Павел "скочи" на Къци и Маги Халваджиян

Стефания победи в "Kато две капки вода" в последния лайв
Обновена: 28 май 2014 14:06 | 27 май 2014 10:22, Александър Попов
15
Павел "скочи" на Къци и Маги Халваджиян
Победителката Стефания Колева. Снимка: Като две капки вода

С хапливи коментари и забележка към продуцента Маги Халваджиян ще се запомни поредния лайв на "Като две капки вода".

Къци нагорещи страстите с двойния си образ на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, като на сцената го подкрепиха и истинските певци. Ефектното му шоу, придружено с доста фалш в партията на Орлин, му донесе слаби оценки от журито, а както се очакваше, получи доста критики и от Фънки. Зрителите обаче му дадоха десетка и го качиха на трето място в крайното класиране.

Това не допадна на тв водещия Павел Владимиров, който отправи забележка към продуцента Маги Халваджиян, че появата на Кристина и Орлин е помогнала на Къци. Явно младокът вече се е "взел на сериозно" и не му издържат нервите с приближаването на финала.

А за там се запъти Стефания Колева, която дълго време беше на дъното на генералното класиране. С няколко силни роли тя се изкачи нагоре, а снощи победи в надпреварата, което я изпрати на четвърто място.

Актрисата стана номер едно в образа на Ани Ленъкс и изпълнението на хита Sweet Dreams. Тя дари наградата си от 1000 лв. на сдружение „Прегърни ме“.

Втора се нареди Нети, която се превъплъти в Майли Сайръс.

Следващата седмица "сърдиткото" Павел ще бъде Джон Бон Джоуви, Деян Донков Ела Фитцджералд, Мая - Чарли Чаплин, а Иво Танев ще трябва да се справи като Коцето Калки. На Невена, която е най-постоянна в изявите си, ще влезе в образа на Twisted Sister, а рок линията ще продължи Къци с AC/DC. На Нети се падна Емил Димитров, а победителката Стефания ще бъде Фарел Уилямс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Павел беше най-слаб на последния път и се оказа голям злобар. Къци и Иво Танев бяха най-добри. Освен Нети журито започна да толерира Невена и Стефания. Къци си има доста почитатели и хората гласуват за него. Къци не е бюбимец на журито, особено на онази дебелана Милица Гладнишка.
13
0
 
1
 
! Отговори
маргарита преди 9 години
Харесвам Стефания Колева, обаче журито нещо много се старае да я избута що годе все напред. Миналата година "любимка" на журито беше Марийка Игнатова, та сега и Стефанийка. Добре се представя, ама чак пък толкоз.......Хайде холан!
12
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Нямам мнение за Павката.Младо момче,бързо се пали.Но как да приема лигавщината на Къци?То не бяха момичета на късмета,синове и още какви ли не измишльотини,само и само да бъде по-интересен.Да,ама не!На мен не ми беше интересн,а доста блудкав!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип не харесвам Къци, но според мен журито винаги го реже, особено онази дебелана с голямото самочувствие-Милица и онзи *** Юлиян. По-скоро това дразни хората и ги кара да гласуват за Къци.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той от самото начало е недоволен от ниските оценки които заслужено му дават. Но снощната му изцепка не беше на мъжкар, а по-скоро на льольо. Явно много мусе иска да докопа колата. Голяма излагация.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера какъв му е проблема на Павел, като е ясно, че Нети ще спечели. Ужасното и представяне и пристрастното мнение на журито не го ли дразни повече или смята, че тя се справя чудесно ?
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ме прощава господин продуцента, но има няколко истински дразнещи неща.Избирате певци и непевци и при оценяването им казвате колко важно било пеенето.Нети е най-добра, но Аксел и Майли бяха ужасяващо слаби, а вие се сцепихте да я хвалите.Изпълнения, които категорично заслужаваха най-висока оценка, бяха пренебрегнати, предполагам умишлено - двата метъла на Стефания, зомбито на Къци и Арета на Нети.Мисля, че се въртят някакви тънки сметки, което е глупаво, защото всички се справят чудесно.
7
6
 
14
 
! Отговори
vivian преди 9 години
Харесвах Павел, но снощи много се изложи. Първо той се представи ужасно и второ, не очаквах, че е такъв злобар !Има други в това шоу, които се толерират много повече, Къци определено не е сред тях.
6
7
 
15
 
! Отговори
Линда преди 9 години
Не зная кой избра този Фънки, за член на жури, но той е гола вода. Първо се държи адски просташки и разваля доброто впечатление за журито и второ, непрекъснато говори простотии уж били коментари. Да не говорим за облеклото му, като че ли е тръгнал на бит базар,а не на журиране! Просто или го сменете или го отстранете завинаги!!! Колкото до Къци - беше супер, защото хич не е лесно да влезеш в чужд образ, камо ли в два образа наведнъж и смятам, че Къци беше ощетен!
5
5
 
14
 
! Отговори
Шопар'д преди 9 години
А, като пееха Кристина и Орлин чуваха ли се стенанията на Къци? Това си беше сериозна подкрепа за Къци и не знам защо Маги се стреми да го подпомага всячески. Много бие на очи това.
4
19
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Павле ,не се излагай мислехме те за по умен! Къци беше невероятен,но Милица и Фънки опорочиха цялото предаване Като две капки вода !Те са отвратителни липсват им първите седем годинки!Ако някой трябва да спечели то това е Къци.КЪЦИ ТИ СИ ГОЛЯМ ПИЧ!!!!!!!!!!!!!Ти си нашият победител на публиката.
3
13
 
7
 
! Отговори
наско преди 9 години
супер тъпо предаване
2
6
 
15
 
! Отговори
шщд преди 9 години
Павел да си беше изпял Сигнал като хората и тогава да говори. Той беше най-зле.
1
2
 
3
 
! Отговори
BG преди 9 години
ще се запомни пореднияТ лайв!!!