Миа Сантова: Моля се да имам здраво дете

За една нощ остарях с 10 г., сподели тя за най-голямата си трагедия
Обновена: 6 яну 2014 14:09 | 3 яну 2014 14:04, Александър Попов
23
Миа Сантова: Моля се да имам здраво дете
Снимка: TV7

Популярната тв водеща Миа Сантова за първи път сподели най-тежкия миг в живота си – загубата на детето си.

"Случи се в края на шестия месец от бременността. Буквално за 1 нощ се оказа, че се е получила някаква инфекция. На следващата сутрин бебето вече нямаше тоновe. Много е тежко и страшно. Много жени минават през това, не съм първата, нито ще съм последната за съжаление", каза Миа в предиобедното шоу на TV7 "Усещане за жена".

В началото на новата 2014-а година Сантова каза, че е бързала да изпрати годината, защото 2013-а за нея е била най-тежката след годината, в която е изпратила  баща си.

"Буквално за една нощ остарях с 10 години. Много се надявам някога да имам здраво бебе", с надежда сподели журналистката.

Нейният партньор Светослав също тежко е приел случилото се.

"Той се държа страшно мъжки и беше много силен. Стискахме си ръцете взаимно. За празниците си пожелах всичко да е преминало и се моля да си имам детенце”, призна водещата на новините по News7.

Тя сподели още, че според нея лошите неща са тези, които променят човек. С тях порастваш и се учиш, че всичко има причина, допълни Миа.

Сред професионалните й мечти пък е да направи свое предаване, но за сега е замразила този план, докато нещата в личния й живот се подредят.

Заедно с най-добрата си приятелка - Добрина Чешмеджиева, си спомниха за щурите купони с по 500 души за рождения ден на Миа, за невероятните цветни преобразявания на косата на Сантова и за близките си отношения в най-трудните моменти.

Заедно с водещата Гергана Стоянова Миа се върна и назад към детството си. До 3-и клас тя е учила в Хелзинки, където баща й е бил посланик. Ходила е в руско училище, затова и първият й език е руски. Когато се върнали в България, дори не можела да пише на родния си език, което й създало доста трудности. Била доста пухкаво дете и предпочитала да хапва и да си почива, вместо да играе. Кръстницата й – певицата Богдана Карадочева, я завела на турне в САЩ, когато Миа била на 7-8 години.

"Основното, което правех, беше да се редя на опашка за хот-дог", спомни си с усмивка Сантова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Миа Сантова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Sramota преди 10 години
Абе хора, жената е загубила дете. Изключително долно е да коментирате по този начин. Няма значение коя е, каква е, кои са родителите й. Факт е, че една жена е загубила детето си. И дали е на 20, 30 или 50 пак няма отношение. Срамота!
16
1
 
3
 
! Отговори
Ani преди 10 години
Великата "демократка" Богдана дето била "репресирана" и незнам си какво живелите през това време все още помнят че беше ама много"репресирана" от всякъде та ходи и до САЩ и до Франция и незнам си още къде от "репресии". Именно заради такива 'демократи" дето се изкараха "репресирани" вместо да си посипят главите с пясък или да замълчат прехода не тръгна защото хората виждаха просто лицемери, подмазвачи и меркантилни мераци за власт знаейки ги до вчера какви са били. Миа получи всичко ама дете не.
15
17
 
6
 
! Отговори
kokalala преди 10 години
На 39 си до сега що не прави деца?Да не говорим ,че нета беше пълен със снимка как пушиш докато си бременна.Пъчиш се надуваш се голямата Софиянка.
14
1
 
3
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
До 16 "До Неразбирко"Няма как да ги пиатм - починаха преди доста години, но и не ми трябва - все пак бях съвременник на това и знам как стоят нещата. Сега се представят в черно-бяло, а те бяха сиви.
13
6
 
11
 
! Отговори
До Неразбирко преди 10 години
Неразбирко, не пиши глупости!Преди 89 г. можеше да заемеш отговорна длъжност само и единствено ако си партиен член.Питай баща си или дядо си!
12
11
 
1
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
Ако му падне в Кривунделово и пет деца ще и направя.
11
8
 
9
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
До 12 "до 4"Нещата не бяха такива, каквито ги пишеш, но давай, излей си злобата, че не си успял в живота!Истината е, че преди 1989-та година, кадърните ги караха да стават членове на БКП, т.е. първо си кадърен, а после член, а не обратното. Друг вариант на същото беше - длъжност в работата плюс изискване да си член на БКП и то често на определена позиция, но и тук първичното , че си подходящ за длъжността и те карат да станеш партиец чак след това.Колкото до посланиците - Тодор Колев става ли
10
5
 
13
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
39-годишната чаровна и доста бременна водеща Миа Сантова пуши като комин, без да се притеснява особено от факта, че скоро ще ражда дете.Тя била засечена в открито кафене на Оборище, където стояла сама на масата и хапвала торта. Дотук напълно нормално за жена в такова състояние. Само че дамата изяла тортата си на пет порции, като между всяка палела по една цигара и отпивала от фреша си, в който пък поне имало витамини, ако изобщо е от пресни плодове.
9
19
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
има времеза дете, има време, и докато се усетиш дърта *** с 20 котки опикаващи всичко наред
8
10
 
15
 
! Отговори
УУУУУУУУ преди 10 години
Поредната еврейска драма!
7
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете да ни занимавате с тия кифли с десетки хиляди лева заплата.хич не ми пука какво бебе ще има-пука ми че облъчват залупения народ и в момента нямам една стотинка защото чъждите банки кърлежи ги ядат всеки месец
6
26
 
8
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
лееко дъртичка си вече за дете, но ... с кариера под мишница така е.
5
9
 
4
 
! Отговори
jj преди 10 години
"порасТваш" значи... Хммм...
4
7
 
67
 
! Отговори
Evil преди 10 години
Пожелавам успех на Миа Сантова през 2014. Дано мечтите и се сбъднат :)
3
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЕ па нали Бигдана беше най-репресираната бре! Нали комунистите убили баща й, та само по седесарските митинги се пънеше! С мъжа си Стефан димитров облекоха в песни битката срещу комунизма! хаха!И да - за съжаление на некои едноклетъчни мозъци тука - България и при комунистите имаше посланици, армия, милиция, която гледаше бандюхите да са зад решетките, а не мирните граждани от ниските етажи, имаше и при комунистите музиканти, артисти, инженери, лекари, учители, младите правеха купон
2
5
 
35
 
! Отговори
gardji преди 10 години
Много верни другари на Партията! :)
1
6
 
62
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
И на 7-8 е била в САЩ. Кои "обикновени" хора са били в САЩ през комунистическо, а ние до ГДР не можехме да отидем на екскурзия?