Пренасити ли се София с жилища под наем?

Вижте темите в "България сутрин" на 25 юли
24 юли 2019 19:05, Красимир Ангелов
26

Ето основните теми на "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR на 25 юли, четвъртък:

"Аферата" НАП. Какво цели атаката?

Бедствено положение. Бум на африканската чума по свинете

Лени атракции. Безопасни ли са аквапарковете?

Имотни сделки. Пренасити ли се София с жилища под наем?

Бързо към морето с новата песен на Павел Колев, Ицака и Вензи

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Усмихнат.. преди 4 години
До защо защоРаботя в сфера обслужваща IT компании. Потвърждавам, поне 1/4 + е дела на жените в същите компании. Има дами, отговорни за цели отдели, достатъчно умни за да засрамят средно статистически българин :), но предпочитат да не общуват с простаци :) !Поздрави за дамите и лека и спорна за колегите!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Usmihnat преди 4 години
До до 14-15 от 8В коя ниша работиш, просто от любопитство?Относно че си носиш храната от вкъщи, БРАВОС! ..аз също го правя, вече около 18 години! :) Поздрави и благодаря предварително!
15
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Програмистите в България са около 6 хиляди. Те ли изкупиха всички жилища в България? Има програмисти и програмистки, и едните и другите са обикновено семейни с деца. От сдуханяк програмист не става, а става плювач по програмистите.
14
1
 
4
 
! Отговори
SAFC преди 4 години
До redordead"И да, да си програмист не е кой знае какво, работа като работа"Ахахахахахаха! Ти да не бъркаш компютрите с компоти?
13
1
 
4
 
! Отговори
redordead преди 4 години
'като удари кризичката и половината ги пуснат да си търсят работа в истинския свят' - софтуерната индустрия, не само в БГ, но в световен мащаб няма да изпадне в криза, така че за да си търсят работа в кварталният зарзават. Програмистът може да си седи в люлин и да бачка за фирма в Сан Фран примерно, не е много честа практика, но не е и нечувано.И да, да си програмист не е кой знае какво, работа като работа - просто поради специфики към момента е добре платена.
12
1
 
2
 
! Отговори
до 14-15 от 8 преди 4 години
Съжалявам, не съм програмист, не се интересувам от програмиране. Работя в доста тясна сфера, която криза не я лови, за това не ме мисли мен. Освен това, не се подигравам на никой, колкото хора съм предложил да им помогна да влязат във въпросната, толкова са ми отказали поради мързел - проблема е техен, не мой.А, да, банички не си купувам, както и не си поръчвам храна: задръстен съм, нося си от вкъщи :))))
11
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
До Анонимен(7):Кои жени ги смятат за смотани? Понеже за всеки влак си има пътници.А що си милиш че е девствен, да не би да ти е отказал?
10
9
 
7
 
! Отговори
защо защо преди 4 години
до 7 и 8: Нищо вярно няма в твърдението, че програмистите били затворени и нямало жени - обратното е !В 3 програмистки фирми съм работил - сдуханяците не ги взимат, жени има постоянно и то уникални и умни !подписвам се !
9
3
 
6
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До до 7Ти ли си кандидатката за гадже или съпруг програмист?Качи поне една снимка, де!
8
9
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
И какво? В същото време мнозинството от жените си лягат с некви кочове дето живеят под наем 20 човека в един апартамент, карат 20-30 годишни раздрънкани БМВта, Аудита, Мерцедеси на газ и си мислят, че са хванали бога за шлифера. Недай си боже е и некой комплексар да й посяга "е така да си знае"...В същото време програмистчето си живее в собствено жилище, кара сравнително нов, ако не и чисто нов автомобил и не се интересува от отайките на обществото. За него също ще се намери жена. Повярвай ми.
7
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като купуват жилища програмистите?Племенникът на вуйна ми е програмист в София.Купи си жилище,ама сигурно още е девствен,а е на 37 години.И цялата му компания са същите програмисти-излизат заедно по заведения,ама жени около тях няма.Не че са лоши момчета,ама жените ги смятат за смотани.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на програмистите!
5
3
 
30
 
! Отговори
Пен преди 4 години
Явно имотният пазар се крепи на програмистите.Явно са доста , трябва да ги преброят. :)))
4
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига с тия програмисти бе. Като некоя секта ги размахвате непрекъснато. Програмистите това, програмистите онова. Прилича на нещо като борците от едно време:-) Еди кой си е от програмистите:-) И сега какво? Програмистите и всички останали ли?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Е, то в маалата ти и пакистански говорят, кво хъхриш сега
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цв. направо купува по наемни цени
1
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да. Програмистите вече си купиха собствени жилища ,а други платежоспособни наематели няма.