Ненчо "счупи" ханша на феновете, настават мъжки времена

С Азис, Фицата и Криско са на финал в "Като две капки вода"
Обновена: 19 май 2015 10:57 | 19 май 2015 08:28, Александър Попов
18

Четиримата мъже отиват на финала следващата седмица. Снимка: Като две капки вода

Ненчо Балабанов триумфира за пети път в "Като две капки вода" след оспорвана борба в полуфиналната вечер. Той "счупи" кръста на публиката с парчето на Таркан "Kiss" и се върна на върха, след като в няколко издания не бе вкусвал победата.

Битката бе на кантар, след като петима участници събраха еднакъв сбор точки и само вота на публиката реши първото място.

Журито оцени най-високо Жана, която направи страхотно шоу в образа на Джеси Джей, но пък и видимо парчето беше в нейната стилистика. Недооценен остана Криско, който излезе на сцената като Еминем и нареди без проблем четири листа рими. И смая всички не само, че е научил трудния текст, но има и въздух за него.

Фицата отново бе на висота, този път като Васил Найденов. До него застана и Силвия Кацарова, която бе видимо доволна да бъде част от състезанието.

Нона Йотова и Джуджи по традиция, а и заслужено, окупираха дъното. На Нона й бе трудно като Демис Русос, но като образ поне бе докарана на ниво. Джуджи отново бе в своя музикален коловоз - слабо пеене и раздаване с усмивка.

Трябва да й се признае, че в предпоследното й излизане на сцената тя свали публиката на сцената и даде колоритен завършек на шоуто с голямо хоро на песента "Бяла роза". Рачков пък не се сдържа и развя националния флаг върху масата на журито.

На финала на шоуто настават мъжки времена, като четиримата, които ще се борят за голямата награда са Ненчо, Азис, Фицата и Криско. За дамите остава утехата да излязат за последен път следващата седмица като дует.

Ненчо Балабанов ще се представи като за последно с "представителя на Христос за България" - Коцето Калки. Фицата ще влезе в кожата на големия Тодор Колев, Азис заложи на любимката си Цеца Величкович, а Криско избра по-трудния път. За кеф и на неговия поддръжник Фънки той ще излезе на финала като Кърт Кобейн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От днесбг научих че има такова шоу. То всяка седмица по няколко рекламни новини
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ли пък не ще пращаме пари за глупости - участниците си имат хонорар, телевизията печели от реклама, рекламодателите печелят от вас....а вие какво печелите?
10
4
 
12
 
! Отговори
zlatena преди 8 години
Единствения които се представяше перфектно през целия сезон на Като две капки вода е Ненчо и заслужава на 25 май да се окиче със победата.А Василка Азис в капките имаше само две представяния другите му бяха много зле и затова не заслужава да стане победител в капките.Предлагам на всички ние феновете на Ненчо на 25 май да го подкрепим на 17406 ще след тази песен на Коцето Калки която избра ще има нужда от нашата помощ.Все пак успех на Ненчо и дано на финалът да го видим като победител
9
5
 
12
 
! Отговори
Stef преди 8 години
Винаги ще има хора,които ще оплюват ,вечно са недоволни от нещо.Ще обсъждат кой има телевизор,кой чете книги....кой гледа ТВ. Аман от такива хора като вас!!!За това сме на това положение в тази държава-само мрънкащи,недоволни хора от всичко и всеки!!!Ами като не ви харесва нещо по ТВ.,изключвайте си телевизорите,не само да плюйте!!!
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предаването е весело и отпускащо.Гледам го ,въпреки че чета доста книги.Едното не изключва другото.Не е нужно да си книжен плъх.Адмирации за Азис.Винаги усилията,дисциплината и добрият учител помагат на таланта да израсте.Продължавайте да бъдете забавни ,майтапчии ,шегувайте се ,най-вече със себе си."Не вземайте живота на сериозно,защото никой не е излязъл от него жив"
7
14
 
9
 
! Отговори
ДА! преди 8 години
АРТИСТИЧЕН Е НЕНЧО НО АЗ НЕ ВИДЯХ ТАРКАН БЕШЕ ЕДНО САМОДОВОЛСТВО "ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МЕ БИВА" АЗИС БЕШЕ НАЙ ДОБЪР И КРИСКО СЪЩО ДРУГИТЕ ДВАМА БЯХА САМО АКТЬОРИ
6
10
 
11
 
! Отговори
Натали преди 8 години
Предаването е страхотно! Рачков е уникален! Успех на финалистите!
5
7
 
9
 
! Отговори
Внимание! преди 8 години
Песента Бяла Роза е разработена като тайно психологическо оръжие за манипулиране на свободната воля. Кога я пуснат на тълпа българи, всички скачат и започват да друсат хоро, а тези, които не могат се друсат в седнало положение, хилят се и пляскат с ръце.
4
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Развлекателно шоу-добре ,разбирам го.Хората имат нужда да се разтоварят-Но едно нещо не разбирам,защо не се пропуща да се спомене Б.Борисове с повод или без повод.Защо умишлено в подсъзнанието на хората ей така между другото се набива този Борисов -но мога да си призная по много тарикатски начин.Знаем обичта на екипа на предаването към лицето Борисов ,ама то голяма любов и преданост бе-чак натъртва от горчив привкус.
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласна съм с номер 6 :) А колко тъжно ми става за хората около мен, когато си купят нов телевизор (на изплащане, разбира се) и се чувстват длъжни да се изфукат на целия свят :D Нищо, че всичко друго им е кофти и се оправдават, че иначе нямат пари за уроци на децата си, телевизорът им е най-важен!
2
19
 
7
 
! Отговори
lol преди 8 години
кой гледа тази помия?
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От самото начало беше ясно, че такъв ще е финалът. Много слаб женски подбор, само Маца понякога имаше проблясъци, харесвах Жана преди, но в това шоу ми направи кофти впечатление, а останалите две нямат нужда дори от коментар ;)