БНТ пуска отново "Под прикритие"

Всички сезони на култовия сериал тръгват от 11 юли
16 юни 2016 13:46, Красимир Ангелов
34
БНТ пуска отново "Под прикритие"
Снимка: БНТ

След края на последния пети сезон от култовия сериал "Под прикритие", БНТ отново ще покаже на своите зрители всички епизоди на сериала.

Националната телевизия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица, който ще стартира на 11 юли – ден след края на на Европейското първенство по футбол.

Всяка вечер по БНТ1, веднага след късната емисия "По света и у нас", зрителите ще бъдат отново в компанията на Джаро, Иво Андонов, Росен - Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи.

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България – да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие.

Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало до край, в цели 60 епизода през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: бнтПод Прикритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сериала е много добър. Не случайно го продадоха в доста държави.
30
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста жалки сте канал 1, напомняте ми за комунизма, когато всяка година ни пускахте "Синьо лято". Бедни и жалки. А колкото и да втълпявате на хората, колко яка мега гига продукция сте направили, то тя няма да се превърне в такава. Оценяват ви единственно хора с не много високи критерии за качествено кино.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дерзай мутренски народе , България си обича мутрите , възпя ги в "най-успешния български сериал" , това е модела за следване в Боковистан , *** не само обича да му тровят децата с наркотици , да му светкат с фарове , да го обират , да го бият и мачкат , но обича и да гледа същите неща в свободното си време , възхищавайки се "ей колко истина има в тоя филм" ...помЕарски народ.
28
3
 
5
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Това е съвременен вариант на "На всеки километър", ама е бая куц. Друго си беше бате Серго.
27
3
 
7
 
! Отговори
До номер 1 преди 7 години
Ква цивилизована страна бе момче/момиче??? Ходил там да мие чинии и да чисти къщи и вече бил в цивилизована страна...след малко да не станеш от ВИП-а на Австрия или Германия!!! Бягаш в чужбина да работиш на мизерните им работи и смешни заплати , живееш като сток да събереш 10000 Евро за 2-3 години и да си дойдеш лятото да си купиш някое БМВ ,Ауди или Мерц и да се правиш на най-големия!
26
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 7 години
До Анонимен #24Не съм ги гледал посочените от теб сериали, но съм съгласен с мнението ти. Медиите трябва да възпитават ценности. Видно е как го правят у нас, видно е и кой е героят на деня.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой гледали го въобще този ***?
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте руския сериал "Меч" и най-вече "Меч 2" и го сравнете с "Под прикритие" за да видите колко долу сме паднали и как трябва един филма да ВЪЗПИТАВА в истински идеали, а не обратното - да показва служителите на закона като лузъри, а мутрите като егати пичовете.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, какво му е култовото? Добър е, но не и култов. За култов трябва да има дълбоко и многопластово тълкувание, завоалираност, зашеметяваща развръзка. Култов може да е примерно Breaking Bad, Better Call Saul, True Detective. А в нашия има просто трепанье и вулгарност на максимум.
22
3
 
8
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Много лумпенски филм, а за нашите Ентелигенти, които жулят ракиджос вечер пред телевизора фимла е уникален...Мъка!!!
21
2
 
4
 
! Отговори
ваканция преди 7 години
Германските телевизии въртят американски филми и сериали , както е в канада австралия швеция , иначе лятно време си е ваканция ........
20
5
 
21
 
! Отговори
Читател преди 7 години
Сериалът на мафията в държавата на мафията. Ноу, тенкс!
19
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-великия бг сериал. Другите бг сериали засега не са стигнали това ниво.
18
0
 
5
 
! Отговори
Сценарист преди 7 години
Аз пък мисля да напиша сценарий за ДС със заглавие В името на партията и МВР! Доста по интересен мога да го съчиня от разказа за тоя Джаро маро ала бала. Въпроса е да седна и да творя;)))
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сезони са качени в Ютюб
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това някой гледа ли го?!Не знам за вас, но този и подобните му сериали за мен са негледаеми. Те бяха една от главните причини да спра да гледам българските телевизии - БНТ, BTV, Нова, ..., както и "реалити шоутата".
15
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
До chukcha,Изкарай програма на телевизията, в 20 страни само, където го излъчват. Постни тука линковете на програмите, да видим къде го дават или са го давали, и имаш бутилка Лагаволин, или по твой избор от мен.Едно е да се хвалят в колко страни са го продали и гледали, друга е истината.
14
5
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
от 18 години в Германия! Изказването ти е смешно. Погледни кои са най-гледаните сериали и тогава бръщолеви глупости по форумите! Аман от такива като теб с огромна уста и празна глава!
13
7
 
8
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Простащина!!
12
7
 
16
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Тези ***,които направиха и продължават да ни натрапват тази мутренска гадост трябва да бъдат арестувани и осъдени да полагат общественно полезен труд в размер на похарчените народни пари.Да им се забрани до живот да се занимават с кино и телевизия.Товаса лицата Шашманова и Мутренски .