Виетнамецът Ву стана "кулинарният Че Гевара"

Мариела, Диляна и Кристина на стрес тест
Обновена: 15 апр 2015 10:19 | 15 апр 2015 10:19, Александър Попов
3
Виетнамецът Ву стана "кулинарният Че Гевара"
Ву. Снимка: bTV

Един от най-притеснителните участници в MasterChef - Ву, отнесе конкуренцията в предизвикателството да постигнат нова кулинарна революция от продукти с ярка червена индивидуалност. Те имаха на разположение говеждо, червено вино, чушка, червен боб, цвекло, червен лук, домат, босилек, червен пипер и френско грозде.

Виетнамецът Ву, Дарин и Елена се представиха най-добре, като Дарин бе единствения, който предложи на журито десерт. Шедьовърът обаче бе телешкия тартар на Ву, който използва всички продукти и впечатли най-много шеф Ангелов, шеф Михалчев и шеф Токев.

Темата за теста за креативност бе романтиката. Шоколад, сирена и плодове – това бяха трите възможности, които трябваше да застрелят конкуренцията, но и да отвържат ръцете. Ву избра основните съставки да са плодовете - нар, маракуя и ягоди.

Повечето участници бяха изненадани, но за 45 минути трябваше да измислят как романтиката и фантазията да влязат в чиниите. Тримата провалили се ги чака стрес тест, а победителят ще се бори с Ву за имунитет.

Участниците представиха еротичен десерт с черен пипер, нежни кремове, садо-мазо, чаша любов.

В крайна сметка в теста за креативност номер едно стана Стефан, който ще се бори с Ву за имунитет.

Журито не видя никакъв вкус, нито романтика в чиниите на Мариела, Диляна и Кристина. Трите отиват на стрес тест, който ще прати един от тях на елиминация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
kici преди 9 години
Поправка: 4 абзац
2
0
 
4
 
! Отговори
kici преди 9 години
Оправете си статията- 4 ред, последно изречение. по-надолу пишете, че Стефан ще се бори за имунитет, а в това изречение, че един от стрес теста ще е. Хайде четете преди да публикувате глупости.
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако телешкото на виетнамчето Ву е застреляло журито, то ако беше сготвил куче, сигурно щяхте да го сравните с ядрен апокалипсис.