Мира Добрева: Бях против влизането на съпруга ми в Къщата!

Водещата с откровено интервю в ефира на "Медиите ON AIR" по Bulgaria ON AIR
24 сеп 2016 08:55,
30
Мира Добрева: Бях против влизането на съпруга ми в Къщата!
Снимка: bgonair.bg

"Това е най-откровеното ми интервю, което съм давала", сподели журналистката Мира Добрева в ефира на "Медиите ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Доника Ризова разговаря с водещата на предаването "Отблизо" по БНТ за превратите на съдбата и за стандартите, които журналистите трябва да спазват.

"Дължим герои на обществото. Понякога не трябва да показваме всичко, което знаем. Не винаги да унижиш и обидиш някого, да направиш скандал, е печеливша стратегия", казва водещата.

Популярното лице от екрана разказа и любопитни факти за документалните си филми за сурогатното майчинстово, за "Първите" - филмът за президентската двойка Мария и Желю Желеви.

Мира Добрева коментира и влизането на съпруга си Жоро Торнев във VIP Brother.

"В началото бях много против. Сега ми е хубаво да го гледам. Знам, че прави някои неща в къщата специално заради мен. Бих го защитила, ако има нужда от моята подкрепа. Въпреки това не ми е ясно каква е причината  да влезе", сподели Добрева.

Другият гост в предаването е политикът и бивш зам.-министър на икономиката и околната среда Любка Качакова.

С нея Доника Ризова разговаря за "шамарите" и изкушенията в политиката, за нуждата от нов български Великден или нов Видов ден. Ще сподели още за семейството си, за пътешествията и впечатленията й от Виетнам и Бирма.
 
Гледайте цялото предаване на "Медиите ON AIR" тази събота, 24.09., в 10:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,Гледайте цялото предаване на "Медиите ON AIR" тази събота, 24.09., в 10:30 часа по Bulgaria ON AIR.''-----------------------------------------А от 11.00 е предаването на Мирка по К1. Направо тотал Мира! Тези мадами са за отличниците, а останалите ще се облизваме отдалеч!