10 000 напират да копаят и доят във "Фермата"

След първата пресявка ще останат 400, в шоуто - само 15
18 май 2015 13:35, Александър Попов
10
10 000 напират да копаят и доят във "Фермата"
Снимка: Булфото, архив

Риалитито "Фермата", което ще дебютира в родния ефир, предизвика голям интерес, похвалиха се от bTV.

Eкипът на телевизията, заедно с психолога Ани Владимирова и водещите Иван и Андрей, ще извика на прослушване около 400 ентусиасти. До крайния срок за записване, 1 май, за участие в тв проекта се били регистрирали близо 10 000 кандидати.

"За първи път в кастинг за риалити формат виждам толкова много подготвени хора, с отговорно поведение, които са напълно наясно с това какво очакват от "Фермата" и не просто търсят популярност. Мнозинството са млади и образовани хора, с динамични професии. Кандидатите се интересуват от политика, от бъдещето на държавата, а най-голямо впечатление прави големият брой млади хора, които с гордост споделят, че са се занимавали със земеделски труд", коментира Ани Владимирова.

Мъжете, проявили интерес към участие във "Фермата" са повече на брой, а характерно за мнозинството жени-кандидати, е, че са активни, оправни, част от тях "мъжкарани". Не липсвали и такива, които искали да избягат от действителността.

Петнайсетте щастливци, които ще се върнат 100 години назад в шоуто, ще станат ясни в края на юни. Победителят в шоуто ще вземе награда от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомням си предаването "Фермер търси съпруга".Споменът ,който се запечата у мен беше майката на един фермер.Когато видя гостуващата от Бон Апети Лора ,възхитено й каза,че иска нея за снаха.А баш телевизионерите им бяха пратили едни кифли,тук ли си -там стой.Пак ще ни сготвят същата манджа,гдето ни слади,ни блажи
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поредната простотия .
6
0
 
2
 
! Отговори
Do 5 преди 8 години
Imenno zatova sega tazi statiq si e napravo podvejdashta reklama, che vidish li bili izbrali hora, koito i sega jiveqt taka - ama s tqh nqma da ima seir i reiting ;)
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха, че то повечето хора по селата и до сега си живеят по сходен начин, така че за какво им е това реалити, като си копаят и си доят овцете целогодишно. За това предлагам в кастинга да не участват хора, които и тъй и тъй си правят цял живот това, защото ще имат нечестно предимство, пък и няма да е смешно. Друго си е да изберат разни кифли и баровци, които за първи път виждат коза, е те тогава ще стане шоу.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако съдя по досегашните риалити формати, от тях ще изберат 8 кифли,снимали се голи по списанията и 7 нацепени батки,говорещи на диалект и без сиво в главата!
3
2
 
11
 
! Отговори
дедо Дойчо - дояч преди 8 години
Ми щот на село тея 100 бона я ги изкарат за 100 годин , я не ! А Тука : бързо, лесно и вкусно ( вкусът на парите)
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми ся тия 10000 що не идат направо на село и да почват. "победителят" ще спечели награда от мен
1
0
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Доячи у нас дал Господ,особено на европейски и държавни фондове