Тръгват кастингите за "България търси талант"

Шоуто ще се реализира от екипа на Слави Трифонов
13 яну 2015 12:17, Александър Попов
2
Тръгват кастингите за "България търси талант"
Снимка: Булфото, архив

Едно от най-гледаните риалитита - "България търси талант", се завръща за своя четвърти сезон в праймтайма на bTV тази пролет, съобщиха от телевизията.

Талантите от цялата страна ще имат възможността да разкрият способностите си на предварителните кастинги, които започват от 09:00 часа на 17 и 18 януари успоредно в градовете Варна (интерхотел „Черно море”) и Пловдив (парк хотел „Санкт Петербург”).

На 24 и 25 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище „Надежда 1869”).

В столицата предварителните кастинги ще се проведат в три последователни дни – от 23 до 25 януари в НДК, зала 12.

За записването няма възрастово ограничение, както и за самите умения.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg, разясниха организаторите.

Изпълнителен продуцент на четвъртия сезон на „България търси талант” ще бъде компанията на Слави Трифонов - "Седем осми".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
M преди 9 години
Славчо трябва някак си да избие разходите по Мартинка....
1
4
 
1
 
! Отговори
Имитator преди 9 години
Аз с лекота мога да имитирам следните личности :- Др.Дре- вокалиста на Линкин Парк- 50 цента- донякъде вокалиста на Металика,но неговия глас ми е най-труден.- триото Фюджийс - двата мъжки и гласа на Лоурън Хил ( перфектно ).мечта ми е да мога да имитирам гласа на DMX , но не виждам как .Много е сложно.