Устатата Мариела свали престилката в MasterChef

Тя ще се запомни със силни ястия и еротичните намеци
22 май 2015 10:12, Александър Попов
26
Устатата Мариела свали престилката в MasterChef
Снимка: bTV

Изненадващо или не, поредният участник в MasterChef, който свали престилката завинаги стана Мариела Нордел. Тя ще се запомни със силното си представяне, острия език и еротичните закачки с журито.

Преди финалната седмица на шоуто последната отборна игра предложи много емоции, а хоби готвачите трябваше да задоволят вкуса на бизнес дами. Гласуването пък стана с кредитни карти и отборът победител бе избран на базата на това колко са платили дамите за менюто.

В "червения отбор" бяха само Стефан, който бе с имунитет, и Аврам, а срещу тях застанаха Мариела, Елена и Симеон.

Капитаните предложиха на бизнес дамите салата с калмари и телешко филе, тартар от сьомга и телешко с рьощи. В крайна сметка повече пари за менюто събра "червения" отбор, а новината запрати Аврам на пода от радост.

Така на елиминация се изправиха Боян, Елена, Мариела и Симеон. Те се изправиха пред наглед лесната задача да приготвят консуме от диви гъби с ньоки и пресни подправки.

Мариела бе най-спокойна и определи задачата като лесна и без подводни камъни, но именно нейната супа бе оценена най-ниско. Така тя се раздели с мечатата да стане номер едно само на крачка от финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: MasterChefМариела Нордел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Стефан трябва да победи!Той никого не е нападал,обиждал и винаги е бил благородени положително настроен!Достоен победител!
21
3
 
6
 
! Отговори
nepremirim преди 8 години
Най- накрая махнаха това разтропано и некултурно създание! Доволен съм!
20
6
 
3
 
! Отговори
MILF Lover преди 8 години
Абе Мариелчето отдавна не е ***, ама става
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този фризьора ,и той е един противен,те заради това се сдушиха със русата *** и между другото тя от кое село е,облича се като чиста ***,и АКО Я НАПРАВИТЕ ПОБЕДИТЕЛКА ЩЕ Е ТОЛКОВА СМЕШНО И ПРОЗРАЧНО.
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз следя предаването от самото начало и ми харесва,но...виждам,че от самото начало побутват това русото изцъклено,неприятно,злобно момиче,ок,болна била ,за това ли трябва да я бутат,има много по - добри от нея и ..ако тя спечели това ще им е най - големия гаф.Никой няма да им гледа предаването втория сезон.За мен победители са Стефан Или Симеон,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО добри и креативни готвачи,интелигентни и забавни,особено Стефан,Симеон е малко по обран ,но е супер.Тази зъбата проскубана госпожа Еленка не
17
5
 
8
 
! Отговори
Пути Бъчваров преди 8 години
Доста неприятна персона!
16
7
 
6
 
! Отговори
333 преди 8 години
tazi e ne samo prostakesa, no i psiharka. koi mag vrazva na takova zlo ku4e ne znam. pak kamo li da mi gotvi. V kitaiskata imperia samo duhovno izviseni Hora e mogelo da stanat gotva4i. Znael e za pologitelnata energia imperatorat predi hiljadi godini.
15
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OOO русата е много анти. Какви физиономии прави докато говори, въх въх ужасно ми е противна.
14
7
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Най-после. Изключително неприятна.
13
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако отпадне и русата усойница ще е идеално
12
7
 
36
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
най-после самохвалката отлетя от предаването-то не бе оплюване,то не бе хвалби и накрая въздух под налягане-много шум за нищо
11
7
 
32
 
! Отговори
Прав и път преди 8 години
М чи чудесно, че са я изгонили наглярката с големото самочувствие. Да въри да си готви дома на мъжо и децата си. Жива и здрава:)
10
8
 
7
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До ПешоЗа *** е силно преминала!Но за КУГЪР/ПУМА-става.
9
6
 
29
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Не следя предаването,но ми направи лошо впечатление,че тая рошла се изявяваше БЕЗ шапка!Всеки който има жени в къщи знае колко косми падат от дългите им коси!Сифоните се чистят всеки месец!Какъв пример се дава на мераклиите за готвачи???Хич не е приятно да извадиш косъм от храната,особено ако си платил майка си и баща си!
8
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително нагла, високомерна и антипатична - само с това ще бъде запомнена.
7
6
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Вах, вах "Анонмим 1", ти *** ли съзря? Честно казано даже и за това малко е попреминала, ама самочувствието уж компенсирало :) Малко комедиен образ ми беше тя, ама да е жива и здрава.
6
6
 
35
 
! Отговори
sta преди 8 години
Добре че я изгониха най после тая че щях да сънувам кошмари че тя печели.>! Трябваше да си замине доста по-рано тя обаче готви ли готви пущината..Няма по-антипатичен човек от нея във всички сезони на всички формати които съм гледал! Толкова арогантен човек на такава възраст и изглеждащ така не се среща често..
5
6
 
43
 
! Отговори
mhm преди 8 години
Много и знаеше устата на тази .. Радвам се,че напусна !
4
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително противна и нахална!
3
19
 
27
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Не харесвах Мариела, защото беше високомерна, но съм убедена, че тя трябваше да стигне до финала!