Шутовщина прати Стефан на елиминации в MasterChef

Елена надви Боян за имунитета тази седмица
23 апр 2015 08:14, Александър Попов
3
Шутовщина прати Стефан на елиминации в MasterChef
Елена спечели имунитета тази седмица. Снимка: bTV

Елена успя да спечели имунитет след равностойна битка с Боян в MasterChef. Двамата имаха възможността и привилегията да бъдат част от поредния мастър клас, който бе воден от шеф Виктор Ангелов.

Той демонстрира спецификите на чешката кухня и приготви пред тях пъдпъдък с нудълс и бирен сос.

Елена и Боян определено се затрудниха, като Боян определи събличането на кожата на птицата като "скъсан чорап", докато шеф Ангелов критикува Елена, че нейният пълнеж е направил пъдпъдъка "бременен в осмия месец". Въпреки грешките и двамата претенденти се справиха със задачата и получиха похвали от Виктор. Все пак победата бе за Елена, която няма да се притеснява, че може да застане зад печката по време на елиминациите.

Там обаче запазено място има Стефан, който не се справи стс стрес теста. Заедно с Диляна и виетнамецът Ву трябваше да покажат своята романтична, арогантна, хулиганска и гангстерска натура в темата италианска кухня и без никакво разхищение на продукти.

За първи път те получиха допълнителната задача каквото сложат в кошницата да бъде и в чинията. Отделно всеки един от играчите имаше възможността да лишат от един продукт своя конкурент. Любопитното е, че и тримата не докоснаха основни продукти, което донякъде улесни първоначалната им идея. Стефан се справи най-зле, а и като че ли той отдели повече време да се прави на шут и да забавлява останалите играчи на балкона, отколкото да се съсредоточи върху ястието си.

Ву се притесни, че ще му лепната етикета "менте виетнамец", след като за втори път се провали с ориза. Неочаквано и за журито най-добре се справи Диляна, а за Стефан остана да чака отборът, който ще се провали днес, с които да се бори за оцеляване в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бОлиме...