Женски интриги плъзнаха в MasterChef

Елена се изправя в дуел срещу Мариела
Обновена: 25 мар 2015 10:22 | 25 мар 2015 09:54, Александър Попов
7
Женски интриги плъзнаха в MasterChef
Елена приложи стратегия в избора на основни продукти за теста за креативност. Снимка: bTV

Усмихнатата Елена врътна номер на две съпернички в поредната надпревара в MasterChef.

Блондинката, която спечели симпатии не само зад печката, но и със спечелената битка срещу анорексията, надви в състезанието за най-добър гурме сандвич.

Това я прати на дуел за осигуряване на имунитет, както и правото да определи продуктите в теста за креативност. Темата бе вегетариански ястия, като Елена заложи основните съставки да бъдат варивата. Тя призна пред шеф Ангелов, че изборът й не е случаен и е бил насочен срещу Мариела и 22-годишната танцьорка Стефани.

Очакванията й за провал на двете й конкурентки обаче не се сбъднаха.

Самата Елена впечатли журито с десерт от леща, похвали получи и Боян. Най-креативна обаче се оказа чинията на Мариела. Самата тя подразни с постоянните флиртове с оценяващи, дори се пошегува, че "жените им трябвало да се притесняват". Но пък получи най-високата оценка за вегетарианско ястие.

Така тя ще се изправи срещу Елена в битка за имунитет, която бе определена като "Дуелът на блондинките".

Най-зле представилите се готвачи пък бяха пратени на стрес тест, който ще определи кой ще бъде вторият напуснал шоуто след Таня. "Секси чушки", крем супа с консистенция на бульон и "пънк чиния" станаха причина Петър, Диляна и Кристина да се борят за оцеляване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: MasterChefгурме сандвич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 9 години
БАШ ОЦЪКЛЕН АЛФ!!!и Я БУТАТ ТАЯ *** ЗАСПАЛА,КОЙ ОПИТВА МАНДЖИТЕ ОСВЕН ТЯХ??С 2 РЪЦЕ СЪМ ЗА БОЯН И СИМЕОН И АЗ!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен пък ми е ясно,че това болното момиче го бутат и само за това,че е била болна дрънкат,да я съжаляваме ли какво?А вчера видяхме,че е и злобна и като ококори тия очи е направо плашеща,много ми е противна ,не знам защо толкова я побутват.Оцъклен АЛФ ! Само Боян и Симеон,другите са пълен фалш.
2
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
едно от малкото предавания, които заслужават да се гледат, интелигетно и безпристрастно жури, няма я селянията и чалгата, заливаща ни от други формати
1
2
 
17
 
! Отговори
shmatarok преди 9 години
От статията съдя, че авторът не е гледал снощната серия, а му е разказана от някого. Въпросният коментар за "секси чушките" беше направен в обратния смисъл - че би следвало да изглеждат "секси", а не е така. Като разбира се, при тези думи не следва да се появяват образи на голи, разпищолени чушки :) - идеята е, че на това ниво на състезанието, след като си решил да приготвиш пълнени чушки, трябваше да изглеждат доста по-различно от предлаганите в кварталното кръчме.