България Он Ер отличена с наградата "Заедно"

Специална награда бе присъдена на журналиста Доника Ризова
Обновена: 10 юли 2015 12:29 | 10 юли 2015 12:26,
11

Снимка: България Он Ер

12

За втора година журналистите от България Он Ер получиха признание за усилията си в подкрепа на темата дарителство в България.

Наградата "Заедно" се връчва от Фондация "Работилница за граждански инициативи" и има за цел да отличи най-успешните дарителски кампании, както и медиите и журналистите, които активно подкрепят каузи свързани с доброволчество, филантропия и взаимопомощ.

България Он Ер бе отличена от Българския дарителски форум като отговорна медия, която допринася за популяризирането на важни за обществото теми.

Специалната награда за журналист, ангажиран с работата на Обществения съвет на кампанията "Заедно в бедствието", в подкрепа на пострадалите при наводненията през лятото на 2014 г., в годишния конкурс "Заедно" бе присъдена на Доника Ризова, автор на предаването "Медиите ON AIR".

"За втора година получаваме наградата "Заедно". Тя е за всички журналисти в медията. За всички, които говорят активно по темата дарителство, по темата доброволчество. За връзката между бизнеса и неправителствения сектор, когато става въпрос за благотворителни камапнии", коментира Доника Ризова.

Победителите бяха избрани измежду пет категории - Най-добра кампания на неправителствена организация; Най-добра кампания; Най-ефективна кампания (като съотношение между набрани и изразходвани за реализиране на кампанията средства; Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО и частен дарител с кауза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Герасим преди 8 години
Заслужена награда!