimen0602 преди 10 години
Поредния виртуален курс за обучение на бандити започна.В този сезон очаквайте нови уроци за това: как се *** с кредитни карти,как се продават наркотици,как се търгува с ***,как се печатат фалшиви пари и документи,как се подкупват полицаи и още много,много други полезни за младото поколение нагледни примери за това как се става престъпник.Ще видите също така и какви екстри ще имате в резултат на уроците:хубави коли,готини мацки,яхти,шикозни домове,много кокаин ама МНОГО.Абе като на филм.
11
0
 
0
 
! Отговори
герп преди 10 години
До АтакистРазбрах, защото ако Джаро бъде убит, най-малкото ще бъде добра сцена и няма нормален режисьор или продуцент, който да иска да избегне такава. Беше по-вероятно Джаро да е убит понеже за разлика от него Мартин имаше оръжие. Достатъчно внимание им обърнах и мисля, че изчерпахме темата. Надявам се новият сезон да е по-добър от предния.
10
0
 
4
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Голям почитател съм на сериала, но се надявам сценаристите да вкарат малко разнообразие - нови актьори, нови случки и нови развръзки. Ако съчетаят това с вече изградената основа, 4-ти сезон наистина може да се превърне в най-добрия от всичките.
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мен пък много ме кефи,направен е в българската действителност и е интересен,за разлика от безмислените,копиращи всичко от западни сериали бг сапунарки със Збогом Ламбо по босфор тв!
8
2
 
3
 
! Отговори
герп преди 10 години
"Иво не е умирал. Извикаха ченгетата линейка за него, ако не си разбрал"Ако не си разбрал, точно това се опитах да кажа. По същич начин не се видя и Джаро да умира и беше повече от ясно, че и двамата са живи.
7
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затъпя много това...особено в края на третия сезон.
6
7
 
6
 
! Отговори
герп преди 10 години
Джаро жив? Някой да е имал съмнения? А Иво, дали няма да бъде съживен или той изобщо не е умирал? Малко забозя, много се надявам да не се оакат до края.
5
2
 
19
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
Попов не направи ли стаж за пенсия вече ?
4
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Започна да се превръща в сапунка..
3
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бил стигнал до 5 в имбд, не ме разсмивай, това, че маса българи са се регнали, за да гласуват за него, не означава, че е качествен, само доказва комплекса за малоценност на нацията.
2
4
 
54
 
! Отговори
0 преди 10 години
Наистина добър сериал! Успех и с четвърти сезон!