"Властелинът на пръстените" става сериал

Животът в Средната земя ще се снима пак в Нова Зеландия
18 сеп 2019 13:48, Петя Славова
22
"Властелинът на пръстените" става сериал
Снимка: Александра филмс

Все повеч любопитни истории, които някога някога са били "хапки" за големия екран се приближават до малкия. След мащабния "Игра на тронове" има идея да се заснеме епичен сериал и върху "Властелинът на пръстените", съобщава ДПА.

Новият проект ще се снима в Нова Зеландия и ще бъде с много висок бюджет, пише БТА.

"Докато търсехме място, където можем да пресъздадем първичната красота на втората епоха на Средната земя, знаехме, че ни трябва нещо величествено, с девствени брегове, гори и планини" - казаха изпълнителните продуценти на сериала Дж. Д. Пейн и Патрик Маккей.

"Там има също снимачни площадки и студиа на световно ниво и висококвалифицирани и опитни професионалисти" - добавиха те.

Снимките на сериала ще започнат в Окланд през следващите месеци. Новозеландският министър на икономическото развитие Фил Туайфорд приветства съобщението на Амазoн.

"Новият сериал "Властелинът на пръстените", заедно с други значими екранни проекти осигурява на Нова Зеландия световна сцена, на която да демонстрираме уменията си, иновациите и изключителната природна красота" - каза Туайфорд.

Феновете на Толкин празнуват 22 септември като Деня на хобита, защото тогава са рождените дни на Билбо и Фродо.

Новата телевизионна адаптация ще е за събития преди "Задругата на пръстена".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: нова зеландиясериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VictimizedМи да видим... малко ме съмнява
14
1
 
1
 
! Отговори
-|- преди 4 години
Поредната дойна крава.
13
4
 
5
 
! Отговори
ЕЕ, ЧУДЕСНО преди 4 години
Щом ще следва примера на троновете, значи ще сложат много секс сцени и със софт порно от по 30 мин средно на всеки епизод и той като троновете ще грабе 1000 награди за най-добър сериал, ще се бута за най-великото нещо, блеещото стадо ще точи лиги и ще убеждава други от блеещото стадо да го гледат, че е много голям хит...
12
0
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Силмарилион е една изключително малка и изумително красива книжка... сравнена с другите произведения на автора. Може би защото е издадена посмъртно от сина му, няма значение това. Дано екранизирането и подобаващо на тази красота на историите в нея. Помня, че имаше няколко много тъжни и ... красиви. Дано се справят добре.
11
0
 
5
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Ако е по "Силмарилион" ще е супер!
10
0
 
8
 
! Отговори
redordead преди 4 години
до 9, ти можеш ли да четеш - "Новата телевизионна адаптация ще е за събития преди "Задругата на пръстена"." - ясно е казано, че историята няма да дублира тази от трите филма!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля че ако историята е същата както във филма няма да има смисъл да се гледа сериала. Може би е предвиден за хора които не са гледали филма и не са чели книгата.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
филма беше добър,но ако сериала е скучен като игра на тронове да не се хабят.
7
0
 
6
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Направете Силмарилион ... ква е тази глупост ся?"Всъщност, този сериал ще е по Силмарилион, понеже ще описва събития през цялата 2-ра епоха, за създаването на пръстените, за възхода и падението на Нуменорците, предците на кралете на Гондор и Арнор и следователно Арагон.Просто статията е така написана понеже хората знаят повече за Властелина на Пръстените, но сериала няма да е по тази книга.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Що ти не се ли опитваш да правиш пари постоянно :) или викаш тез злите капиталисти само се чудят как да източат още :))))
5
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
това е най-големия филм в жанра за всички времена! Дано не развалят усещането от него след този "сериал" !!!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГоранЕ как бе, пари трябва да се правят непрестанно....
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направете Силмарилион ... ква е тази глупост ся?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм фен на продукциите на Нетфликс, затова се радвам, че друг ще поеме сериала. Поне Амазон може би ще се доближат до трилогията на Джаксън, която създаде. Ако не друго с бюджет от 1млрд ми е трудно да повярвам, че нещо ще се обърка и ще рискуват толкова много само...
1
8
 
11
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Да, само дето е малко излишно...