Джоуи е новият водещ на "Топ гиър"

Мат Лебланк е първият чужденец, който ще води предаването
4 фев 2016 17:37,
15
Джоуи е новият водещ на "Топ гиър"
Снимка: Reuters, архив

Американският актьор Мат Лебланк, който стана известен със сериала "Приятели", ще води предаването за автомобили "Топ гиър" на Би Би Си заедно с Крис Еванс, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"Като автомобилен маниак и огромен фен на "Топ гиър" се чувствам поласкан и много развълнуван да участвам в новата глава на това легендарно шоу" - каза Мат Лебланк.

Мат Лебланк е първият чужденец, който ще е водещ на "Топ гиър" в 39-годишната му история, пише БТА.

"Топ гиър" е едно от най-успешните предавания на Би Би Си, излъчвано в повече от 50 държави. То обаче беше спряно миналата година, когато водещият Джереми Кларксън беше уволнен след серия от инциденти.

Накрая той дори удари един от продуцентите на предаването. Останалите двама водещи напуснаха с него.

Излъчването на новия вариант на "Топ гиър" ще започне през май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: сериаламат лебланк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
До mitadocтолкова и разбираш от.... каквото и да е. Именно заради професионализмът на триото, шоуто доби такава популярност през години. Затова и с Кларксън напуснаха двамата водещи, няколко продуцента и главните сценаристи.... За да направят СВОЕ шоу. Дотук с ТГ, иначе Мат Леблан парви шоу.
14
0
 
0
 
! Отговори
mitadoc преди 8 години
Шоуто го гледаха,защото освен хубави коли,за които можеш да помечтаеш,слушаш изцепките на Кларксън и скандалните му изказвания. На мен лично 5-та скорост ми харесва повече,защото е по-умерено.
13
0
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
Хайде събери някой лев, купи си нов Мерцедес, Ауди или БМВ и тогава се изказвай.
12
1
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Несъмнено има и добри предавания, получават се понякога, но ако се държи нормално и естествено. Но за водещ на такова предаване трябва да е безпристрастен и да набляга на техническите качества на една кола, а не да ми го удря на политика и да прави незаслужени реклами на определено признати ***. Разбра ли "разбирачев"
11
1
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
до онз, виж сега, ако си му гледал предаванията, не говоря за едно или две, ще видиш, че като стане дума за кола която не е произведена в Англия, америка или някоя немска, някоя френска, или италианска, всичко друго за него е болкук, води предаването си надменно и с подигравка за хора доказали се технически. А и в това предаване стой екип от професионалисти, нали не си мислиш, че всички реплики и сценария тои си ги измисля, вкарва по някоя английска "шега" и подигравка извън сценария и ***..
10
0
 
2
 
! Отговори
ined преди 8 години
Шоуто комедия ли ще става или трагедия?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
7, ти пък какво "съжаление" изказваш заради Мерцедес? Да не си едър акционер в компанията?
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кларксън е незаменим. Шоу няма да има, както и предния път, когато беше напуснал.
7
6
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Ще трябва да те разочаровам Хонда бяха на 1-во място може би преди повече от 5 години. В продължителните тестове в момента на 1-во място е БМВ GT 5 казвам ти го със съжаление като заклет фен на Мерцедес.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До онз Най-качествените автомобили се произвеждат точно на изток, и това не е според мен или теб, а според водещи експерти в автомобилната индъстрия. Най-надежден автомобил "Хонда" следвано от "Тойота" и "Мазда", скапаните VW само с проблеми са известни, а боклукчивите БМВ се чупят по-бързо и от шедьоврите от Ловеч.
5
0
 
15
 
! Отговори
Калин преди 8 години
Мат е готин пич, ама за тая работа трябва някой с манталитета на д-р Хаус ;)
4
11
 
8
 
! Отговори
онз преди 8 години
До ha haне виждам некв продукт на изток който да не е кофа болтове с 4 колела . и да ти кажа, предпочитам некой да ми величае амг-то отколко да ме занимава с факта че всеки *** може да удвои цената на ладата си ако напълни резервоара до горе. тбх мистър бийн е по добър вариант от тоя ***.
3
4
 
5
 
! Отговори
т.е. преди 8 години
Доколкото си спомням в какви филме е участвал - това трябва да минава вече за комедиен сериал :(.Ще стане като с чичо Чарли - полека-полека ще залезе предаването и ще го махнат.
2
16
 
24
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Пожелавам му късмет, и дано е по умерен с величаенето на всичко западно, и плюенето на всичко източно както го правеше палячото кларксън.
1
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да се справи! Топ гиър не е сладникав сериал.