Влади Въргала триумфира във VIP Brother

Актьорът победи примата Йорданка Христова, трети остана Уош Ем Си
Обновена: 17 ное 2014 23:28 | 17 ное 2014 23:16, Красимир Ангелов
89
Влади Въргала триумфира във VIP Brother
Снимка: Нова ТВ

Владислав Карамфилов – Въргала е любимата звезда на българите! След 60 дни, прекарани в пълна изолация, актьорът спечели финала на VIP Brother.

Легендарният актьор и режисьор, който представи доста емоционално своята битка с алкохола и депресията, успя да спечели най-много симпатии на българите. След него се нареди естрадната прима Йорданка Христова.

На трето място се нареди рапърът Уош Ем Си, а четвърти останаха Жени Калканджиева и съпругът й Тачо.

Първа къщата на финала пък напусна Елена Кучкова, а след нея и Албена Вулева, като двете останаха съответно шеста и пета.

Във финалната вечер всеки от съквартирантите изпълни песен или танц, заедно с някой от напусналите вече съквартиранти. Победителят Влади Въргала бе подпомогнат от напусналата по-рано Камелия Тодорова, а изпълнението им предизвика бурни аплодисменти и сълзи в очите на дъщерята на актьора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Първа награда - к*у*р с брада!Втора награда - к*у*р без брада!Трета награда - само брада!Честито на спечелилите, а на гледащите пак честито, ще си отдъхнат от простащината в нашата държава!
55
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на гласуващите този път помогнахте на Човек в беда !Българи ЮНАЦИ !!!ВЪРГАЛА Е ВЕЛИК АКТЬОР и тези пари му трябват МНОГО !
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега майка ми няма кво да гледа ! Не че е гласувала ама само ги гледаше...УЖАС едни кутий и останаха от 200канала...
53
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
В крайна сметка изборът е по-добър в сравнение с миналогодишното шоу, когато победи Черната Златка!Влади Въргала е класи над нея.Колкото до шоуто, то изобщо по замисъла си не е пример за подражание! По-скоро показва какви НЕ трябва да бъдем в живота. Защото участниците показаха не най-добрите страни от характера си, а напротив - най-лошите.Патосът и изхвърлянията са в главите на продуцентите и сценаристите, които буквално се подиграваха и гавреха с участниците. Да - за доста пари. ВИП-ове ли?
52
3
 
25
 
! Отговори
Вип Брадясал преди 9 години
Тази вечер ще дам купон, задето таз велика и най- велика тъпня - свърши (засега) !Не знам каква е била идеята като световен- и незнамкакъвси формат , ама целта , поставена в България , е постигната - събрани са едни кинти и са ПРОМИТИ достатъчно количество МОЗЪЦИ / условно казано / ,съдейки по коментарите по-долу . Като гледам калко народ се е впрегнал и съпреживява с тая простотия , направо ми става мъчно .Ми ,то отдавна е казано : *** народ - слаба държава !
51
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълен ***, жалка картинка, от съжаление му дадоха първо място. ВИП брадър се явява благотворителна организация, не само развлекателна институция. Колко е артист и семеен човек, говори действителността, пълен провал, но и тези пари като свършат, пак ще е на същото ниво, две свързани и смислени изречения не може да каже. Нисък интелект.
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ludata Kalkandjieva i Ta4oto ne sa na 4 mqsto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парите никога не стигат ! запомнете го това НИКОГА !
48
0
 
0
 
! Отговори
Shmatarok преди 9 години
До Анонименаз също :)
47
1
 
11
 
! Отговори
ПОУМНЯЛ преди 9 години
Ум царува, ум робува, ум патки пасе!Голям съм ***! Не пуша, не пия и не се оплаквам, а то трябвало!!!
46
10
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
Един достоен човек да спечели веднъж! Надявам се парите да му помогнат да си закрепи положението...
45
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички на които Въргала има да връща пари са гласували за него, с надеждата, че като спечели да им върне взетото! А това е почти цяла София! Инъче за тази смачкана мекица,кой щеше да гласува!!!
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леле колко коментари предизвиква това "супер" шоу, чиито единствен ефект, както и на другите подобни е промивката на мозъци и затъпяване на гледащите го, на електората, който после ходи да гласуватц.тц.тц.
43
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЛКОТО И ДА ГО ПЛЮЯТ НЯКОИ ОТ ТУК ЧУКАЩИТЕ ТОЙ ЕДИНСТВЕН БЕШЕ НАЙ АДЕКВАТНИЯТ В ТОЗИ ВИП. ДА НЕ БИ ДА ИСКАХТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОНЕЗИ ПАР.НТИИ ИЛИ ***.АСА ЛОРД. ИЛИ ПЪК БАБА ВИ ДАНА КОЯТО ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ КОГАТО БЯХМЕ В КЛЕТКАТА ТЯ СИ ОБИКАЛЯШЕ СВЕТА НА ВОЛЯ КАТО СНАХА НА КОМУНИСТИ? ИЛИ ПЪК ОНОВА ЧУДО НА ПРИРОДАТА ТАЧО ИЛИ ПЪК ЖЕНА МУ КАЛКАНА? ИЛИ ИСКАХТЕ ВУЛЕВА? АКО ТОВА СА ВИПАЖИИТЕ ВИ ТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ДОСТА ЯКО СТЕ Я ЗАКЪРШИЛИ.
42
8
 
28
 
! Отговори
цирк преди 9 години
готин артист е ,но след като почнаха сълзливите истории как бил обеднял за да прасне едно кино-беше ясно защо е там-а биг,вип и тн брадър е *** и *** шоу-там се вкарват едни хора за да вземат едни пари-и това ако са ни виповете-*** и държавата
41
22
 
38
 
! Отговори
ПРОСТОТИЯ БУГАРСКА преди 9 години
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ВЛАДИ ВЪРГАЛА Е ЧОВЕК НА БОЙКО БОРИСОВ. ЧЕ ТОЙ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛ И НА НАЙ-МАЛКИТЕ БЕШЕ ЯСНО. И ОЩЕ НЕЩО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ВЪРГАЛА Е АРТИСТ И МОЖЕ ДА ВИ ИЗИГРАЕ ВСЯКАКВИ ЕТЮДИ. ДАЛИ Е ПИЯНИЦА ИЛИ НЕ, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, НО ЧЕ Е ТАРИКАТ, КАТО ГЕРОЯ СИ С ЛАНЦИТЕ, Е ВЪН ОТ ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ. ДАЛИ НАРОДЪТ ГО Е ИЗБРАЛ- НЕ ЗНАМ И КОЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ ИСТИНАТА. НО Е ВЪЗМОЖНО, СЛЕД КАТО ТОЯ *** НАРОД ИЗБРА МЕНТОРА МУ БОКО ТИКВАТА ЗА ПРЕМИЕР И СЕГА ВЕЧЕ МУ СЪРБА ПОПАРАТА. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА
40
1
 
33
 
! Отговори
Казасов преди 9 години
Който и да беше спечелил,щеше да има доволни и недоволни.Важното е,че минаха два месеца,сега Х фактор,после гласът на България и ето,дошли Коледните празници.Ядене и пиене,после именници и ето на,докарахме до зелено.А тогава все ще измислим нещо ,за да не мисли чалганаселението.
39
1
 
2
 
! Отговори
Db преди 9 години
Super svurshi tazi saga :)
38
14
 
13
 
! Отговори
лол преди 9 години
наистина не мога да повярвам, че Въргала спечели.. толкова сме слепи и глупави, за какво трябва на един алкохолик да му се наливат готови пари.. пил и не мислил, сега давайте да го спасяваме.. Формата трябваше да бъде спечелен от някой млад участник, който ще твори, ще свърши нещо с тея пари (дори и Албена Вулева да е, щеше предполагам да ги изпозлва в по-смислен аспект).. Нямам думииииии!
37
7
 
29
 
! Отговори
честит преди 9 години
Може би ще ме оплюете, но аз бях за Албена Вулева. Каквато и да е, е умна, интелигентна (определено !!!! ) , страхотно чуство за хумор и е по-мъж от много мъже вътре - казва право куме в очи. Българите имаме нужда от такива жени, които да ни отрезвяват емоциите. И това зверски ме кефи.