Ву се предаде без бой в MasterChef

Виетнамецът свали завинаги престилката в шоуто
Обновена: 24 апр 2015 09:10 | 24 апр 2015 08:09, Александър Попов
15
Ву се предаде без бой в MasterChef
Ву. Снимка: bTV

Кандидатите за първи MasterChef в България намаляха с още един. Виетнамецът Ву сам си подпечата изходната виза от шоуто снощи и максимално улесни журито по време на елиминациите.

По традиция участниците бяха разделени на два отбора, като начело застанаха Елена и Боян. Изборът обаче кой да бъде в "червени" и "сини" направи актьорът Башар Рахал, който бе сред специалните гости на вечерта.

Готвачите трябваше да се справят с изискано тристепенно меню, което отново предизвика раздори и грешки зад печките. На финалния гонг обаче отборите се справиха и чиниите бяха в изряден вид. Оценяващите, сред които имаше и веган, опитаха пъдпъдъци и поширани круши, свежа салата с фурми, сьомга и крем брюле, което на част от гостите се стори крем карамел.

След дегустацията "червените" с капитан Елена имаха повод за радост и се спасиха от елиминацията. Тя бе по-различна, като загубилия отбор, заедно със загубилия стрес теста Стефан, трябваше да разпознават максимален брой от предложените от Андре, Виктор и Петър 30 продукта. В този кръг се провалиха Диляна, Ву и Мариела, които застанаха зад печката да приготвят перфектния плодов тарт.

Ву тръгна много добре, но се провали при сгъстяването на крема и няколко минути преди финалния гонг въобще се отказа да сервира десерта. Той бе окуражаван от останалите, а шеф Виктор Ангелов дори му заповяда да довърши десерта. Ако бе потърсил спасителен план Б Ву можеше и да остане в шоуто, но именно неговия отказ пред проблема наклони везните да свали престилката завинаги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ВуMasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПрочутата българска толерантност, уж все не делиме, ама това е наш човек българин. Ву в пъти е по грамотен по отношение на кулинарията от някой част от участниците, но той е различен затова си тръгна!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зелена лютива чушка! Ко! НЕ?!НИЕ е Мексико я наричаме ........ ХА ХА ХА!Много обичам да си права салата с краставица, морков, ябълка и ряпа ДАЙКОН!АЗ от село в БГ.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оня шеф каза "ние българите, не се предаваме", на масата, над масата и под масата, сигурно!Не, ние се предадохме доброволно на САЩ, а виетнамците им разказаха игра!!!Не може да се говори за силата на характера на един народ, по това да направиш някаква ш*бана пита за един часа.
8
0
 
2
 
! Отговори
Любител преди 8 години
И аз мисля, че журито толерира сливенската гърла пред Ву. Или помагат на всички, или си траят пред всички. Но и в живота е така едни са ни по-симпатични, други не.
7
1
 
5
 
! Отговори
ЕЙ БОГУ преди 8 години
ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОНЯТ ПРОСТАКЕРАТА МАРИЕЛА
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За поведението си Мариела трябваше да бъде дисквалифицирана от играта и да иде направо на елиминации. Мнооого грубо и просташко. Много! Да не говорим че в предните предавания точно тя ги костреше да вземат много продукти от склада, за да не остане за другия отбор, даже и да не им трябват. Дърта дръглива коза - по друг начин не мога да я определя. Съжалявам за Ву. Не трябваше да се предава. Ако искаха можеха да му помогнат малко шефовете. Но нейсе, други са им любимците.
5
1
 
12
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
Баба Мариела получава прекалено много ефирно време. Все тя обяснява, разказва, псува. На Каролина примено гласа й почти не го чувам. Ама нали баба ти прави скандали. Дори и в този формат, пак взеха да наблягат на жълтите простотии. Разбирам, че трябва да има напрежение (наречено съспенс), ама да не заприлича на съдби на кръстопът накрая. (*** той ми каза туй, аз му обясних онуй, *** той ***, пък аз най-убавата)
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Друга е психично болната там,вчера беше капитан и си говореше сама и прави само психопатски изцъклени погледи. хахахаххахах Мариела живота дето го е живяла и го живее сигурно тия няма и за целия си живот да го живеят. Иначе и аз не искам тя да спечели,наистина е доста надута,но жената може да готви,но има и по добри от нея.Казах вече Каролина,Боян и Симеон,ако някой друг спечели ще е тотален гаф и ако има втори сезон никой няма да отиде,тия сами ще си готвят тримата .
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И когато готви извънземното ленче да си слага не толкова разголена блузка,от която да й се подават бледоликите хвръкнали кости,някак си е много гнусно,предпочитам Силикона на Мариела хахаха
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на мен са ми много странни критериите им на тези тримата ''шефове''.Ако тази Елена спечели,която я бутат безочливо и чак грозно,само и само,защото имат някакво комплексче във някакво селце,ще е много жалко,има доста по - добри от нея,дори и Мариела.Според мен Каролина,Боян и Симеон са най-добрите и ако не спечели някой от тях ще е грехота.Побългаряваме всичко,едва ли в Америка се оставят да ги подкупват и едва ли американците са готови да си купят победата от точно това шоу.
1
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз само не мога да разбера едно - защо онази сливенска девойка като изсипа боба върху тестото и го метна във фурната, "шеф"-а дойде и й каза да го промени, а същия този "шеф" не отиде при Ву да му помогне да си сгъсти крема???? Убеден съм, че ако не бяха помогнали на сливенската и им беше сервирала тарт с боб, на Ву крема би изглждал като шедьовър пред бобения тарт.