Кракът на Михаела Филева - 114 см

Галена Великова извади метъра, за да се увери в дължината
Обновена: 29 май 2014 14:05 | 28 май 2014 13:21, Александър Попов
7

Албена и Калоян бяха най-добри снощи. Снимка: Dancing Stars

Два финала очакват зрителите на Dancing Stars. На 3 юни три двойки ще се борят за оставането си в голямата гала вечер, но само две ще имат шанса да се борят за Крал и Кралица на бала на 5 юни.

В снощната надпревара победители станаха Албена Денкова и нейният партньор Калоян, които получиха най-висока оценка от журито за своя фокстрот. Още по-прекрасно беше изпълнението им рамо до рамо с професионалистите Ралица и Деан, макар Илияна Раева да видя груба грешка при поддръжката.

На второ място се класираха Дарин Ангелов и Ани със 75 точки с джайв. Карето Дарин, Ани, Елена и Тодор също бе на високо ниво.

Третото място остана за Михаела и Светльо със 72 точки, двамата представиха ча-ча.

Галена Великова не се сдържа и стана от катедрата, за да измери крака на Михаела. Сантиметърът показа 114 см. и напълно оправда титлата на младата певица за най-дълги крака на сцената на Dancing Stars 2014. За четворното предизвикателство на Христо компания на сцената им правеха Петя и Петьо.

В дъното на класацията останаха Нели и Наско със 70 точки и много критики от журито.

В четвъртък една от двойките ще отпадне на метри от финала, като зрителите ще решат коя да бъде тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Кольо преди 9 години
Както е казано : Краката винаги остават отзад !!!
6
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Добре, драскач на статии, предполагам, че за да напишеш това заглавие си гледал предаването от - до, за да бъдеш обективен и да не пишеш щуротии или поне аз си мисля, че е редно да си го гледал. В крайна сметка, са 110 см, тъй като свалиха 4 см заради обувките на ток. И много ме е яд, че само и само, за да напишеш това "супер" заглавие си изопачил информацията. А това е толкова дребна и незначителна новина....какво да очаква човек от вас за по-важните новини?
5
5
 
4
 
! Отговори
Михи ФилеФ преди 9 години
До Анонимен 4Не знам за моето грозде ,ако имаш желание можеш да го опиташ преди да говориш ,но със сигурност на тебе ЯЙЦЕТО ВИНАГИ ТИ СЕ ПРЕСИЧА ,а това не е никак за завиждане!!!
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Михи ФилеФГроздето винаги ти е кисело
3
3
 
11
 
! Отговори
К.. До Коленко преди 9 години
А на мене ми е до коленете.
2
4
 
21
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Много красиво момиче!
1
28
 
19
 
! Отговори
Михи ФилеФ преди 9 години
Ква е тая Фила бе? Голям праз ,че джонгаля й е кат на жирафа! Важното е да може да си дига долните крайници където и когато е нужно! А такива брзо се ориентират в обстановката!!!