Осем знаменитости ще оцеляват с Беър Грилс

Новото риалити тръгва на 11 април по Discovery Channel
1
Осем знаменитости ще оцеляват с Беър Грилс
Снимка: Discovery Channel

Discovery Channel ще подхрани глада на всички фенове на приключенията с новата поредица "Беър Грилс: Мисия за оцеляване". Тя стартира на 11 април от 22:00 часа.

В нея осем известни личности ще се борят за своето оцеляване, а Беър Грилс ще провокира смелостта и издръжливостта им с ежедневни мисии, от чието изпълнение ще зависи оцеляването им.

Участници в поредицата са актьорите Емилия и Лорънс Фокс, певецът и актьор Макс Джордж, двойната олимпийска шампионка Дейм Кели Холмс, телевизионната водеща и певица Джамилия, комедийният актьор Том Розентал, диджеят, модел и водеща Воуг Уилямс и бившият национал от международния отбор по ръгби на Англия – Майк Тиндал.

Всички те ще трябва да достигнат предела на своите физически и психически възможности, за да се справят с ужасяващите предизвикателства. Те включват борба с опасни африкански животни и изтощително преминаване през планини и екзотични океански плажове. Допълнение към всичко споменато са резките промени в метеорологичните условия – от жестоката африканска жега през внезапните поройни бури и смразяващите нощи, които ще превърнат новата поредица в най-предизвикателното пътешествие, подготвяно някога от Грилс за новобранци.

В епизодите ще видим как Беър Грилс поставя ежедневни мисии на участниците, с които те ще трябва да се справят под зоркия поглед на планинския водач Мег Хайн и на бившия лейтенант Скот Шефилд.

В края на всеки епизод ще отпада участникът, който се е справил най-зле със задачата. Критерии за представянето на участниците ще бъдат техните качества на оцеляващи: положително отношение, съобразителност, смелост и решителност. На финала Беър Грилс ще обяви и последния оцелял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Discovery Channel
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Така е преди 8 години
Ей тоя Беър Грилс не миряса , докато не умре някъде по чукарите.Гледах една серия с президента Обама.Паразходиха се , поприказваха , намериха част от сьомга ядена от мечка, опекоха я и я изядоха.Обама няколко пъти попита дали няма да получи растройство и това бише всичко.Поне видях с каква охрана дойде Обама.Шапката да ти падне...