Актьор от "Всички обичат Реймънд" отне живота си

Момчето-звезда Сойър Суитън щеше да навърши 20 след седмици
24 апр 2015 11:00, Петя Славова
27
Актьор от "Всички обичат Реймънд" отне живота си
Близнаците от времето, когато участват във "Всички обичат Реймънд". Снимка: архив, Reuters

Сойър Суитън, момчето-звезда от американския сериал "Всички обичат Реймънд", се самоуби, съобщи Би Би Си.

Семейството потвърди, че 19-годишният им син е отнел живота си вчера сутринта. Според американски медии Сойър се е застрелял на верандата на семейния дом в Тексас, пише БТА.

Сойър Суитън играеше Джефри Бароун в сериала, в който участваше и близнакът му Съливан в ролята на Майкъл, и по-голямата им сестра Маделин в ролята на Али. Сериалът е заснет от 1996 г., когато близнаците са само на 16 месеца, до 2005 г.

"Тази сутрин се случи ужасна семейна трагедия - обяви семейството. - С голяма скръб съобщаваме, че нашият обичан брат, син и приятел Сойър Суитън отне живота си. След няколко седмици той щеше да навърши 20 години. В това трудно време семейството ни моли за спокойствие."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
11
 
! Отговори
zliq преди 8 години
Имам чувството, че хората коментирали преди мен са *** и ***. Четат новина и веднага почват с омразата и конспиративните теории. *** спрете се бе починал е човек. Нали се сещате, че ще дойде и вашия ред. Или сте толкова *** и още мислите, че сте безсмъртни?
19
6
 
6
 
! Отговори
л преди 8 години
Е нали в тая хубава Америка такива работи не стават
18
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По *** от *** няма.
17
3
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
17, па да ти обяснявам ли, че буквално висиш на една опашка, че да се появи шанс да се пръкнеш в живо тяло и да получиш този невероятен шанс да изпаднеш в тотална подсънателна амнезия и да не помниш нищо от преди? Няма ти обяснявам.
16
10
 
3
 
! Отговори
== преди 9 години
"КОГАТО СЕ РАЖДА ЧОВЕК НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ИСКАЛИ ДА СЕ РОДИ. НИТО МОЖЕ ДА ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ." - Бате, како, 17 номер, това са единствените сигурни неща, за които доброволно даваш съгласието си. Да се родиш и да си избереш родителите. Тва, че не помниш, защото е по-удобно и по-поносимо за неумеещите да носят СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗБОР души е една съвсем друга тема. Разбира се, че е по-добре да сме жертви на някой друг план, ама не сме. Иначе избора да се гръмнеш е твой и е ОСЪЗНАТ! Тва е прецаквация.
15
6
 
3
 
! Отговори
fe преди 9 години
До АнонименНАпротив, много ясно, че всеки сам избира кога да се роди , но на някои не им издържат нервите - лошо.
14
1
 
3
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 9 години
явно вие все още не сте разбрали колко редки ..ла*на сте ,че ако разберете може се хвърлите под влакаама я се запознайте и тогава нов сериал ще стане'' всички деца на нещастно жененните ***''
13
8
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
хахаха заблуден, неосъзнат, плиткоумен потенциален самоубиец
12
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОГАТО СЕ РАЖДА ЧОВЕК НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ИСКАЛИ ДА СЕ РОДИ. НИТО МОЖЕ ДА ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ. А ТОВА Е НАПЪЛНО НЕСПРАВЕДЛИВО. БОГ СИ РЕШАВА НА СВОЯ ГЛАВА И СЕ РАЖДАШ. НО НЕ ТЕ ПИТА ИСКАШ ЛИ ДА СЕ РОДИШ И ДА ЖИВЕЕШ А ПОСЛЕ ДА УМРЕШ. КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ЖИВОТА КОГАТО КРАЯТ НА ТОЗИ СЪЩИЯТ ЖИВОТ СВЪРШВА В ДУПКА 2 НА 2 НА 1 МЕТРА? И НЯКОИ КАТО ТОВА МОМЧЕ РЕШАВАТ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ЖИВОТА И СЛАГАТ КРАЙ НА СЪЩИЯТ ТОЗИ ЖИВОТ. КОЙТО НЕ СА ИСКАЛИ. А ТАКИВА КАТО НЕГО НЕ СА МАЛКО.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за момчето и близките му. Само лоши новини напоследък.
10
24
 
1
 
! Отговори
Програмист преди 9 години
Е нали си има бекъп бе, кво се тюхкате?
9
3
 
18
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
за съжаление депресивните диагнози са сериозен процент сред хората по цял свят. обикновено казват: "Живота е не честен, приеми го.", но изпускат да кажат и втората част - ако не го приемеш какво ти остава да направиш.тъжно, но това е действителността.
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъжно, но и аз си помислиш, че май има забъркани наркотици. Какъв проблем може да има едно момче като него, здрав, богат, известен, животът е пред него...ясно е, че е кривнал от пътя, като повечето деца-звезди и си е платил цената. Да станеш известен и то на толкова ранна възраст явно не е толкова хубаво колкото си мислим.
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурен съм, че лобистите, защитаващи свободната продажба на огнестрени оръжия в Щатите, не са спряли да реват по пътя за банката.
6
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даммм, до къде водят наркотиците ...Амфетите и всякави химии от сорта...А вии бъдете метро модерни и се тъпчете по дискотеките и си мислете, че тези които не взимат са ограничени и *** :).......
5
2
 
14
 
! Отговори
www преди 9 години
До анонимен 6Тексас е щатът с най-много оръжие в ръцете на населението. Освен това там носенето на оръжие открито на улицата не се санкционира.
4
0
 
55
 
! Отговори
Натали преди 9 години
Жалко за момчето! :(
3
60
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бозичката беше, някакво бледо копие на Женени с Деца.
2
6
 
40
 
! Отговори
ДАНЧО преди 9 години
Спирайте им дрогата по с време!!
1
61
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за младото момче! Явно сега е разбрал в каква *** боза се е снимал.