Ще се разведат ли Хоумър и Мардж?

Продуцентът Ал Джийн разкри, че Хоумър ще залюби друга
11 юни 2015 11:07,
8
Ще се разведат ли Хоумър и Мардж?
Снимка: Facebook

Възможен е предстоящ развод на култовите анимационни герои Хоумър и Мардж от телевизионната поредица "Семейство Симпсън" след 25-годишен романтичен брак, предава Франс прес, цитиран от БТА. Ще има ли истинска раздяла или това е само пиар акция?

27-ият сезон на "Семейство Симпсън" може да стартира през месец септември по американския телевизионен канал "Фокс" с изненадващо откритие.

"През цялото време, откакто Хоумър е нарколептик, проблемите се натрупват и те започват да застрашават брака му", издаде бъдещото сюжетно развитие директорът на продукцията Ал Джийн пред сп. "Варайъти".

Според продуцента Хоумър и Мардж ще се разделят и Хоумър ще се влюби в своята аптекарка. Гласът на анимационната фармацевтка ще бъде дублиран от актрисата Лена Дънам.

Но предстоящият развод може да се окаже и умела пиар акция. В една рисунка, появила се на страницата на поредицата в Туитър, няколко часа след изявленията на Ал Джийн, се вижда Барт Симпсън да изписва на черната дъска на класа си : "Хоумър и Мардж няма да се разделят". "Очакваме туитовете ви, за да сложим край на тези слухове!".

Обявеният развод не е единствената трагична новина за сериала тези дни. Според сп. "Ентъртейнмънт уикли" синът на Хоумър и Мардж ще бъде убит от вечния си враг, лошия Таити Боб.Това ще се случи през новия сезон, който стартира на 27 септември.

Ще се разведат ли Хоумър и Мардж?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Хоумър преди 8 години
Бираааааааа
5
0
 
2
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Не са се развеждали! Има няколко епизода където се показва какво се случва с тях в бъдещето и там наистина се разведени. Но това се отклонения и по-скоро трябва да се каже че "не са се развеждали... още" ... И понеже чак сега Ал Джийн споделя подобна възможност всичко това е като "убийството" на Барт... И да се случи няма да е до края на сериала. А слуховете са за да се прави реклама на сериала след напускането на Хари Шиърър.
4
3
 
11
 
! Отговори
Homer преди 8 години
Подкрепям 3, порасни 2 никои не го интересуват тъпотиите по новините, да живее симпсън.
3
5
 
16
 
! Отговори
2 преди 8 години
2, Това е единствената интересна новина в това сайтче за днес. Пука ми, че в Намибия станало земетресение, краварите убили поредния ***, а Тиквата казал поредната си простотия.
2
15
 
15
 
! Отговори
Невероятна новина преди 8 години
И това е новина и тема за обсъждане в новинарски сайт?А да питам по този повод , вълкът от Ну погоди ще спре ли цигарите и дали заека има запек предвид това, че млати зеле , като изоглавен?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а модееаторката кога ?