"Участниците в риалити трябва да бъдат разстрелвани"

Известността може да е фатална, убеден е сър Елтън Джон
27 ное 2013 21:58, Петя Славова
15
 "Участниците в риалити трябва да бъдат разстрелвани"
Сър Елтън Джон. Снимка: Reuters

"Участниците в риалити формати трябва да бъдат разстрелвани", сензационно заяви сър Елтън Джон пред Световното сателитно радио на Би Би Си.

Подобни шоута изкарвали наяве "кошмарни люде", жадни за слава, "които на всяка цена искат да станат известни, докато всъщност би било по-правилно да бъдат застреляни", твърди 66-годишният певец.

Радиостанцията припомни на своите слушатели, че в най-новия албум на Елтън Джон "The Diving Board" също се третират теми, свързани с ранната слава.

Световноизвестният музикант отдавна критикува риалити форматите, пише БТА. Те са лесен трамплин за славата, но често сварват участниците в тях неподготвени и разбиват живота им.

Според Елтън Джон известността може да се окаже фатална дори и за талантливите хора. Миналата седмица той заяви пред Си Ен Ен, че му "се повдигало от културата на знаменитостите", прокарвана в медиите.

Те можели да се съсредоточат върху много по-важни за планетата неща, пише в. "Хъфингтън пост". Като напомни на своите читатели, че въпреки отрицателното си отношения към риалититата, Елтън Джон ще участва в едно от тях - "X Фактор".

Той е поканен заедно с Гари Барлоу да пее на финала на британското му издание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Нерез преди 10 години
Каза човекът, който цял живот е драпал, че да стане известен! Много ме радват всякакви издигнали се люде, които са се блъскали с лакти, драскали са, лазили са, че да могат да се доберат до върха, обаче после критикуват другите, които се опитват да направят същото! Същото като в работата - подмазвачите злобеят срещу другите, които се оптитват да се издигнат. Хайде много ви моля! Всички правите едно и също, че да се доберете до парите и славата. Просто едните завиждат на другите. Това е накратко!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За живота му без коментар, но за това е абсолютно прав!
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 6 ("Знае ли някой, че през 70-те Елтън е разпореждал да сменят тапетите и мебелите в хотела само заради 1 пренощуване, понеже така му харесвало.")Този отвратяга е ( или е бил!?) пълен психопат и ***. Такива като него са за .................!
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този гнусник каза, че ще завещае десетина или повече милиона на децата на Бекъм! ..............Никога не ми е допадал достатъчно като певец и композитор. Има само няколко песни, които ми харесват
10
0
 
5
 
! Отговори
ккк преди 10 години
златките са ви проблема.. аз що не гледам златките? празното пространство в главите на хората се запълва с това, което е с най-малко съпротивление.. ФАКТ! най-лесно е да меташ гюбеци и да се кефиш на златките... всеки си избира какво е важно и дали иска по лесния път на безнравствен живот или си слага преграда пред тия неща...
9
3
 
3
 
! Отговори
Misho преди 10 години
И с какво жадните за слава люде са по-лоши от известните вече?!
8
1
 
13
 
! Отговори
ПЕТКО преди 10 години
ПРАВ Е.... НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ХОРАТА КОИТО ГЛЕДАТ ЗЛАТКИТЕ, КИРОВЦИ СКАЛИТЕ, ПИЩОВИТЕ И ПОДОБНИТЕ ИМ......НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЕЛТЪН ДЖОН. МИСЛЯ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКЪВ Е ТОЙ.....
7
1
 
15
 
! Отговори
ani преди 10 години
ПРАВ Е , С КАКВО ОБОГАДИХА ОБЩЕСТВОТО ЧЕРНА ЗЛАТКА,РУСА ЗЛАТКА И ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ ! ПОДРАСТВАЩИТЕ КАКВО НАУЧИХА ОТ ТЯХ ?
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Знае ли някой, че през 70-те Елтън е разпореждал да сменят тапетите и мебелите в хотела само заради 1 пренощуване, понеже така му харесвало. И той не се е родил звезда, но се е извратил впоследствие. Да се обеси незабавно !!!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На 100% е прав!
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Absoliutno prav! Makar che mislia, che syshtoto se otnasia i za nego.
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Даже не четох статията, но е прав,....възпитаваме децата си в идиотизъм....
2
3
 
26
 
! Отговори
SS Officer преди 10 години
УНИКАЛЕЕЕЕЕН! Харесвам го.
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не го харесвам но в този случай е прав