Чичо Чарли си мечтае за нова сапунка

Актьорът иска роля в сериала "Ийстендърс"
5 юли 2016 09:07, Петя Славова
4
Чичо Чарли си мечтае за нова сапунка
Снимка: архив, БТА

Американската знаменитост Чарли Шийн желае да получи главна роля в британската сапунена опера "Ийстендърс", съобщи Контактмюзик.

50-годишният актьор бе най-високо платената телевизионна звезда, докато участваше в сериала "Двама мъже и половина". Той разкри, че се надява да изгради наново кариерата си, участвайки в "Ийстендърс", пише БТА.

"Би било чудесно да се снимам в британска сапунена опера, в която действието се развива в Лондон", каза Чарли пред в. "Дейли стар".

Още по темата

"Ако някой знае нещо за драмата, това е Чарли - заяви цитиран от вестника източник. - Животът му е сензационен като сапунена опера. Ако Чарли иска да бъде вземан насериозно като актьор, няма по-добро място от сапунената опера, за да демонстрира способностите си".

Скоро по екраните ще се появи новият филм "Nine Eleven" с участието на Чарли Шийн. Филмът е адаптиран по театрална пиеса за атентатите от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк.

Миналата година стана ясно, че Чарли Шийн е ХИВ позитивен. Холивудският актьор има три брака и пет деца зад гърба си, но скандалният му имидж е далеч от този на примерен баща и гражданин.

През април тази година пък стана ясно, че неговата бивша възлюбена Скотин Рос иска да го съди, тъй като той я е излъгал за своята серопозитивност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Чарли Шийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свърши вече. С този спин само ще плаши хората. Няма шанс да го вземат в каквото и да е.
2
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 7 години
По-добре да го вземем в Шоуто на Слави !
1
7
 
2
 
! Отговори
¿какво ми п преди 7 години
не се ли вижда на какво е заприличал , че ще ходи да плаши хората по разните му сериали