78-годишна с проходилка люби 39-годишен

TLC нищи има ли за любовта възраст в нова поредица
29 яну 2015 10:08, Александър Попов
35
78-годишна с проходилка люби 39-годишен
Снимка: TLC

Няма никакво съмнение, че един млад човек може да се влюби в друг млад човек и да получи във връзката си всичко, от което се нуждае. Когато говорим за връзки между хора от различни поколения обаче, поставяме под съмнение истинността на любовта.

Много от тези възрастни мъже и жени вече получават пенсии, докато техните партньори съвсем наскоро са станали пълнолетни и тепърва им предстои да се сблъскат с истинските изпитания в живота. Какво намират младите хора във връзката си с човек, който би могъл да им бъде родител или дори баба или дядо?

Премиерната поредица "За любовта няма възраст", която стартира от 1 февруари по TLC, разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика. Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов.

В епизодите зрителите ще се запознаят със 78-годишната Една и 39-годишния Саймън, които се срещат благодарение на взаимната им любов към органната музика.

Възрастовата разлика между тях е цели 39 години, а Една ходи с проходилка. Дали ще успеят влюбените със значителна разлика във възрастта да запазят искрата в отношенията си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
14
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Чудя се кой е по-откачен - младежът или бабката?И в такива случаи, у кого е психологическият проблем - у младежа или у бабката?...И кой трябва да се лекува?
6
2
 
12
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Вярно, че всеки си има индивидуални предпочитания. Но и аз се заинтересувах и проверих как изглежда 39-годишният Саймън. Е, нещо като нашата Анита Мейзер. Нищо чудно, че го е харесала баба на 78....
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стана ми интересно и реших да проверя в нета. Това на снимката не са тези за които пише в текста, тези са друга двойка - Джоан Лойд(68г) и Фил Абсолом(29г), ония за които пише са си баш баба и някакъв извратеняк.
4
2
 
15
 
! Отговори
fsb преди 9 години
кво странно има, герунтофилия се казва това и одавна е описано в медицината...
3
4
 
5
 
! Отговори
SS преди 9 години
Bahti nekrofilite !!!
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Завиждам му на 39 годишния! За потентността, която има му завиждам. Аз не бих могъл да накарам ракетата да полети, колкото и да я убеждавам, че насреща е младата Памела Андерсън.
1
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за либофта нема граници, щом не е сраснало, значи става- па и гледам че човека си налива, аз след 500грама бих я уважил, а след 5-я промил и от ЛИли Иванова не се страхувам... Виж ако ми излезне Мисис България, мисля че количеството несъвместимо с живота